Κατεβάζει ρολά η Expekt

Expekt BonusΤίτλους τέλους βάζει η Expekt, καθώς μόλις πριν λίγα λεπτά ενημέρωσε μέσω e-mail τους φίλους της πως στις 14 Ιουνίου θα αναστείλει την λειτουργία της στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ήδη υπάρχοντες παίκτες δεν θα μπορούν να κάνουν καταθέσεις και να παίζουν μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, ενώ εάν έχουν χρήματα στους λογαριασμούς τους θα μπορούν να κάνουν ανάληψη μέχρι τις 30 Ιουνίου. Φυσικά αυτή η εξέλιξη δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, καθώς όπως ΠΡΩΤΟΙ σας είχαμε ενημερώσει στις 27 Απριλίου τα πράγματα δεν πηγαίναν καθόλου καλά για την γαλλικών συμφερόντων πλατφόρμα και υπήρχαν πολλά προβλήματα που θα την οδηγούσαν αργά ή γρήγορα στην έξοδο από την ελληνική στοιχηματική αγορά. Μάλιστα, η επίσημη τοποθέτηση της πλατφόρμας ήταν ότι οι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν και ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες της στην χώρα. Για ακόμη μία φορά όμως δικαιωθήκαμε πανηγυρικά, καθώς η Expekt ανακοίνωσε την αποχώρηση της πριν καν συμπληρωθούν 2 μήνες από το άρθρο εκείνο.

Διαβάστε αναλυτικά το e-mail που απέστειλε η Expekt:

Αγαπητέ πελάτη, 

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε ότι η Expekt θα αναστείλει τις δραστηριότητές της στην χώρα σας στις 14 Ιουνίου 2016.  Ως εκ τούτου, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε καταθέσεις και να παίζετε στην Expekt.  Παρ’ όλα αυτά, θα μπορείτε να εισέλθετε στον λογαριασμό σας για να πραγματοποιήσετε αναλήψεις των κεφαλάιων σας.  Για τον λόγο αυτό, εάν έχετε ακόμα χρήματα στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάληψη των χρημάτων σας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.  Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, δεν θα μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών μας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε εμείς την ανάληψη εκ μέρους σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να πραγματοποιήσετε την ανάληψή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Παρακαλούμε έχετε υπ’όψη ότι οποιαδήποτε μπόνους τα οποία δεν έχετε χρησιμοποιήσει, θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας.  Έχετε επίσης υπ’όψη ότι εάν έχετε ανοιχτά στοιχήματα στον λογαριασμό σας, των οποίων το αποτέλεσμα δεν έχει τετελεστεί πριν το πέρας της σημερινής ημέρας, αυτά θα διεκπεραιωθούν κανονικά.  Εάν τα στοιχήματα αυτά είναι κερδισμένα, τα κέρδη θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη των κεφαλαίων σας.  Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σας ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την όποια δυσαρέσκεια σας προκαλεί η συγκεκριμένη εξέλιξη και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Expekt.

Με τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον.

Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Expekt.gr

 

 

Σχόλια