Παρουσίαση και αξιολόγηση του Sportingbet Mobile

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη στην συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των παικτών για στοίχημα στο κινητό. Συμβαδίζοντας με τα δεδομένα της εποχής, η Sportingbet έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική πλατφόρμα για κινητές συσκευές που επιτρέπει τον στοιχηματισμό χωρίς καμία καθυστέρηση. Μπορείτε να παίξετε στοίχημα στο Sportingbet mobile, είτε πληκτρολογώντας την διεύθυνση mobile.sportingbet.gr ή για τους έχοντες iPhone να κατεβάσετε την Sportingbet εφαρμογή από το App Store. Σημειώστε πως η Αpple εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές iOS 7 και μεταγενέστερες, ενώ δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή Sportingbet για Android κινητές συσκευές.

Sportingbet Mobile App

Στο ανανεωμένο mobile site της Sportingbet, οι ιθύνοντες της πλατφόρμας θέλησαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, που θα επιτρέπει στους παίκτες να βρουν εύκολα τα στοιχήματα που έχουν ποντάρει και το κουπόνι στοιχήματος.

Η μοναδικότητα του Sportingbet Mobile και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα είναι ότι από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο mobile site έχετε τα πάντα στο… πιάτο σας. Στην κεντρική οθόνη βρίσκονται οι αναμετρήσεις που προσφέρονται για live στοίχημα, κατηγοριοποιημένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιλέξετε μόνο το άθλημα που θέλετε να ποντάρετε. Θα βρείτε επίσης τα κορυφαία και δημοφιλέστερα στοιχήματα, ενώ στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζονται συνεχώς οι διαθέσιμες προσφορές* της σπορτινγκμπετ. Δύο επιλογές στην κορυφή του mobile sportingbet θα σας επιτρέψουν την άμεση πρόσβαση στα αθλήματα, στις υπηρεσίες, στο δελτίο στοιχήματος και στον Sportingbet λογαριασμό σας.

Στοίχημα μέσω του Sportingbet mobile

Εξηγήσαμε πιο πάνω πως μπορείτε να παίξετε live στοίχημα στην Sportingbet εφαρμογή, όμως πώς θα ποντάρετε σε έναν αγώνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι; Εδώ, υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να επιλέξετε από την κεντρική σελίδα το εικονιδίο του αθλήματος (π.χ. ποδόσφαιρο) και έπειτα να κάνετε κλικ  στο πεδίο “Ανά Αγώνα”. Σε  αυτό το σημείο θα δείτε την λίστα με όλα τα πρωταθλήματα, καθώς επίσης και το πρόγραμμα με τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για Live για τις δύο επόμενες ημέρες. Ο δεύτερος τρόπος, είναι να επιλέξετε τις τρεις παύλες στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης (No1 στην φωτογραφία) και να διαλέξετε από την λίστα το άθλημα που θέλετε να ποντάρετε. Επιλέγοντας της τρεις παύλες έχετε επίσης την δυνατότητα να δείτε το ιστορικό των στοιχημάτων σας και τα ανοιχτά στοιχήματα. Αυτές οι δύο επιλογές, συν τα στοιχήματα που είναι διαθέσιμα για Sportingbet Cash Out*, θα τα βρείτε πιο εύκολα επιλέγοντας το εικονίδιο (Νο 2 στην φωτογραφία)που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

Είτε ποντάρετε Live, είτε pre-match, με το βελτιωμένο κουπόνι στοιχήματος της Sportinbet μπορείτε να στοιχηματίσετε γρηγορότερα σε παρολί και μονά στοιχήματα. Απλά επιλέγετε τα πονταρίσματα σας και αυτά μεταφέρονται απ’ ευθείας στο στοιχηματικό κουπόνι. Εκεί έχετε την επιλογή “Μονά”, όπου και μπορείτε να ποντάρετε μία-μία τις επιλογές ή την επιλογή παρολί που μπορείτε να όλες τις επιλογές μαζί. Η καινοτομία της σπορτινγκ βετ είναι ότι ακριβώς κάτω από την επιλογή “Παρολί”, υπάρχουν έτοιμα όλα τα συστήματα στοιχήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (π.χ. Trixie, Yankee, Lucky 15, κλπ).

Διαχείριση λογαριασμού στο Sportingbet mobile

Κάνοντας κλικ στο πεδίο που βρίσκεται το username σας, θα δείτε την σύνοψη του λογαριασμού σας, με το χρηματικό υπόλοιπο και το ποσό που μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αιτηθείτε για Sportingbet κατάθεση ή Sportingbet ανάληψη, να δείτε το ιστορικό των συναλλαγών σας και να κάνετε ενέργειες όπως η ρύθμιση των ορίων που θα ποντάρετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία “Έλεγχος ενεργού χρήστη”. Επίσης, σε αυτό το section θα βρείτε τα δωρεάν στοιχήματα και τις προσφορές* που σας έχει επιβραβεύσει η σπορτινγκ μπετ. 

Neteller.

Γιατί να επιλέξτε το Sportingbet mobile

  • Πλήρως συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα και για τις Android που δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
  • Εύκολη πλοήγηση μεταξύ των αθλημάτων
  • Μειώνει τον κίνδυνο λάθους πονταρισμάτων, καθώς μονά και παρολί παίζονται σε διαφορετικά πεδία
  • Δυνατότητα κατάθεσης με Paysafe Card και Neteller
  • Δωρεάν Live streaming*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

BookmakerΠλεονεκτήματα
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ