H μάστιγα των στημένων ματς «χτυπάει» το τένις

Οσο περνάει ο καιρός, το ψάξιμο γίνεται… όλο και πιο εντατικό αναφορικά με τις υποψίες που υπάρχουν στον αέρα για «στημένα» παιχνίδια σε όλα τα σπορ (δείτε εδώ ακόμα περισσότερα νέα από την διεθνή και ελληνική στοιχηματική βιομηχανία). Σειρά πλέον πήρε το τένις, με τα ευρήματα της Independent Review Panel να είναι απογοητευτικά. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έρευνα πάνω από 100 παίκτες μεσαία και χαμηλότερου επιπέδου, κρίνονται ύποπτοι για χειραγώγηση αναμετρήσεων και τουρνουά αντίστοιχου επιπέδου στο άθλημα.

Επίσης, υπήρχαν ενδείξεις για αντίστοιχα θέματα και σε ματς υψηλότερου επιπέδου, με τα τουρνουά των ανδρών να μοιάζουν ως τα πιο επίφοβα και ύποπτα. Παρόλα αυτά η IRP δεν θεωρεί ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος, ενώ παράλληλα απέκλεισε να υπάρχει περίπτωση συγκάλυψης τέτοιων γεγονότων από τη μεριά των κυβερνητικών σωμάτων και της TIU του τένις. Δεν μπορεί ωστόσο να μη χαρακτηριστεί… περίεργο το γεγονός ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις σκέφτεται πολύ σοβαρά τον τερματισμό κάθε χορηγίας η οποία προέρχεται από στοιχηματική πλατφόρμα, δείχνοντας ότι γνωρίζει – τουλάχιστον ως ένα βαθμό – το τι συμβαίνει στο σπορ.

Τέλος, ως το πιο δύσκολο και επίφοβο χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν παράλληλα και το πιο ύποπτο για τέτοιου είδους δραστηριότητες, χαρακτηρίστηκε το τρίμηνο από τον Οκτώβριο του 2017 ως το τέλος του χρόνου. Όπως και να έχει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της έρευνας, η οποία βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της και αναμένεται να… ταράξει τα νερά του δημοφιλούς αθλήματος.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ