Ικανοποίηση στον ΟΠΑΠ για την αναπτυξιακή πορεία της πλατφόρμας

damian-Cope-2Διά στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. ο οργανισμός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία που χαράζει η πλατφόρμα. Σε τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017, ο Damian Cope δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ δείχνει την ικανότητα να επιτυγχάνει ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με συνέπεια, υλοποιώντας ταυτόχρονα σημαντικά έργα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της πλατφόρμας, ο ΟΠΑΠ προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες και τις λειτουργίες του, όπως η μετάβαση σε νέες τεχνολογικές πλατφόρμες για τα παιχνίδια μας και η αλλαγή σχεδόν κάθε βασικού μέρους του εξοπλισμού των πρακτορείων μας, μέσα στους επόμενους 12 μήνες».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Cope στα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και στην προσπάθεια που γίνεται για αναβάθμιση όλων των προσφερόμενων προϊόντων.

Δυναμική είδοδος των VLTs στην αγορά

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα VLTs, τα οποία έχουν φτάσει πλέον τα 5.000 μηχανήματα, σε 450 πρακτορεία ΟΠΑΠ και 170 νέους χώρους αποκλειστικά με παιγνιομηχανές. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, ο αριθμός αναμένεται να έχει φτάσει τις 10.000 μέχρι το τέλος του χρόνου. Επίσης στάθηκε και στις νομοθετικες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση αναφορικα με τα VLTs, οι οποίες πιστεύει ότι θα έχουν ουδέτερο αντίκτυπο για την πλατφόρμα.

Virtual παιχνίδια, νέα προϊόντα

Στην ανάπτυξη του ΟΠΑΠ στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, κατά τον Damian Cope και σύμφωνα με τις εκθέσεις της πλατφόρμας, συνέβαλαν τα μέγιστα η εισαγωγή των virtual παιχνιδιών, αλλά και η τοποθέτηση 570 SSBTs (τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού) σε 286 πρακτορεία. Ο στόχος είναι τα συγκεκριμένα μηχανήματα να έχουν φτάσει τα 1.500 μέχρι το τέλος του 2017 και θα αυξηθούν σημαντικά μέχρι το μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Επίσης έχουν ήδη προσελκύσει αρκετό κόσμο, ενώ δείχνουν ότι δίνουν μεγάλη ώθηση και στο Live στοιχηματισμό.

Τεχνολογικός μετασχηματισμός

Ο κ. Cope ολοκλήρωσε την αναφορά του στα δρώμενα του οργανισμού αναφερόμενος στον τεχνολογικό μετασχηματισμό της πλατφόρμας. Ανέφερε ότι τα πάντα κινούνται μέσω αυστηρού προγραμματισμού και τους επόμενους μήνες θα έχει γίνει η μετάβαση στις νέες πλατφόρμες. Στόχος της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι τα πάντα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017, ώστε να έχουν τεθεί σε εμπορική λειτουργία το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Σχόλια