ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρώσοι αγόρασαν ΤΟP ελληνική πλατφόρμα με ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια!

Bookmakers ΑποκλειστικόΟι Ασιάτες κυριαρχούν, οι Ρώσοι έρχονται, οι Ευρωπαίοι εξαφανίζονται. Άρθρο του Betting Insider που δημοσιεύθηκε στο Bookmakers.gr στις 11 Μαίου του 2016. Σε αυτό το άρθρο, ο Betting Insider μεταξύ άλλων αναλύει τους λόγους που οι ρώσικες πλατφόρμες στοιχημάτων επελαύνουν στην αγορά και γιατί θεωρούνται το next big thing της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Κάτι λιγότερο από πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε και η επέλαση των Ρώσων έφτασε και στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bookmakers.gr μία από τις ισχυρότερες ρώσικες πλατφόρμες στοιχημάτων, εξαγόρασε νόμιμη ελληνική πλατφόρμα που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους bookmakers στη χώρα μας. Προς το παρών δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, ωστόσο έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ιστοσελίδων και υπάρχει προφορική συμφωνία για το μεγάλο deal.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, όμως καθώς φαίνεται οι Ρώσοι θα πληρώσουν αδρά την είσοδο τους στη ελληνική στοιχηματική αγορά. Τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πάρα πολλά, το σημαντικότερο όλων όμως είναι γιατί επέλεξαν να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό για να μπουν σε μια αγορά που ακόμη δεν έχει ρυθμιστεί πλήρως. Προφανώς και η διάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης για ρύθμισης της αγοράς έπαιξε το ρόλο της, αλλά αφενός δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, αφετέρου δε είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα ψηφιστεί το ρυθμιστικό πλαίσιο της ελληνικής στοιχηματικής αγοράς. Εκτός εάν υπάρχουν ήδη ισχυροί δεσμοί με ανθρώπους του gambling industry στη χώρα μας και υπάρχει η σιγουριά ότι θα είναι μία άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Αν ισχύει το τελευταίο τότε μένει να δούμε αν η στρατηγική που θα ακολουθήσει θα έχει ως στόχο την πλήρη κυριαρχία στην ελληνική αγορά ή θα συνεχίσει με το ίδιο στρατηγικό πλάνο, που έτσι κι αλλιώς είναι ήδη πετυχημένο. Πάντως, αν βάλουμε στην εξίσωση το κόστος της εξαγοράς, την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και την δυναμική που έχουν και οι δύο πλατφόρμες, τότε φαίνεται ξεκάθαρα πως ο στόχος είναι ένας και μόνο ένας. Η κορυφή. Κάτι που ίσως δεν θα είναι και πολύ δύσκολο, αφού οι ρώσικη πλατφόρμα έχει απίστευτα χαμηλή γκανιότα (που συνεπάγεται κορυφαίες αποδόσεις), πολύ γρήγορες συναλλαγές και την φήμη της αξιοπιστίας να την συνοδεύει.

Αν δεν χαλάσει την τελευταία στιγμή, το τεράστιο αυτό deal θα ταρακουνήσει για τα καλά την ελληνική αγορά. Επίσης, μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της η Bwin, ενώ υπάρχουν πλατφόρμες που βρίσκονται μία ανάσα από την αδειοδότηση τους στην Ελλάδα. Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον πως το στοιχηματικό τοπίο στην Ελλάδα αλλάζει. Οι εξελίξεις τρέχουν και στο bookmakers προσπαθούμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε πρώτοι όλα τα τελευταία γύρω από τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα. Γραφτείτε στο newsletter, για να μάθετε πρώτοι ποιες είναι οι δύο πλατφόρμες στοιχημάτων που συμφώνησαν σε αυτό το σπουδαίο deal, όλα τα τελευταία νέα και την πιο “ψαγμένη” αρθρογραφία γύρω από το στοίχημα.

Σχόλια