Stoiximan Fantasy

To Stoiximan Fantasy έφτασε το Μάιο του 2019 και πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή των «παιχτών». Δεκάδες τουρνουά περιμένουν όλους τους χρήστες του Stoiximan να δηλώσουν συμμετοχή και να παίξουν το αγαπημένο τους fantasy sport, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με έπαθλο ποσά έως και 50.000€ 💶.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι; Να διαβάσεις τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό για το fantasy stoiximan και έπειτα να δηλώσεις συμμετοχή στο απόλυτο παιχνίδι της αγοράς.

Στον οδηγό μας θα βρείτε:

📌 Tι είναι το fantasy stoiximan
📌 Πως παίζεται το Fantasy stoiximan
📌 Aνάλυση μενού του Fantasy league Stoiximan
📌 Όλα τα τουρνουά και διοργανώσεις
📌 Εuroleague fantasy tips – προτάσεις

Δες εδώ τα σημερινά τουρνουά Fantasy

Fantasy Stoiximan – Το μενού

Το Στοίχιμαν Φάντασι θα το βρούμε στο πάνω μέρος της αρχικής καρτέλας, δίπλα στις υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές που υπάρχουν.

στοιχιμαν φαντασι

Μπαίνοντας στην ειδική ενότητα, έχουμε στο πάνω μέρος της καρτέλας τα έξι βασικά μενού:

1️⃣ ΤΑΜΠΛΟ
2️⃣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
3️⃣ LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4️⃣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ
5️⃣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
6️⃣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

φαντασι στοιχιμαν

Ταμπλό

Στο συγκεκριμένο μενού εμφανίζονται τα fantasy γεγονότα στα οποία έχουμε λάβει μέρος. Σε περίπτωση που δεν έχουμε συμμετοχή σε κάποια από τα τουρνουά, δεν εμφανίζεται κάτι.

Τουρνούα

Πρόκειται για το βασικό μενού του Στοιχιμαν Φάντασι, αφού εδώ γίνεται όλο το «παιχνίδι». Μπαίνοντας στο «Τουρνουά» εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα Fantasy Sports. Αφορά γεγονότα που είναι της τρέχουσας αγωνιστικής, είτε και γεγονότα που αφορούν όλη τη σεζόν (μακροχρόνια).

Δίπλα σε κάθε τουρνουά, βλέπουμε διάφορες πληροφορίες. Εντοπίζουμε την ώρα που απομένει για να «κλειδώσουν» οι συμμετοχές κι ακριβώς από κάτω, στο tab «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το τουρνουά (έπαθλα, stoiximan fantasy κανόνες κλπ). Δίπλα ➡️ εμφανίζεται το μέγεθος – διάρκεια του τουρνουά (S, M) και τέλος έχουμε και την ένδειξη με το ποσό συμμετοχής που χρειάζεται να βάλει ο «παίχτης» για να κάνει… «buy-in» καθώς και τα χρηματικά έπαθλα τα οποία διεκδικεί. Ακριβώς πάνω από τα χρηματικά έπαθλα έχουμε την ένδειξη «Ανοιχτά». Εκεί, σε drop-down ⤵️ μενού υπάρχει η επιλογή «Σε εξέλιξη», όπου μπορούμε να δούμε τα τουρνουά που ήδη έχουν ξεκινήσει και «Ολοκληρωμένα», όπου εμφανίζονται όλα τα τουρνουά που έχουν τελειώσει (αποτελέσματα, έπαθλα κλπ).

fantasy stoiximan

Live Αποτελέσματα

Το τρίτο κομμάτι του fantasy sports stoiximan είναι τα live αποτελέσματα. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο, θα δούμε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων και τη βαθμολογία στο φάντασι όπως προκύπτει από αυτά.

Αριστερά, βρίσκεται η λίστα με όλα τα πρωταθλήματα και τα αθλήματα όπου υπάρχουν γεγονότα. Στην κατηγορία «Αγωνιστικές» μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα των προηγούμενων (και τι βαθμολογία πήραν οι παίχτες στο φάντασι), αλλά και τις επόμενες. Μάλιστα, δεξιά βλέπουμε ότι ανοίγει ο κάθε αγώνας ξεχωριστά και πατώντας στο όνομα κάπου παίχτη, ανοίγει καινούρια καρτέλα όπου βλέπουμε χρήσιμες πληροφορίες για τον παίχτη (αξία, συνολική βαθμολογία κλπ) σε περίπτωση που θέλουμε να τον επιλέξουμε για την ομάδα μας.

fantasy sports stoiximan

Τα Παιχνίδια μου

Στην κατηγορία αυτή θα βρούμε όλα τα τουρνουά στα οποία έχουμε λάβει μέρος. Και τα εν εξελίξει και αυτά που έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης, φαίνονται στοιχεία όπως τα χρήματα που έχουμε διαθέσει έως τώρα στα φάντασι σπορτς, τα κέρδη μας και διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα Fantasy Sports που λάβαμε μέρος (θέση, συμμετοχή κλπ).

fantasy ποδόσφαιρο

Υποστήριξη και επικοινωνία

Στις δύο τελευταίες καρτέλες του Fantasy Stoiximan θα βρούμε Όρους & Προϋποθέσεις για το παιχνίδι, Συχνές Ερωτήσεις, Γενικούς Κανόνες και χρήσιμες συμβουλές, καθώς και την βασική καρτέλα επικοινωνίας της στοιχηματικής πλατφόρμας.

Πως παίζεται το Fantasy Stoiximan

Έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση κι έχοντας κάνει μια μίνι «περιήγηση» στο μενού του Φαντασι Σπορτς Stoiximan, πάμε να δούμε πως θα μπούμε στο παιχνίδι να παίξουμε κι εμείς στα τουρνουά που υπάρχουν.

Η όλη διαδικασία ξεκινάει από την καρτέλα «ΤΟΥΡΝΟΥΑ». Θα εξετάσουμε την διαδικασία στα δύο βασικά αθλήματα από όπου έχουμε και τον μεγαλύτερο αριθμό γεγονότων. Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ. Οπότε, πάμε να δούμε πως παίζω fantasy stoiximan σε αυτά τα αθλήματα.

Fantasy Ποδόσφαιρο ⚽

Όπως είδαμε και παραπάνω (στο μενού «ΤΟΥΡΝΟΥΑ», στο Στοίχιμαν Φάντασι ποδόσφαιρο μπορεί να έχω και μακροχρόνια γεγονότα, αλλά και πιο μικρές διοργανώσεις. Μάλιστα, υπάρχουν και τουρνουά του ενός αγώνα, όπως για παράδειγμα ο τελικός του Τσαμπιονς Λιγκ. Κάθε τουρνουά, όπως διαμορφώνεται, έχει διαφορετικούς κανόνες. Για παράδειγμα, στο fantasy premier league stoiximan τουρνουά (αφορά όλη τη σεζόν 2019-2020), υπάρχει δυνατότητα μεταγραφών από αγωνιστική σε αγωνιστική, υπάρχει η επιλογή «Μπαλαντέρ» που σου δίνει τη δυνατότητα να «διαλύσεις» την ομάδα σου χωρίς ποινές πόντων. Κάτι που δεν υφίσταται σε τουρνουά μιας αγωνιστικής. Γενικά, οι κανόνες σε κάθε τουρνουά, που τους βρίσκουμε στο tab «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ», καλό είναι να διαβάζονται. Υπάρχουν αρκετοί περιορισμού, που διαφέρουν από τουρνουά σε τουρνουά.

Έστω λοιπόν ότι εμείς από το παρακάτω ταμπλό, επιλέγουμε το γεγονός «La Liga 3η αγωνιστική – 600€ Εγγυημένα». Πατάμε στο tab «Συμμετοχή 3,30€» και μπαίνουμε να… παίξουμε.

fantasy sports

Μπροστά μας έχουμε το παρακάτω παράθυρο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τι βλέπουμε.

fantasy ποδοσφαιρο

Στη νέα καρτέλα, αριστερά εμφανίζεται μια λίστα παιχτών (έχει 26 σελίδες, όπου συμπεριλαμβάνονται όλοι οι παίχτες) κι δεξιά ένα γήπεδο όπου θα τοποθετήσουμε τους παίχτες μας. Ξεκινάμε να επιλέγουμε από αριστερά τους παίχτες. Έχουμε τον περιορισμό, όσον αφορά το Υπολειπόμενο Budget. Επίσης, καλό είναι να τσεκάρουμε την βούλα δίπλα στο όνομα του παίχτη. Με κόκκινο χρώμα, είναι ένδειξη ότι δε θα παίξει, ενώ το πορτοκαλί δηλώνει αμφιβολία. Καλό είναι να τσεκάρουμε την ομάδα με βάση αυτό, λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής.

Σημείωση! Στο συγκεκριμένο τουρνουά που αποφασίσαμε να παίξουμε, θα επιλέξουμε 11 παίχτες. Υπάρχουν όμως πέντε διαφορετικά τουρνουά ποδοσφαίρου (βάση σχηματισμού):

👉 Κανονικό, 11 παίχτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 5-4-1, 5-3-2, 4-3-3, 4-4-2, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3)
👉 Six-A-Side, 6 παίκτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 2-2-1, 2-1-2, 1-2-2)
👉 Five-A-Side, 5 παίκτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 2-1-1, 1-2-1, 1-1-2)
👉 Flexi 5, 5 παίχτες (μπορούν να είναι όλοι από μια ομάδα, χωρίς περιορισμό στη διάταξη)
👉 Flexi 6, 6 παίχτες (μπορούν να είναι όλοι από μια ομάδα, χωρίς περιορισμό στη διάταξη)

Στο συγκεκριμένο τουρνουά που θα παίξουμε εμείς, παίζουμε κανονικό, με 11 παίχτες και με διάταξη 5-3-2, δεν έχουμε όμως αναπληρωματικούς. Αφού επιλέξουμε τους παίχτες (πάνω από τη λίστα παιχτών, έχουμε τις κατηγορίες «ΤΡΦ», «ΑΜΥ», «ΜΕΣ», «ΕΠΙ», οπότε εύκολα μπορούμε να περιηγηθούμε και να βρούμε τι θέλουμε), τσεκάρουμε Αρχηγό και Υπαρχηγό και πατάμε το Κίτρινο tab «ΠΛΗΡΩΜΗ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει κι ένα tab «Αυτ. Συμπλήρωση», όπου επιλέγοντας το, ο υπολογιστής σου κάνει μια random επιλογή παιχτών. Κάτι που μάλλον δεν έχει αξία να χρησιμοποιήσουμε.

Εφόσον έχουμε κάνει την επιλογή της ομάδας λοιπόν και μπαίνουμε στο τουρνουά, αν μπούμε στο μενού «ΤΑΜΠΛΟ» θα δούμε μια καρτέλα 📄 με το fantasy sport γεγονός που συμμετέχουμε . Πατώντας πάνω του και πάλι θα μπορέσουμε να μπούμε στην καρτέλα με την ομάδα μας, αν θελήσουμε να κάνουμε τυχόν αλλαγές.

Κλείνοντας, να πούμε ότι στην αξιολόγηση των παιχτών στο Stoiximan Fantasy ποδόσφαιρο (αρνητική ή θετική), μετράνε:

✔️ Ο χρόνος συμμετοχής
✔️ Τα γκολ
✔️ Οι τελικές πάσες
✔️ Το λευκό φύλλο αγώνα
✔️ Οι κάρτες
✔️ Τα πέναλτι
✔️ Οι πόντοι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του παίκτη στο παιχνίδι
✔️ Ειδική βαθμολόγηση για Αρχηγό, Υπαρχηγό και Τερματοφύλακα

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την επεξήγηση για κάθε κατηγορία (πόσους πόντους αντιστοιχούν στο καθένα) στο μενού «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» ➡️ «Γενικοί Κανόνες» ➡️ «5.2.1.6 Σύστημα βαθμολόγησης».

Fantasy Μπάσκετ 🏀

Λίγο πολύ κι εδώ ισχύουν όσα και στο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα τουρνουά στο Στοίχιμαν Φάντασι Μπάσκετ, μπορεί να έχουμε μακροχρόνια, τουρνουά μιας αγωνιστικής ή και μεμονωμένων αγώνων (πχ τα playoffs της Ευρωλίγκα ή οι τελικοί του ΝΒΑ). Επιπλέον κι εδώ έχουμε διαχωρισμό ανάλογα με την διάταξη και το σχηματισμό. Τέσσερα διαφορετικά τουρνουά:

👉 5-a-Side: Ένας Point Guard, ένας Shooting Guard, ένας Small Forward, ένας Power Forward και ένας Center
👉 9-a-Side: Δύο Point Guards, δύο Shooting Guards, δύο Small Forwards, δύο Power Forwards και ένας Center
👉 Flexi-5: Επιτρέπονται όλοι οι συνδυασμοί 5 παικτών.
👉 Flexi-9: Επιτρέπονται όλοι οι συνδυασμοί 5 παικτών.

Όταν μπήκαμε εμείς να δούμε το μενού των τουρνουά, υπήρχαν 3 γεγονότα.

φαντασι μπάσκετ

Το πρώτο ήταν με format «9-a-Side» συν μια αλλαγή, ενώ τα δύο επόμενα ήταν της μορφής «Flexi-5». Η διαφοροποίηση είναι στον αριθμό των παιχτών που θα διαλέξεις. Εννιά στο πρώτο, πέντε στο δεύτερο. Συν τοις άλλοι, στο «Flexi-5» η επιλογή των παιχτών δεν είχε περιορισμό στις θέσεις. Μπήκαμε, επιλέξαμε πέντε PG και μπορούσαμε κανονικά να πληρώσουμε για να προχωρήσουμε στο τουρνουά.

Εδώ, για τις ανάγκες του οδηγού θα επιλέξουμε το πρώτο τουρνουά «Mundobasket 1η φάση ομίλων – 3.000€ Εγγυημένα».

fantasy μπασκετ

Βλέπουμε κι εδώ, δεν αλλάζει κάτι δραματικά σε σχέση με το Φάντασι Ποδόσφαιρο. Κάνουμε την επιλογή 10 παιχτών (9+1), με τον περιορισμό των δύο παιχτών σε κάθε θέση κι έναν σέντερ. Οριοθετείται το budget στα 130Μ, άρα δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε, επιλέγουμε Αρχηγό και Υπαρχηγό κι έπειτα «ΠΛΗΡΩΜΗ» και είμαστε μέσα. Πάλι προσοχή στις βούλες – ενδείξεις για την κατάσταση των παιχτών, μην μας μείνει στην ομάδα κάποιος που δεν είναι διαθέσιμος ή είναι αμφίβολος.

Στο μενού «ΤΑΜΠΛΟ» θα βρούμε την καρτέλα με τη διοργάνωση – τουρνουά που συμμετέχουμε και πάλι επιλέγοντας θα μπορέσουμε να κάνουμε τυχόν τροποποιήσεις στην ομάδα μας, πριν την έναρξη των αγώνων.

Όσον αφορά τους βαθμούς, εδώ αξιολογούνται, αρνητικά και θετικά, για τους παίχτες τα εξής:

➕ Ελεύθερη βολή ➡️ 1 πόντος
➕ Δίποντο ➡️ 2 πόντοι
➕ Τρίποντο ➡️ 0.5 πόντος (π.χ. αν ο παίκτης επιτύχει στην προσπάθεια για 3 πόντους, τότε λαμβάνει +3.5 πόντους)
➕ Ριμπάουντ ➡️ 1.25 πόντοι
➕ Ασίστ ➡️ 1.5 πόντοι
➕ Κλεψίματα ➡️ 2 πόντοι
➕ Κοψίματα ➡️ 2 πόντοι
➕ Double-Double ➡️ 1.5 πόντοι (MAX 1 ανά παίκτη: Πόντοι, ριμπάουντ, Ασίστ, Κοψίματα, Κλεψίματα)
➕ Triple-Double ➡️ 3 πόντοι (MAX 1 ανά παίκτη: Πόντοι, ριμπάουντ, Ασίστ, Κοψίματα, Κλεψίματα)
➖ Turnover ➡️ 0.5 πόντος

Euroleague Fantasy

Ξεχωριστή κατηγορία, όταν αναφερόμαστε στο μπάσκετ, δεν γίνεται να μην αποτελεί το Fantasy Euroleague. Που ως και τη σεζόν 2018-19 το γνωρίζαμε μόνο μέσα από την πλατφόρμα της Euroleague, πλέον όμως μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε το Euroleague Fantasy Challenge και στον Stoiximan. Όπως θα δούμε και στην εικόνα παρακάτω, μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε σε κάθε ημέρα της αγωνιστικής, ξεχωριστά, ενώ ως και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, δίνεται η δυνατότητα να λάβουμε μέρος και στον ετήσιο διαγωνισμό (Euroleague Fantasy 2020).

stoiximan fantasy league

1️⃣ Euroleague Fantasy Πως παίζεται;

Όσον αφορά το Euroleague Fantasy δεν έχει κάποια διαφορά με τις υπόλοιπες διοργανώσεις μπάσκετ που υπάρχουν στο Φάντασι του Stoiximan. Η συμμετοχή διαφέρει (όσον αφορά το χρηματικό ποσό), ενώ διαφορετικό είναι και το format του τουρνουά, ανάμεσα στους αγώνες ημέρας και το Fantasy Challenge Euroleague για τον ετήσιο διαγωνισμό «Euroleague Fantasy 2019-2020».

👉 Αγώνας Ημέρας – Τύπος τουρνουά: 5-a-Side

fantasy league

👉 Euroleague Fantasy 2019-2020 – Τύπος τουρνουά: Flexi-9

fantasy draft

2️⃣ Euroleague fantasy tips

Πριν προχωρήσουμε τον οδηγό μας στην κατηγορία με τις «στρατηγικές» για τα Fantasy Sports, πάμε να δούμε κάποια tips που αφορούν αποκλειστικά το Fantasy Euroleague.

Δοκίμασε να επιλέγεις παίχτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ⏲️ στα πρωταθλήματά τους. Αρκετές ομάδες, από Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία, κρατούν παίχτες εκτός λίστας για τους αγώνες πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι ξεκούραστοι στα παιχνίδια της Euroleague. Ειδικά αν το ματς πρωταθλήματος θεωρείται σχετικά εύκολο, σε σχέση με αυτό που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα.

Ξόδεψε περισσότερα χρήματα 💶 💶 💶 για να πάρεις παίχτες που παίζουν στις θέσεις «1», «2» (κυρίως εδώ) και «3». Οι ψηλοί δεν ξεχωρίζουν εύκολα, βάση πόντων κυρίως, αφού ουδείς εξ αυτών μπορεί να κάνει 15 και 20 πόντους σε σερί παιχνίδια. Άπαντες παίρνουν σταθερά έναν αριθμό ριμπάουντ και σκοράρουν μάξιμουμ 15-20 πόντους, αλλά σε μεμονωμένα ματς. Στις θέσεις των «κοντών» όμως, έχουμε το μεγαλύτερο μέρος των πόντων κάθε ομάδας, άρα εκεί χρειαζόμαστε καλούς παίχτες που θα ξεχωρίζουν.

Μελέτησε προσεκτικά τα match-up 🤜 🤛 σε κάθε αγωνιστική και ψάξε την ευκαιρία σε παίχτες όπου η αντίπαλη ομάδα δεν έχει αξιόλογες «μονάδες» στην ίδια θέση. Η έλλειψη ανταγωνιστικής ρακέτας σε μια ομάδα για παράδειγμα, φέρνει σε θέση ισχύος τα (ή τον) center της άλλης. Κι αν η τιμή του δεύτερου είναι χαμηλή, υπάρχει αξία στην επιλογή του. Το ίδιο μπορούμε να σκεφτούμε όταν μια ομάδα με πολύ καλό σουτ από τους περιφερειακούς, αντιμετωπίζει μια ομάδα με «προβληματική» άμυνα στην περιφέρεια κοκ.

Fantasy Sports Κόλπα

Αφού είδαμε τους βασικούς άξονες και το πως παίζω το Στοιχιμαν Φάντασι, περνάμε να δούμε κάποια «κόλπα» ή αλλιώς στρατηγικές, προκειμένου να αυξήσω τις πιθανότητές μου για να έχω καλά αποτελέσματα. Για να τσεκάρουμε λοιπόν πως να κερδίσω στο Fantasy Sports.

➡️  Διάταξη & Αναπληρωματικοί

Η διάταξη, σε γεγονότα όπου υπάρχει περιορισμός, αλλά και οι αναπληρωματικοί, είναι το Νο1 που πρέπει να κοιτάμε. Πρέπει να φροντίζουμε να φτιάχνουμε μια διάταξη έτσι ώστε οι αναπληρωματικοί που θα «μετρήσει» το σύστημα να έχουν την δυνατότητα να μπουν στην διάταξη. Δηλαδή…

Έστω ότι παίζω σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και επιλέξω διάταξη 3-4-3 και παίρνω για αναπληρωματικούς δύο μέσους. Αν στην αγωνιστική δεν παίξουν δύο από τους τρεις αμυντικούς μου, το σύστημα δε θα μπορέσει να μου κάνει καμία αλλαγή. Να βγάλει δηλαδή τον έναν ή και τους δύο αμυντικούς και να βάλει μέσα τους δύο μέσους. Για τον πολύ απλό λόγο ότι ούτε σύστημα 2-5-3 υπάρχει στα επιτρεπόμενα, ούτε και 1-6-3. Οπότε, τόσο κατά την επιλογή της διάταξης, όσο και κατά την επιλογή των αναπληρωματικών, πρέπει να σκεφτείτε 🤔 ότι οφείλετε να καλύψετε όλα τα ενδεχόμενα. Ένα αρκετά μελετημένο σύστημα – διάταξη που καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, είναι το 5-3-2 με αναπληρωματικούς, έναν μέσο κι έναν επιθετικό. Προφανώς το σύστημα που θα «κατεβάσουμε» πρέπει να έχει κι αξιόλογους παίχτες να το στηρίξει. Δεν έχει νόημα να επιλέξω το 5-3-2 και να μην μπορώ να βρω πέντε αμυντικούς που θα μου φέρουν πόντους. Είναι όμως σημαντικό το να μην μείνει και παίχτης μέσα στην ομάδα, που δε θα μπορεί να γίνει αλλαγή από το σύστημα και θα μετρήσει ως «0».

➡️  Οι ακριβοί δεν είναι απαραίτητα καλοί

Το παιχνίδι στο Fantasy Stoiximan δεν είναι ακριβώς όπως η πραγματικότητα. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω έναν παίχτη που η αντικειμενική του αξία είναι μεγάλη και είναι αυτό που λέμε, «παιχταράς». Εγώ θέλω έναν παίχτη να μου φέρει πόντους. Ο Σέρχιο Ράμος είναι τοπ αμυντικός. Καλύτερος από τα σέντερ μπακ της Ατλέτικο, ή της Σεβίλλης. Αν όμως η Ρεάλ παίζει με την Μπαρτσελόνα κι η Σεβίλλη με την Γρανάδα, μαντέψτε ποια ομάδα έχει λιγότερες πιθανότητες να φάει γκολ. Και ποιοι αμυντικοί θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και έτσι θα πάρουν πόντους;

➡️  Γέμισε την ομάδα σου με παίχτες από διαφορετικές ομάδες

Εδώ, έτσι κι αλλιώς υπάρχει περιορισμός από τους κανόνες των τουρνουά όσον αφορά τους παίχτες από την ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά, φρόντισε να μην έχεις πάνω από τρεις παίχτες της ίδιας ομάδας. Καταλαβαίνεις ότι αν «στραβώσει» το ματς της ομάδας που έχεις πάρει τέσσερις ή πέντε παίχτες, καταστράφηκες.

Κι εδώ θα παραθέσουμε και μια προσωπική εμπειρία. Στο Κόπα Αμέρικα 🏆 του 2019, στα Ουρουγουάη – Περού (προημιτελικά) και Χιλή – Περού (ημιτελικά), πήρα τέσσερις ή πέντε παίχτες, αρχικά από Ουρουγουάη και την επόμενη αγωνιστική από Χιλή. Το Περού τις απέκλεισε και τις δύο, εγώ αναγκάστηκα να κάνω μεταγραφές για να βγάλω τους παίχτες των Ουρουγουάη και Χιλή από την ομάδα μου (κάτι που επιφέρει ποινές πόντων) κι έτσι όντας αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και με βραβείο, βγήκα εκτός χρηματικών επάθλων. Συν το ότι, ως επί τω πλείστο πήρα αμυντικούς από τις συγκεκριμένες ομάδες και λόγω του ότι η Χιλή δέχθηκε και γκολ, δεν πήρα βαθμούς κι από τους συγκεκριμένους παίχτες. Το ορθόν (εκ των υστέρων σκεπτόμενος) θα ήταν να «μοιράσω» τις επιλογές και να βάλω στην ομάδα μου και παίχτες του Περού.

➡️  Πάρε παίχτες που παίζουν σερί ματς

Μάντης κανείς δεν είναι, αλλά σε μακροχρόνια τουρνουά πρέπει να φροντίσετε να έχετε στην ομάδα παίχτες-σταθερές αξίες. Που και πόντους θα σας δίνουν και δε θα χρειάζεται να τους αλλάζετε επειδή δεν παίζουν. Κάθε μεταγραφή, από αγωνιστική σε αγωνιστική, κοστίζει με αρνητική βαθμολογία❌. Οπότε μόνο καλό δε θα είναι να έχετε στην ομάδα παίχτες που μπαινοβγαίνουν από την βασική ενδεκάδα των ομάδων τους.

➡️  Κάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα τελευταίο τσεκάρισμα στο ρεπορτάζ, πριν τα παιχνίδια

Αλλαγή ακόμα και στο ζέσταμα των ομάδων, μπορεί να σου αφήσει παίχτη εκτός ενδεκάδας κι έτσι να «τρέχεις και να μην φτάνεις». Αν υπάρχει δυνατότητα, τσέκαρε το ρεπορτάζ ακόμα και στο παρά-πέντε.

➡️  Παίξε Fantasy Στοίχημα εκεί που είσαι γνώστης

Τα τουρνουά του Στοίχιμαν Φάντασι είναι πάρα πολλά πλέον. Αγωνιστικές από πολλά πρωταθλήματα και μεγάλα τουρνουά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν μπορεί να είσαι καλός σε όλα. Κι επειδή λεφτά βάζουμε, φρόντισε να ασχοληθείς με το κομμάτι που πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλύτερα και έχεις άμεση και σωστή πρόσβαση σε πληροφορίες και ρεπορτάζ. Το να παίξεις Στοίχιμαν Φάντασι Σπορτς σε ΝΒΑ, ενώ δεν μπορείς να ξενυχτάς και να βλέπεις τους αγώνες, μάλλον δεν είναι κι η καλύτερη επιλογή.

Stoiximan Fantasy Sports – Με δυο λόγια

Ξεκάθαρα θέλει μελέτη κι ίσως και περισσότερη από το να πας να ποντάρεις μια απλή τριάδα. Κοιτάς ομάδες, παίχτες, φόρμα, ρεπορτάζ. Τα πάντα. Και στο τέλος πρέπει, ως καλός μάνατζερ, να «πικάρεις» τα σωστά συστήματα και μονάδες για να φτάσεις στην κορυφή.

🔖 Σημαντικό το να μελετήσεις του κανόνες σε κάθε τουρνουά που πας να παίξεις. Εκ πείρας θα σας πω τούτο… Στην πρώτη μου απόπειρα σε Φάντασι Ποδόσφαιρο, από την πρώτη στη δεύτερη αγωνιστική έκανα επτά μεταγραφές. Δεν πρόσεξα-είδα-τσέκαρα ότι κάθε μεταγραφή είναι μείον τέσσερις πόντοι… Βρέθηκα εκτός ανταγωνισμού με το καλημέρα. Επίσης, το κομμάτι με τους παίχτες που είναι με κόκκινη η πορτοκαλί ένδειξη, είναι κάτι που πρέπει να μην ξεχνάμε και να κάνουμε εκεί τις αλλαγές που πρέπει.

Γιατί να παίξω Stoiximan Fantasy

Γιατί παίζεις «πολλά με λίγα». Στο τουρνουά Φάντασι Πρέμιερ Λιγκ 2019-2020, δηλώνεις συμμετοχή με 25€ και πέραν του μεγάλου επάθλου στο τέλος της σεζόν που είναι 50.000€, έχει δώρα κάθε βδομάδα με τα χρηματικά ποσά για τους νικητές να είναι σε τριψήφια νούμερα.

Γιατί είναι διασκεδαστικό το να ξέρεις ότι παίζεις στοίχημα με άλλους κι όχι με τον book. Για όσους έχουν παίξει Fantasy Sports (πλην του Stoiximan) καταλαβαίνουν τι εννοώ. Κι εδώ, η ικανοποίηση του ότι κέρδισες τους άλλους συνδυάζεται και με χρηματικό κέρδος (εκτός αν έπαιζες Fantasy Sports με φίλους και βάζατε και στοιχήματα).

Γιατί όλοι κρύβουμε έναν Manager μέσα μας. Όλοι θέλουμε να διοικούμε μια ομάδα, να παίρνουμε και να διώχνουμε παίχτες και στο τέλος να την βλέπουμε να θριαμβεύει. Αυτό μας δίνει το Fantasy Stoiximan και στο τέλος μπορεί να μας αφήσει και κέρδος στην τσέπη.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ