Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει τη χασούρα του

listeia«Πενία τέχνας κατεργάζεται», ή αν θέλετε οι απώλειες από τον τζόγο εξωθούν κάποιους σε ακραίες και φυσικά παράνομες συμπεριφορές.

Κάπως έτσι λοιπόν ένας 25χρονός αλλοδαπός, υπάλληλος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ συνελήφθη διότι σκηνοθέτησε ληστεία στο χώρο που δούλευε.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω άτομο, κατήγγειλε ότι στο χώρο που δούλευε έγινε ληστεία, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Επ’ ακριβώς ανέφερε ότι κάποιος εισέβαλε στο χώρο κρατώντας όπλο και αφαίρεσε από τα ταμείο χρηματικό ποσό, διαφεύγοντας μαζί με συνεργό που τον περίμενε έξω από το πρακτορείο.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο υπάλληλος σκηνοθέτησε τη ληστεία, για να καλύψει 5.500 ευρώ που είχε χάσει προηγουμένως σε τυχερό παιχνίδι, το οποίο έπαιξε χωρίς φυσικά να καταβάλει το αντίτιμο. Επιπροσθέτως ανακαλύφτηκε επίσης ότι είχε υπεξαιρέσει 2.910€ από το ταμείο του καταστήματος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα εξής αδικήματα: Ψευδής ανωμοτί κατάθεση, άσκοπη κινητοποίηση Αρχής και υπεξαίρεση.

Ο 25χρονός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια