5.3 δισ. τζίρος στα Online σάιτ για το 2017

Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η αγορά του online τζόγου, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τον τζίρο του 2017. Οι 24 αδειοδοτημένες πλατφόρμες εμφάνισαν τζίρο αξίας 5.3 δισ. ευρώ, κάτι το οποίο σημαίνει αύξηση 5.1% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Εξαιρετικά σημαντικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι οι πάροχοι παρουσίασαν και άνοδο στα μικτά έσοδά τους, με το ποσοστό να φτάνει το εξαιρετικά τεράστιο 30%. Κάτι το οποίο φυσικά οδήγησε σε άνοδο και της φορολογίας των παιχνιδιών.

Το κράτος εισέπραξε φόρους ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο φυσικά αποτελεί τεράστιο άλμα, αν αναλογιστούμε ότι το ποσό αυτό 4 χρόνια πριν ήταν… μηδενικό. Οι δύο πλατφόρμες με την καλύτερη αποδοτικότητα είναι φυσικά η Malta Gaming Services (stoiximan.gr) και η Β2Β Gaming Services Malta (betshop.gr). Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι ο τζίρος φέτος αναμένεται να είναι και ακόμα μεγαλύτερος, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο μενού υπάρχει και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση προσπαθεί να πιέζει τις πλατφόρμες να αποκαλύπτουν τα οικονομικά τους στοιχεία, την ώρα που της δελεάζει με θέση στην επόμενη αδειοδοτική διαδικασία, εφόσον οι πλατφόρμες δείχνουν το… νομότυπο πρόσωπό τους, όποτε τους ζητείται κάτι τέτοιο.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ