Πτώση αποδόσεων: Πότε και γιατί συμβαίνει

πτώση αποδόσεωνΠληροφορία που αξίζει χρυσάφι ή φούσκα που παραπλανά τον παίκτη; Όταν ανοίγει μια συζήτηση σχετικά με το θέμα «αποδόσεις σε πτώση», το πιο πιθανό είναι να διατυπωθούν και οι δύο αυτές απόψεις, έστω κι αν είναι ακραία αντίθετες. Το φαινόμενο της πτώσης αποδόσεων, δηλαδή να «πέφτει» σε μεγάλο ποσοστό μία απόδοση σε συγκεκριμένο σημείο ή ειδικό στοίχημα ενός αθλητικού γεγονότος, έχει και φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς πολέμιους.

Σ’ αυτά τα βασικά ερωτήματα (Ποιος, πώς και, κυρίως, γιατί) θα απαντήσει η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr στο συγκεκριμένο άρθρο.

➜ Εξετάζουμε τους λόγους που πέφτει μια απόδοση.
Δίνουμε βάρος στην πτώση αποδόσεων Ασία και την πτώση αποδόσεων Betfair (που θεωρούνται «κορυφές» στη διαμόρφωση τέτοιων τάσεων)
➜ Προτείνουμε χρήσιμα tips για να ανιχνεύετε γρήγορα πότε η αλλαγή απόδοσης είναι «παγίδα»

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδοσεις σε πτωση – Τι σημαίνει

Kανείς δεν αμφισβητεί, βέβαια, ότι οι αποδόσεις πέφτουν, πολλές φορές μάλιστα τόσο πολύ, που σύμφωνα με τον διεθνή όρο «κατρακυλούν» (roll down). Το ζήτημα είναι γιατί πέφτουν, ποιος τις κάνει να πέφτουν, ποιον στόχο έχει και πώς το καταφέρνει. Οι υπέρμαχοι υποστηρίζουν ότι οι αποδόσεις πέφτουν επειδή πάνω στα συγκεκριμένα σημεία πέφτει πολύ χρήμα, άρα είναι και πιο πιθανά να επαληθευτούν. Οι πολέμιοι θα αντιτάξουν ότι οι ίδιοι οι μπουκ συχνά «χειραγωγούν» τέτοιες αγορές για να δημιουργήσουν παγκόσμια τάση προς συγκεκριμένα σημεία και να εκμεταλλευθούν τους αφελείς που θα τρέξουν να τα παίξουν κι αυτοί.

Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν τέσσερις βασικοί και γενικά αποδεκτοί λόγοι που οδηγούν τους μπουκ στα στοιχηματικά sites να ρίξουν τις αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία.

Υπερβολικός τζίρος στο σημείο

Όπου «υπερβολικός» καλύτερα θα ήταν να αναφέραμε «μη ισορροπημένος». Το ιδανικό για κάθε bookmaker είναι να παίρνει ανάλογο ποντάρισμα σε όλα τα σημεία που προσφέρει, έτσι ώστε πληρώνοντας τους εκάστοτε νικητές να του «περισσεύει» κέρδος από τους χαμένους. Όταν αυτή η ισορροπία χάνεται σε σημαντικό βαθμό, τότε ο μπουκ δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από το να μειώσει την απόδοση που «φορτώνεται». Με αυτό τον τρόπο την κάνει λιγότερο ελκυστική και μειώνει τον προσωπικό του κίνδυνο, αν το σημείο επαληθευτεί. Είναι ο πιο κοινός λόγος που πέφτει μια απόδοση.

Λάθος απόδοση – αντιγραφή line

Αυτό συμβαίνει κυρίως σε παιχνίδια που δίνονται early odds, δηλαδή πολύ πριν ξεκινήσουν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προσφέρουν οι μπουκ αποδόσεις και για το μεθεπόμενο παιχνίδι μιας ομάδας, και φυσικά να τις αλλάξουν αν το αποτέλεσμα του επόμενου ματς είναι μη αναμενόμενο. Κάποιες φορές στοιχηματικές ιστοσελίδες που «βιάζονται» να προσφέρουν αποδόσεις κάνουν λάθος εκτιμήσεις και τις «διορθώνουν» όταν βλέπουν ότι αυτές απέχουν πολύ από τις αποδόσεις που δίνει η πλειοψηφία των άλλων στοιχηματικών sites.

Συνήθως οι στοιχηματικές που κάνουν λάθος στις αποδόσεις είναι αυτές που ακολουθούν τις “μεγάλες”, όσον αφορά τις τιμές που θα βγάλουν στα παιχνίδια. Με το λάθος να γίνεται όταν μια μικρή στοιχηματική αποφασίσει να βγάλει μόνη της απόδοση. Αυτές τις εταιρίες τις σημειώνουμε γιατί ενδεχομένως θα ξαναπέσουν σε ατόπημα όταν βγάλουν από νωρίς αποδόσεις για αγώνες.

Χειραγώγηση αγοράς

Ο πιο «πονηρός»λόγος. Είτε ο μπουκ, είτε συνδικάτα μεγαλοπαικτών θέλουν να οδηγήσουν κατ’ αρχάς τον τζίρο σε συγκεκριμένα σημεία, για να οδηγήσουν τις αποδόσεις σε πτώση και να εκμεταλλευθούν την άνοδο στην αντίθετη απόδοση! Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές το φαινόμενο να «σκουπίζονται» ποσά (συνήθως μικρά) από συγκεκριμένα σημεία στα ανταλλακτήρια (όπου οι τζίροι σε κάθε σημείο είναι εμφανείς) και αυτομάτως να δημιουργείται ένα «τσουνάμι» τζίρου προς τα συγκεκριμένα σημεία, απλά και μόνο γιατί πολλοί παίκτες έφαγαν το δόλωμα ότι το ματς «παίζεται πολύ».

Ύποπτες πληροφορίες – «στημένα»

Όπως ο παίκτης προσπαθεί να αξιοποιήσει διάφορες πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά του, έτσι και ο μπουκ έχει τις κεραίες του ψηλά. Κάποιες φορές, μάλιστα, φτάνει στο σημείο να… προλαβαίνει τους παίκτες στη πληροφόρηση, να μαθαίνει πιο γρήγορα απ’ αυτούς τι συμβαίνει και να διαμορφώνει τις αποδόσεις του χωρίς να περιμένει «φόρτωμα» του σημείου. Έτσι, λοιπόν, μια απόδοση μπορεί να αλλάξει άρδην αν ο μπουκ θεωρήσει αξιόπιστη μια «ύποπτη» πληροφορία.

Πτώση αποδόσεων στην Ασία

Η αγορά της Ασίας τείνει να αποκτήσει θρυλικές διαστάσεις όσον αφορά το θέμα τις αλλαγές αποδόσεων. Τέτοια είναι η δημοφιλία της, που έχουν δημιουργηθεί περιουσίες ολόκληρες από ανθρώπους που είτε έχουν πληροφορίες, είτε υποστηρίζουν ότι έχουν πληροφορίες, για τους «ασιατικούς τζίρους» και τις πουλάνε.

Το θέμα «πτώση αποδόσεων στην Ασία» εξιτάρει τους παίκτες, επειδή στις συγκεκριμένες χώρες (κυρίως με έδρα το Χογκ Κογκ και τη Μαλαισία) οι τζίροι είναι υψηλότατοι και τα όρια πονταρίσματος πολύ μεγάλα. Καλλιεργείται, λοιπόν, η αίσθηση ότι αν μια στοιχηματική ιστοσελίδα με έδρα την Ασία αλλάζει κατά πολύ μια απόδοση, αυτό σημαίνει ότι έχει δεχτεί υπερβολικά μεγάλα ποσά στο συγκεκριμένο σημείο.

Η θεωρία συνωμοσίας «δένει» και με το υποτιθέμενο προφίλ των μεγαλοπαικτών, που στη φαντασία των απλών παικτών είναι ζάμπλουτοι μαφιόζοι, οι οποίοι ποντάρουν εκατομμύρια και για να είναι σίγουροι ότι δεν θα χάσουν εκφοβίζουν παίκτες, προπονητές και παράγοντες.

Η αλήθεια, βέβαια είναι πιο… πεζή. Φυσικά τα μεγαλύτερα όρια των ασιατών μπουκμέικερς και η μεγαλύτερη άνεσή τους να διαχειριστούν σημαντικά ποσά δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια απόδοση που αλλάζει. Δεν σημαίνει, όμως, αυτό πως όποια απόδοση αλλάζει στην Ασία αμέσως… επαληθεύεται. Σε πολλά ματς τέτοια κινητικότητα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που πρόσβαση σε ασιάτες μπουκμκέικερ μπορούν να έχουν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι παίκτες.

Πτωση αποδοσεων betfair

Εκτός από την ασιατική αγορά πτώση αποδόσεων, πολλοί παίκτες δίνουν μεγάλη σημασία όταν βλέπουν μεγάλες διαφορές αποδόσεων και στη Betfair, το πιο δημοφιλές από τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων. Πολλοί, μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν την Betfair απλά για να παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς.

Το ανταλλακτήριο Betfair έχει δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τα «κλασικά» στοιχηματικά sites.

Δεν υπάρχει μπουκμέικερ, αλλά παίκτες «ματσάρουν» στοιχήματα μεταξύ τους.

Οι τζίροι είναι απολύτως φανεροί, οπότε ο παίκτης μπορεί να εκτιμήσει μόνος του το ύψος τους.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως όταν κάποιος χρησιμοποιεί το ανταλλακτήριο δεν γνωρίζει ποιος είναι ο παίκτης που ποντάρει «αντίθετα» (ώστε να «ματσαριστεί» το ποσό). Μπορεί να είναι ένας μπουκ που παίζει «ασφάλεια», δηλαδή φορτώνει το αντίθετο απ’ αυτό που του έχουν παίξει για να μειώσει τον κίνδυνό του. Επίσης σε ματς με σχετικά μικρό τζίρο υπερεκτιμούνται κάποιες κινήσεις που σε άλλο ματς θα περνούσαν απαρατήρητες. Ένα ποντάρισμα π.χ. €1.000 σε ένα ματς Β’ Πορτογαλίας εκτιμάται διαφορετικά από ένα ισόποσο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Συμβουλή ☝️ Δεν είναι κακό κάποιος να γνωρίζει ποια είναι η γενική τάση στα ματς που ποντάρει. Αρκεί να μην γίνεται αυτοσκοπός, δεδομένου ότι στο ανταλλακτήριο, πολλά δεν είναι αυτό που φαίνονται…

Πτώση αποδόσεων – Στρατηγική

Τι πρέπει να κάνετε αν παρατηρήσετε ότι μια απόδοση πέφτει κατακόρυφα; Η πιο λογική συμβουλή είναι να… βιαστείτε να «φορτώσετε» την απόδοση κι εσείς, ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. Δεν είναι, βέβαια, τόσο απλό, ούτε κι εύκολο. Αξίζει να θυσιάσετε κάποια λεπτά, ενδεχομένως και κρίσιμα για την «πορεία» της απόδοσης, για να ακολουθήσετε κάποια tips, που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερες φορές.

➥ Ταχύτητα στην αντίδραση από πρωτογενή πληροφορία

Δεν συμβαίνει συχνά να μαθαίνετε εσείς κάτι πιο γρήγορα από τους μπουκ, αλλά τις φορές που θα συμβεί πρέπει να είστε έτοιμοι να το εκμεταλλευθείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Αν μάθετε για μια πολύ σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής ή μια είδηση που επηρεάζει ισχυρά τις αποδόσεις, βιαστείτε να «τοποθετηθείτε» στο σημείο κι ενδεχομένως, για να μειώσετε το ρίσκο σας, κάνετε αργότερα μερικό cash-out. Αν έχει πέσει η απόδοση, από το cash-out και μόνο μπορείτε να εξασφαλίσετε κέρδος.

Ένας από τους λόγους που ο BookSpy επιλέγει να ποντάρει στη Netbet, είναι το γεγονός ότι η πλατφόρμα δίνει δυνατότητα για μερικό cash-out στα στοιχήματά της.

➥ Πτώση απόδοσης στο 70% των μπουκ

Μια ματιά σε μια ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων (odds comparison) είναι πολύτιμος σύμβουλος. Θα παρατηρήσετε αν η απόδοση που έχει «πέσει» είναι γενική τάση ή αν την υιοθετούν μόνο μερικοί μπουκμέικερς, για δικούς τους λόγους. Γενική τάση είναι το 70% των στοιχηματικών ιστοσελίδων (οι δύο στις τρεις, δηλαδή) να έχουν «ακολουθήσει» την τάση να ρίξουν τη απόδοση. Αλλιώς μπορεί απλά να είναι μια προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς.

➥ Αλλαγή πάνω από 15%-18%

Τα συγκεκριμένα ποσοστά δεν είναι δικό μας αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά αποτέλεσμα χιλιάδων στατιστικών αναλύσεων σε ματς που παρουσιάζουν πτώση στις αποδόσεις. Προφανώς για να παρατηρήσετε μια απόδοση που αλλάζει πρέπει αυτή να έχει μεταβληθεί σημαντικά, σε ποσοστό που σίγουρα περνάει το 15% (κατά άλλους 18%).

Με βάση την εμπειρία μας, αν μια απόδοση π.χ. «πέσει» από 2.20 σε 2.00, η διαφορά δεν μπορεί να θεωρείται σημαντική. Πολλοί εξετάζουν αποδόσεις που «πέφτουν» μόνο όταν είναι τέτοια η πτώση που αλλάζει line στο ασιατικό χάντικαπ (αυτό γίνεται όταν η διαφορά σε αποδόσεις από 1.50 ως 2.50 είναι περίπου 0.30). Γενικά, το σωστό είναι να μην «τσιμπάτε» από διάφορες ανεπαίσθητες αλλαγές που συμβαίνουν όλη την ώρα και δεν υποδηλώνουν κάτι για το ματς.

➥ Ποντάρισμα αντίθετα από την πτώση (against the popular bets)

Αναφέραμε ήδη πως δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι επειδή «πέφτει» μια απόδοση, σώνει και καλά θα επιβεβαιωθεί. Σημαντική μερίδα, μάλιστα, παικτών κάνει το ακριβώς αντίθετο: Παρατηρεί τις αποδόσεις που «πέφτουν» απότομα και τοποθετείται στο ακριβώς αντίθετο σημείο. Έτσι εξασφαλίζει τουλάχιστον ότι το σημείο ποντάρεται σε απόδοση με μεγαλύτερη αξία από την αρχική.

Το ποσοστό επιβεβαίωσης δεν είναι το ίδιο με των αποδόσεων που «πέφτουν». Ωστόσο, αν τα πονταρίσματα δεν είναι τυφλά και προηγείται κάποια έρευνα, αυτός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παιχνιδιού. Αρκεί όταν βλέπετε μια απόδοση να πέφτει να σιγουρεύεστε ότι δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό, τα δεδομένα του ματς είναι πάνω-κάτω αυτά που ίσχυαν πριν και απλά οι αποδόσεις μεταβάλλονται λόγω υψηλού τζίρου προς ένα συγκεκριμένο σημείο.

➥ Λογαριασμοί σε πολλά στοιχηματικά sites

Όπως καταλάβατε από αυτά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, μόνο αν διατηρείτε λογαριασμούς σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε απόλυτα την πτώση αποδόσεων στοιχήματος. Έτσι όχι μόνο θα μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα τη διακύμανσή τους, αλλά και να «προλαβαίνετε» όσους bookmakers έχουν αργήσει να ακολουθήσουν την πτωτική τάση.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Που βρίσκουμε αποδόσεις σε πτώση;

Η μεγάλη πλειοψηφία των αποδόσεων που ανεβοκατεβαίνουν αφορούν στο αποτέλεσμα (δηλαδή στις αγορές του 1Χ2 και του ασιατικού χάντικαπ). Οι περισσότεροι παίκτες, πάντως, που ασχολούνται με τις αλλαγές αποδόσεων παραβλέπουν τελείως τις διαφοροποιήσεις αυτές και στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς άλλες αγορές. Εκεί τα ποσά είναι μικρότερα, όπως και τα όρια, ωστόσο αν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές μπορεί να «σημαίνουν» κάτι.

①➝ Πτώση αποδόσεων σε ακριβές σκορ

Αν υπάρξει «διόρθωση» του μπουκ προς τις πιθανότητες ενός σκορ, θα παρασυρθούν και τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται, δηλαδή, να «πέφτει» σημαντικά το 2-1 και το 3-1 να μένει σταθερό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, το «μήνυμα» είναι σαφές ότι ασυνήθιστος τζίρος κατευθύνεται προς το συγκεκριμένο σκορ και μόνο.

➝ Πτώση αποδόσεων ημίχρονα τελικά

Παρόμοια η αντιμετώπιση κι εδώ. Υπάρχουν παίκτες που παρακολουθούν μόνο τους τζίρους στις ανατροπές (1 ημίχρονο – 2 τελικό ή το ανάποδο) και στο Χ ημίχρονο – 1 τελικό, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία. Αντίστοιχα, αν η διαφοροποίηση είναι μεγάλη και οι αποδόσεις των άλλων σημείων είναι σταθερές, χτυπάει το καμπανάκι.

➝ Πτώση αποδόσεων over under

Επειδή η συγκεκριμένη αγορά έχει μόνο δύο σημεία είναι και πολύ πιο εύκολα «χειραγωγήσιμη». Αρκεί ένα σημαντικό ποσό (ή ένα «σκούπισμα» στο ανταλλακτήριο) για να σημάνει συναγερμός. Οι περισσότεροι παίκτες ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά σε live στοίχημα και μόνο όταν η απόδοση του over πέφτει ή μένει σταθερή, ενώ θα έπρεπε να ανεβαίνει.

Ποια είναι -συνολικά- η άποψη του Bookmakers Team για την πτώση αποδόσεων

✔️ Αναμφισβήτητα η πτώση αποδόσεων είναι καλή ως γενική πληροφορία. Θα πρέπει να γνωρίζετε π.χ. ότι η επιλογή, στην οποία έχετε καταλήξει με τη μελέτη σας, είναι «δημοφιλής», δηλαδή συμφωνούν μαζί της πολλοί και τη στηρίζουν με τα πονταρίσματά τους, ή πάει κόντρα στο ρεύμα.

✔️ Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάζεται κανείς από αβέβαιες και απρόσωπες πληροφορίες που αφορούν το τζίρο, δεδομένου ότι οι μεταβολές του τζίρου μπορεί να οφείλονται σε διαφορετικούς παράγοντες και να έχουν διαφορετικές αφετηρίες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

1 comment

  1. valadis 14 Ιανουαρίου, 2017 at 17:11 Απάντηση

    Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματάκια.
    1ον) θεωρειτε ότι το oddsportal και το betexplorer αποτελουν εργαλεία τα οποια ο παικτης μπορει να χρησιμοποιει
    ως εργαλεία για να βλεπει την πτωση τον αποδοσεων?δλδ να βλεπει εμμεσα που πεφτουν τα ποσα αφου εκει παρουσιάζονται
    οι αποδοσεις στις μεγαλύτερες εταιρειες ευρωπης κ ασιας?
    2ον) θεωρειτε ότι το ιδανικο οριο πτωσης της αποδοσης που
    κανει μια επιλογή αξιολογη να ασχοληθείς μαζι της πρεπει να υπερβαινει το 18%?
    3ον) εχετε να προτείνετε καποιο σαητ
    συνδρομητικο ή μη, το οποιο να προσφερει τετοιου είδους πληροφοριες?παιζω στοίχημα εδώ κ 11-12 χρονια περιπου,
    κυριως δραστηριοποιουμουν με τα sure bets-arbitrage betting και βεβαίως με την betfair και betdaq ανταλλακτήρια.
    εχετε καμια ενημερωση περι της επιστροφης του ανταλλακτηρίου?γιατι εχω αγανακτησει!ευχαριστω εκ των προτερων!

Post a new comment

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ