ΟΠΑΠ VLTs: Νέα παραγγελία για 1.035 μηχανήματα

inspiredΣύμφωνα με την ανακοίνωση της διεθνούς φήμης πλατφόρμας «Inspired», ο ΟΠΑΠ έκανε νέα παραγγελία για 1.035 φρουτάκια με το συνολικό νούμερο που θα έχει πλέον ο οργανισμός να ανέρχεται στα 7.395 μηχανήματα.

Μέχρι σήμερα η «Inspired» έχει προμηθεύσει 4.570 κουλοχέρηδες στην ΟΠΑΠ ΑΕ, μετά 3.600 αυτά να είναι σε λειτουργία στα OPAP Play.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Inspired» δήλωσε: «Η νέα παραγγελία από την πλευρά του ΟΠΑΠ ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία μας, η οποία συνεχίζει να παρέχει την καλύτερη δυνατή τεχνολογία σε εικονικά σπορ και VLTs. Προσβλέπω σε ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση αυτής της επαγγελματικής σχέσης.

Ποια είναι η «Inspired Entertainment, Inc.

Πρόκειται για μία παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας, η οποία παρέχει συστήματα εικονικών αθλημάτων, Mobile Gaming, και Server Based συστήματα παιχνιδιών συνδεδεμένα με servers και ψηφιακό υλικό, σε ελεγχόμενους οργανισμούς λοταριών. Αυτή τη στιγμή παρέχει περίπου 30.000 τερματικά τυχερών παιχνιδιών, και προμηθεύει σε περισσότερα από 40.000 κανάλια εκμετάλλευσης, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 300 site σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Απασχολεί επίσης περίπου 800 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι προφανές τα ΟΠΑΠ VLTs είναι πλέον μία πραγματικότητα και μία συνήθεια η οποία δείχνει να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό των Ελλήνων παικτών. Το δίκτυο του οργανισμού συνεπώς επεκτείνεται και οι ανάγκες του μεγαλώνουν, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της «Inspired».

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ