«Κλείδωσε» η Ντένη Μαρκορά για την προεδρία του Παναθηναϊκού

Pao proedrosΆνοιξε στη Novibet η αγορά «Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού». Ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ήταν πρώτο φαβορί για τον πράσινο θώκο, ήταν αναμενόμενο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της πράσινης οικογένειας και επιμένει, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία με τον Αλαφούζο χάλασε, όπως επίσης και το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Αυτό όμως που προκαλεί τεράστια έκπληξη είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στην 11άδα των υποψηφίων βρίσκεται η Ντένη Μαρκορά, της οποίας η απόδοση έχει κλειδώσει; Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε στη Novibet;

Καλό το χιούμορ και το τρολάρισμα, όλα χρειάζονται στη ζωή και η Novibet έβαλε μια χαρούμενη πινελιά, με ιδιαίτερη εφευρετικότητα στη συγκεκριμένη αγορά.

Ας δούμε λοιπόν πέραν του μεγάλου φαβορί, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ποιες και ποιοι είναι οι υπόλοιποι εννέα (9) υποψήφιοι.

Δύο μεγάλοι άσοι του παρελθόντος που έχουν δοξάσει τη φανέλα με το τριφύλλι, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Δημήτρης Σαραβάκος προσφέρονται στο 6.00 και πίσω από αυτούς βρίσκονται οι Νικόλας Πατέρας (πρώην πρόεδρος) και Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αμφότεροι στο 11.00.

Ο Ανδριώτης εφοπλιστής, Αδαμάντιος Πολέμης βρίσκεται στο 16.00. Πιο κάτω συναντούμε δύο πρώην προέδρους που έχουν γράψει ιστορία στο «τριφύλλι». Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο επονομαζόμενος «Τζίγγερ» και ο θείος του, Γιάννης Βαρδινογιάννης (ο γνωστός σε όλους ως «καπετάνιος») προσφέρονται στο 21.00 και η λίστα κλείνει με δύο γυναίκες από την πολιτική, γνωστές για τα «Παναθηναϊκά» αισθήματά τους.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη έχει απόδοση 36.00 και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και νυν πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας στο 51.00.

Δείτε το προφητικό βίντεο!!!!

Σχόλια