Τι συμβαίνει τελικά με την Expekt;

expektΗ επιστροφή της Expekt στην Ελλάδα είχε σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους του online betting, καθώς η πλατφόρμα είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αξιόπιστα brand παγκοσμίως. Η Expekt φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της με διαφημίσεις στα μεγαλύτερα στοιχηματικά sites και σε συνδυασμό με ένα αρκετά ελκυστικό μπόνους εγγραφής προτιμήθηκε αρχικά από έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών. Παράλληλα δεν ξέχασε τους παλαιότερους παίκτες της, τους οποίους προσέλκυσε τηλεφωνικώς ενώ σχεδίασε και ένα από τα καλύτερα και πιο πλούσια προγράμματα VIP στην Ελλάδα. ‘Ολα τα παραπάνω ήταν σημάδια πως η Expekt ήρθε αποφασισμένη για να μείνει και να προσφέρει στους Έλληνες παίκτες έναν προϊόν υψηλής ποιότητας αντίστοιχο του ονόματός της και της πορείας της στο χώρο του online gaming.

Απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα όμως δεν πήγαν σύμφωνα με τους αρχικούς υπολογισμούς. 15 μήνες μετά την επιστροφή της, η γαλλικών συμφερόντων πλατφόρμα υπολειτουργεί, η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ενώ μοναδικός τρόπος επικοινωνίας είναι μόνο μέσω e-mail και μάλιστα στα αγγλικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες συζητήσεις στα… στοιχηματικά πηγαδάκια ανέφεραν ότι το Expekt.gr θα αποχωρήσει από την ελληνική αγορά, όμως δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση και οι παίκτες δεν έχουν λάβει κάποιο σχετικό ενημερωτικό email.  Αυτή η συμπεριφορά σίγουρα δεν αρμόζει σε μία πλατφόρμα όπως η Expekt, όποτε δεν αποκλείουμε το γεγονός να υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα και κόντρες, που έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Επίσης, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία σχετικά με την μεταφορά της από την άδεια της Magic Services Ltd, σε άδεια κορυφαίας ελληνικής πλατφόρμας που είναι έχει αδειοδοτηθεί από την MGA στη Μάλτα. Μία κίνηση που φαίνεται ότι είναι της μόδας, καθώς όπως θα μάθετε αποκλειστικά από το Bookmakers.gr, μία από τις ανερχόμενες ελληνικές πλατφόρμες αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αλλάξει την άδεια της ποντάροντας πλέον και στην αξιοπιστία εκτός από το κορυφαίο προϊόν που ήδη προσφέρει.

 

Eπίσημη απάντηση Expekt σε Bookmakers.gr

“Η πλατφόρμα δεν αποσύρεται από την Ελληνική αγορά, αντ’ αυτού εξακολουθεί και παρέχει τις υπηρεσίες της προς το Ελληνικό κοινό. Παράλληλα,συνεχίζει κανονικά και ως έχει κάτω από τη Magic Services. Δεν υπάρχει καμία επίσημη κίνηση για μεταφορά σε άλλη άδεια. Εάν αυτό έχει διαρεύσει σας διαβεβαιώνουμε πως αφορά μεμονομένες ενέργειες κατόχων άλλων αδειών που έχουν προσεγγίσει την πλατφόρμα για πιθανή συνεργασία.
Η Expekt αποφάσισε την αναστολή διαφημιστικής δραστηριότητας καθώς και την διακοπή νέων εγγραφών (νεότερη εξέλιξη) μέχρι νεοτέρας, και τουλάχιστον μέχρι τις αρχές καλοκαιριού. Εξυπακούεται πως υπάρχοντες πελάτες μπορούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στην Expekt χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.”

 

Γραφτείτε στην newsletter του Bookmakers.gr για να μάθετε με λεπτομέρειες σχετικά με ποια πλατφόρμα αλλάζει άδεια τον επόμενο μήνα!

Σχόλια