Τώρα δες τα πάντα… με Betshop Live Streaming

betshop streamingΈνα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη «μάχη» που δίνει ο παίκτης στο στοίχημα και στο live betting είναι το live streaming. Είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο να μπορείτε να βλέπετε το παιχνίδι πάνω στο οποίο έχετε ποντάρει. Το ίδιο ισχύει και για το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή να θέλετε να παίξετε νόμιμα κάποιο στοίχημα στο live. Πρέπει να βλέπετε την εξέλιξη της αναμέτρησης, ώστε να αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Στην Betshop αφουγκράστηκαν τις ανάγκες των παικτών που την εμπιστεύονται για online betting και ακολούθησαν τις εξελίξεις. Σε μία από τις πλέον αξιόπιστες νόμιμες πλατφόρμες στην Ελλάδα, όπως είναι η betshop, το live streaming είναι πλέον μία πραγματικότητα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της betshop. Για να παρακολουθήσετε όποιον αγώνα επιθυμείτε η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε στο λογαριασμό τουλάχιστον 1€. Δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός. Απλά κάνετε log in στον betshop λογαριασμό σας, πηγαίνετε στο Live Στοίχημα και επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Επίσης το live streaming είναι διαθέσιμο τόσο στο κινητό, όσο και στο tablet σας, ώστε να έχετε άμεση επαφή και εικόνα όπου κι αν βρίσκεστε.

Στην betshop με live streaming η δράση δεν σταματά ποτέ.

Σχόλια