Είδηση βόμβα: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε μεγάλη στοιχηματική πλατφόρμα

Ντου Έφοδος ΣΔΟΕΑποκάλυψη-βόμβα που προκαλεί σεισμό πολλών ρίχτερ με με πρωταγωνίστρια μεγάλη στοιχηματική πλατφόρμα. Όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra news, ο ιδιοκτήτης της εν λόγω πλατφόρμας ελέγχεται για φοροδιαφυγή-μαμούθ που αγγίζει το ασύλληπτο ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα να διαταχτεί η έφοδος. 

Οικονομικοί εισαγγελείς έχουν διατάξει εφόδους σε σπίτια και σε γραφεία της μεγάλης στοιχηματικής πλατφόρμας για να εντοπίσουν την τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγή, η οποία συντελέστηκε με το κόλπο ενός συστήματος off shore ιστοσελίδων που είχαν στηθεί το 2003 στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται ήδη το πρώτο στοιχείο που τεκμηριώνει τη μεγάλη απάτη. Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι ένας μέρος από το μαύρο χρήμα, προερχόταν από φοροδιαφυγή έχει επενδυθεί από τον βασικό μέτοχο της πλατφόρμας σε ΜΜΕ.

Ο ίδιος εμφανιζόταν και ως επίδοξος καναλάρχης συμμετέχοντας σε ένα επενδυτικό σχήμα το οποίο πρόκειται να διεκδικήσει τηλεοπτική συχνότητα.

Πηγή: Kontra news

Σχόλια