Μoneysafe: Στοιχηματικές με Moneysafe

καταθεση-σε-στοιχηματικές-πλατφόρμες-με-MoneysafeΗ Moneysafe είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα Mastercard και χρησιμοποιείται για συναλλαγές και αγορές μέσω ίντερνετ. Η μεγάλη δημοτικότητα που απολαμβάνει αυτή την στιγμή η money safe, προέκυψε όταν ύστερα από την επιβολή των capital controls, η paysafe card απέσυρε τις υπηρεσίες από την Ελλάδα. Και μπορεί στην χώρα μας η Paysafe να είχε στα χέρια την μερίδα του λέοντος για πάρα πολλά χρόνια, παγκοσμίως όμως η Money safe διαθέτει περισσότερα από 32 εκατομμύρια πώλησης και οι πελάτες της έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους σε περίπου δύο εκατομμύρια ΑΤΜ.

Οι στοιχηματικές που δέχονται Moneysafe

BookmakerΧρέωση Κατάθεσης Χρέωση Ανάληψης  
Δωρεάν  Δωρεάν  Εγγραφή
21+
Δωρεάν  Δωρεάν  Εγγραφή
21+
www.goalbet.comΔωρεάν Δωρεάν  Εγγραφή
21+
Δωρεάν  Δωρεάν  Εγγραφή
21+
championsbet logoΔωρεάν  Δωρεάν  Εγγραφή
21+

Απόκτηση και ενεργοποίηση της Moneysafe Card

Το κόστος απόκτησης μίας Moneysafe ανέρχεται στα 10€ εάν η παραγγελία γίνει μέσω του www.moneysafecard.com και 7.95€ εάν η απόκτηση της γίνει σε ένα από τα χιλιάδες σημεία λιανικής πώλησης που είναι διαθέσιμη. Επίσης, μπορείτε να την ζητήσετε από την στοιχηματική σας , καθώς πλέον οι περισσότερες τη στέλνουν δωρεάν. Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει και ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα της moneysafe, όπου θα ενεργοποιήσετε την κάρτα σας και αργότερα θα διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας. Για να κάνετε την εγγραφή, επιλέξτε την επιλογή register και επιλέξτε αν έχετε ήδη αποκτήσει κάρτα money safe η όχι. Στο επόμενο στάδιο, συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής και άμεσα θα έρθει ο κωδικός επιβεβαίωσης του λογαριασμού στο κινητό σας τηλέφωνο. Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα, μεταβείτε στο πεδίο “Card Activation”, ακολουθήστε τις οδηγίες και μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα λάβετε με μήνυμα τον κωδικό PIN της κάρτας σας. Η κάρτα σας πλέον έχει ενεργοποιηθεί και είναι έτοιμη για χρήση! Μπορείτε να “φορτώσετε” χρήματα στη moneysafe card με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω αγοράς Moneysafe Voucher που θα βρείτε σε σημεία λιανικής πώλησης (όμοιο με το κουπόνι της Paysafe και των καρτών κινητής τηλεφωνίας).
 • Στα MoneySafe καταστήματα με κόστος 2%. Τα καταστήματα βρίσκονται στην Γλυφάδα, Δούσμανη 15 και Κουμπάρη 4 στο Κολωνάκι.
 • Στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε προπληρωμένες κάρτες και κουπόνια φόρτωσης MoneySafe σε όλα τα σημεία του δικτύου MOBEE.

Χρεώσεις Καταθέσεων και Αναλήψεων

     
 • Μoneysafe Voucher: 4%
 • Μηνιαίο τέλος κάρτας: 1.50€
 • Μεταφορά χρημάτων από κάρτα σε κάρτα: 1€
 • Ανάληψη από ATM σε Ελλάδα και Κύπρο: 2.50€
 • Ανάληψη από ATM σε χώρες εκτός Ευρωζώνης: 3.50€

Moneysafe και στοίχημα

Με πολύ απλά λόγια θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Moneysafe είναι ένας συνδυασμός  e-wallet και paysafecard. Η κατάθεση χρημάτων στη Money safe είναι πάρα πολύ εύκολη, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, που μετά από τα capital control έχουν προκύψει αρκετοί περιορισμοί. Με τη Money safe μπορείτε πολύ γρήγορα να κάνετε κατάθεση για να παίξετε σε κάποια από τις στοιχηματικές με άδεια στην Ελλάδα, ενώ σε περίπτωση ανάληψης θα έχετε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σας τα χρήματα, αφού δε μεσολαβούν καθόλου οι τράπεζες.

Mε ποιούς τρόπους μπορείτε να καταθέσετε μέσω Moneysafe σε online εμπόρους

 • Μέσω Moneysafe voucher (προπληρωμένος κωδικός όπως η paysafe)
 • Μέσω της πλαστικής κάρτας Moneysafe Mastercard (χρησιμοποιείται σε όλους τους online εμπόρους που γίνεται αποδεκτή η Mastercard)
 • Mέσω Moneysafe wallet (ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως τα Paypal, Neteller, Skrill)

Το “κόλπο” για να γλιτώσετε την χρέωση 4%

Παρόλο που η Money safe Mastercard είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το στοίχημα, η χρέωση του 4% σίγουρα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για τη χρησιμοποίηση της. Για να αποφύγετε αυτή την χρέωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

 1. Προμηθευτείτε την money safe card από τον bookmaker που θέλετε να παίξετε.
 2. “Φορτώστε” την κάρτα σας με το Moneysafe voucher που θα αγοράσετε από τα σημεία λιανικής.
 3. Συνδεθείτε στην στοιχηματική και επιλέξτε κατάθεση με moneysafe και αυτόματα θα μεταφερθείτε στην σελίδα www.moneysafecard.com. Επιλέξτε να κάνετε κατάθεση μέσω money safe voucher και δεν θα χρεωθείτε το 4% αφού η χρέωση γίνεται μόνο όταν θέλετε να προσθέσετε χρήματα στην money safe prepaid mastercard!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε Money safe;

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα σε αναλήψεις και καταθέσεις προς τις στοιχηματικές.
 • Διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης.
 • Χαμηλές χρεώσεις για ανάληψη από ΑΤΜ.
 • Δυνατότητα αγορών στα καταστήματα με το σήμα Mastercard.

Μειονεκτήματα

 • Χρέωση 4% για κάθε “φόρτιση” της money safe card.
 • Μηνιαίο τέλος κάρτας 1.5 € και χρέωση για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό 1€.
 • Περιορισμένος αριθμός από ελληνικές στοιχηματικές που την δέχονται ως μέσω κατάθεσης.

Οι καλύτερες πλατφόρμες για στοίχημα με Moneysafe

Σχόλια

No comments

+ 87 = 89