ΟΠΑΠ – Playtech: Εκσυγχρονισμός και στοίχημα από μηχάνημα (SSBTs)

opap-playtechΒήματα προς τον εκσυγχρονισμό κάνει ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και τις απαιτήσεις των παικτών, όπως αυτές επιτάσσονται και εξελίσσονται μέσα από την τεχνολογία.

Ο οργανισμός ήρθε σε συμφωνία με την Playtech BGT Sports, η οποία είναι ο τομέας του αθλητικού στοιχήματος του ισραηλινού κολοσσού, που λέγεται Playtech. Η εν λόγω πλατφόρμα ιδρύθηκε το 1999 έχει έδρα της Λευκωσία, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και απασχολεί 5.000 εργαζομένους σε 17 χώρες.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την τοποθέτηση 4.500 μηχανημάτων στοιχηματισμού (SSBTs) σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ (κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται), καθώς επίσης και παροχή υπηρεσιών σε αυτά, απολύτως προσαρμοσμένων στα ελληνικά δεδομένα και στις συνήθειες των ημεδαπών παικτών. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των SSBTs να υπερβεί τις 4.500 και η τοποθέτηση στοιχήματος μέσω μίας μηχανής θα γίνει πραγματικότητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Playtech BGT Sports Dr. Armin Sageder δήλωσε τα εξής: «Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αποτελεί σταθμό για την Playtech BGT Sports και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις λύσεις μας σε έναν τόσο σημαντικό πάροχο υπηρεσιών στοιχηματισμού. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για περαιτέρω διεύρυνση τη σχέση μας καθώς ο ΟΠΑΠ προωθεί τη διεύρυνση των ψηφιακών υπηρεσιών του και πιστεύουμε πως η σημερινή συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας».

BookmakersΠλεονεκτήματα
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
  • Νέες προσφορές*

Σχόλια