Όταν μία εταιρία είναι αγνώστη, τότε η γνώμη των ειδικών μετράει. Γι' αυτό και η ομάδα του bookmakers δοκίμασε την εταιρία και σε συνδυασμό με την γνώση του Book Spy, σας παρουσίασε την πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση της Winmasters στην Ελλάδα. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Η γνώμη των παικτών που έπαιξαν στην Winmasters είναι πολύ σημαντική. Στο bookmakers αφήνουμε ανοιχτά τα σχόλια ώστε να δημιουργήσετε την δική σας άποψη για την Winmasters και να βρείτε απάντηση στο ερώτημα. Είναι απάτη ή αξίοπιστη η Winmasters. Και μην ξεχνάτε. Μόλις και παίξετε στην εταιρία, κάντε το δικό σας σχόλιο και μοιραστείτε με τους υπόλοιπους παίκτες τις εμπειρίες σας από την Winmasters.


Κριτικές

Η γνώμη σας

  Για: Winmasters
  7/10

  Kαλή πλατφόρμα, πολλές αγορές για στοίχημα, και πλέον έχει και live casino….δείχνει να έχει μέλλον…

  16 Νοέ 2018Γιάννης Δαλ. (89.210.1**.***)
  Για: Winmasters
  3/10

  Ενώ δείχνει ότι έχει δυνατότητες, νομίζω ότι φρενάρει μόνη της. Μου έκανε κάτι νερά με τις πληρωμές, τέλος καλό όμως. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω σε αυτήν.

  27 Οκτ 2018Προκόπης (178.128.1**.***)
  Για: Winmasters
  7/10

  Οι αποδόσεις που έχουν στη Σούπερλιγκα δεν υπάρχουν! Νομίζω είναι από τις καλύτερες που έχω βρει. Επίσης είναι συν για μένα τα ασιατικά και το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα μπορείς να τα βρεις όλα μαζεμένα χωρίς να παιδεύεσαι. Αξίζει να της ρίξετε μια ματιά όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα.

  22 Οκτ 2018Κωνσταντής (2a**.***)
  Για: Winmasters
  3/10

  Απλά απαράδεκτη. Αργουν τρομερά να εγκρίνουν τις αναλήψεις και μετά θέλουν και κανά 2 βδομάδες για να γίνει η ανάληψη. Μόνο καλές αποδόσεις στα 2-3 γκολ και σε αυτά έχουν.

  2 Οκτ 2018Σταύρος (46.176.3**.***)
  Για: Winmasters
  6/10

  Είναι από τις εταιρίες που αξίζει να έχεις σαν παίκτης αν δεν δε ενδιαφέρει το μπόνους εγγραφής!!! Και εξηγούμαι… Εννοώ τη δυσκολία του να το τζιράρεις. Πολύ καλά τα χάντικαπ της, ωραίο το live της, στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ΟΚ και ευγενικοί, αλλά πρέπει ξανα να δουν ξανά το μπόνους και τα όρια σε στοιχήματα. Από αναλήψεις δεν μπορώ να πω πολλά, έχω κάνει μόλις 1 και όχι για μεγάλο ποσό.΄Είναι εταιρία που αξίζει.

  19 Ιούν 2018Devil (82.0.2**.***)
  Για: Winmasters
  9/10

  Μετα την “πράσινη” είναι η καλύτερη. Τέλος. Πρώτον γουστάρεις να παίζεις. Πολύ όμορφη σελίδα. Δεύτερον έχει καλές αποδόσεις. Θέλει λίγο βελτίωση το cash-out βέβαια. Τρίτον έχει την καλύτερη προσφορά για νέα μέλη.

  19 Μαρ 2018Αντρέας Λα. (79.103.1**.***)
  Για: Winmasters
  8/10

  Καλά τα λέτε εσείς, αλλά 2 φορές προσπάθησα ανάληψη σε κάρτα και μου καθυστέρησαν την επεξεργασία. Το περίεργο είναι πως την 3η φορά που ζήτησα απ’ ευθείας στην τράπεζα έγινε αμέσως. Φόρτο εγρασίας μου είπαν στο τσατ. Μπορεί να είναι μεγαλύτερες οι χρεώσεις στις κάρτες σκέφτηκα εγώ. Καλή εταιρία είναι πάντως.

  2 Μαρ 2018Διονύσης (213.16.1**.***)