Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για το στοίχημα στο Survivor

survivor 2017 bookmakers

Oι διαρροές που προέκυψαν σχετικά με τα φαγητά των παικτών στο Survivor, τους νικητές των αγωνισμάτων και τους παίκτες που θα ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση θορύβησαν τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Φυσικά, όλο αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το στοίχημα στο reality, με τον τηλεοπτικό σταθμό να εκδίδει σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση για το πως διεξάγονται τα παιχνίδια και πότε προβάλλονται στην τηλεόραση.

Βρες το νικητή του Survivor και κέρδισε πλούσια δώρα

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίου τύπου του ΣΚΑΪ. 

Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή SURVIVOR, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, όπως είναι φυσικό, διότι:

  • Ο χώρος διεξαγωγής των δρώμενων απέχει από την Ελλάδα όσο σχεδόν η μισή υδρόγειος,

  • Η παραγωγή (λήψη και μοντάζ) λαμβάνει χώρα από την πλατφόρμα παραγωγής στον Αγ. Δομήνικο,

  • Η ώρα έναρξης της μετάδοσης εκάστου επεισοδίου λαμβάνει χώρα, με την αναγκαία χρονική υστέρηση σε σχέση με την ώρα μαγνητοσκόπησης.

Κατά συνέπεια το γεγονός και μόνο αυτό, αντικειμενικά καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού, κάτι το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

H ανακοίνωση αυτή απευθύνεται προς το αμιγώς τηλεοπτικό κοινό, προς τους συμμετέχοντες σε οποιονδήποτε στοιχηματισμό, προς τους διοργανώνοντες τα κουπόνια κάθε στοιχήματος και ορίζοντες τις αποδόσεις αλλά και προς κάθε αρμόδια εποπτεύουσα αρχή της Ελλάδος, των λοιπών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε πολύ

Σχόλια