Νέες οδηγίες της MGA για τον Κανονισμό Προστασίας Γενικών Δεδομένων

Σε νέα εποχή θέλει να περάσει η αυστηρή αδειοδοτική αρχή της Μάλτας ότι έχει να κάνει με την προστασία των δεδομένων των παικτών. Για την ακρίβεια, προ ολίγων ημερών εξέδωσε τις οδηγίες αναφορικά με το νέο Κανονισμό Προστασίας Γενικών Δεδομένων, ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 25 του τρέχοντος μήνα.

Σκοπός του νέου γενικού κανονισμού είναι να εναρμονίσει τους κανόνες που υφίστανται ανά την Ευρώπη στο συγκεκριμένο πεδίο, ενώ στοχεύει επίσης στο να προστατεύσει και να ενισχύσει όλα τα ιδιωτικά δεδομένα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράλληλα, αποζητά να αναμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι οργανισμοί στην Ευρώπη προσεγγίζουν το θέμα της ιδιωτικότητας των δεδομένων. Η MGA αντιλαμβάνεται πλήρως επίσης τις ανησυχίες της βιομηχανίας αναφορικά με τον αντίκτυπο που θα έχει στις πλατφόρμες.

Για να καταλαγιάσει τους όποιους προβληματισμούς, η MGA συνέταξε ένα έγγραφο με οδηγίες, το οποίο είναι απόρροια συνεργασίας με το Γραφείο συλλογής Πληροφοριών Προστασίας Δεδομένων, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή των νόμων για την προστασία δεδομένων.

Με δηλώσεις τους οι υπεύθυνοι της MGA, τόνισαν:  “Παραμένει εντός των υποχρεώσεων όσων έχουν λάβει άδεια από την MGA να διασφαλίσουν ότι ακολουθούν και εναρμονίζονται πλήρως με τους κανονισμούς για τα παιχνίδια, αλλά και με εκείνους για την προστασία των δεδομένων των παικτών”.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ