Μακροχρόνια στοιχήματα

Το μακροχρόνιο στοίχημα, ή στοίχημα antepost σύμφωνα με τη διεθνή ορολογία, είναι ένας ολότελα διαφορετικός… πλανήτης μέσα στο στοιχηματικό σύμπαν.

Φυσικά έχει σχέση με ομάδες και παίκτες, όπως και το καθημερινό στοίχημα σε αγώνες. Το να μελετήσει, όμως, κανείς για να διαλέξει νικητή διοργάνωσης, ομάδα που θα πάει καλά σε ένα πρωτάθλημα ή πρώτο σκόρερ ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι αγώνες προϋποθέτει, πριν απ’ όλα, διαφορετική διαδικασία μελέτης, διαφορετική προσέγγιση, αλλά και διαφορετικό… ένστικτο.

Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά των μακροχρόνιων στοιχημάτων, δεν χρειάζεται να πάτε αλλού! Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr καταθέτει τις γνώσεις και την προσωπική μεγάλη εμπειρία της, ώστε να αντιληφθείτε πλήρως:

🔹 Τι ακριβώς είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα.
🔹 Ποια είναι τα πιο δημοφιλή στοιχήματα antepost.
🔹 Γιατί τα επιλέγουν οι παίκτες, και κυρίως.
🔹 Τι να προσέξτε για να κερδίσετε.

Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα

Η αγορά του μακροχρόνιου στοιχήματος (antepost bet) έχει σχέση με μια ολόκληρη διοργάνωση και όχι με έναν μεμονωμένο αγώνα. Ο διεθνής όρος προέρχεται από τα λατινικά και είναι σύνθετη λέξη, που περιέχει το πριν (ante) και το μετά (post). Φυσικά κάτι τέτοιο χαρακτηρίζει όλη τη διαδικασία του στοιχήματος, ωστόσο το antepost χρησιμοποιείται για να συμβολίσει τη χρονική διαφορά, από τη στιγμή που ο παίκτης τοποθετεί το στοίχημά του με την ώρα που αυτό διευθετείται ως κερδισμένο ή χαμένο.

Μακροχρόνια στοιχήματα προσφέρονται από τους μπουκ τόσο σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων, οι οποίες συνήθως διαρκούν τρεις εβδομάδες ως ένα μήνα, αλλά και σε ολόκληρα πρωταθλήματα, τα οποία διαρκούν οκτώ με εννέα μήνες. Τα βασικά μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία εμφανίζονται σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, είναι τα εξής:

Νικητής διοργάνωσης
Φιναλίστ / Να φτάσει στα ημιτελικά
Ομάδα να προβιβαστεί / υποβιβαστεί
Πρώτος σκόρερ
Ομάδα να βγει στην Ευρώπη/Champion League
Προπονητής να αποχωρήσει
MVP/Παίκτης να κληθεί στο NBA All Star Game

Νικητής διοργάνωσης

Το πιο απλό και κατανοητό από τα μακροχρόνια στοιχήματα. Δίνονται αποδόσεις για το νικητή μιας ολόκληρης διεθνούς διοργάνωσης είτε συλλόγων, είτε εθνικών ομάδων, ενός πρωταθλήματος, ενός κυπέλλου, ακόμα κι ενός ομίλου (σε περίπτωση που η διοργάνωση διεξάγεται σε ομίλους). Οι μπουκ προσφέρουν αποδόσεις για όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες ή σωματεία ανάλογα με την παράδοση, τις προηγούμενες διογανώσεις και τις «βαριές φανέλες».

Φιναλίστ/Να φτάσει στα ημιτελικά

Παραλλαγή του προηγούμενου στοιχήματος, προφανώς με περισσότερους… «νικητές»: Δύο θα είναι οι φιναλίστ, τέσσερις οι ομάδες των ημιτελικών και ούτω καθεξής. Αυτό, φυσικά, επηρεάζει και τις αποδόσεις, οι οποίες είναι σαφώς μικρότερες για τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, είναι πιο μικρές από το… μισό της προηγούμενης αγοράς «Νικητής Διοργάνωσης». Καλύτερες αποδόσεις στο συγκεκριμένο bet, θα βρούμε στις ομάδες “δεύτερης ταχύτητας”.

Ομάδα να προβιβαστεί/υποβιβαστεί

Συνήθως η αγορά «ομάδα να προβιβαστεί» προσφέρεται μόνο στις αγγλικές μικρές κατηγορίες (κάτω από την Premier League) και προφανώς αφορά τις ομάδες που θα καταφέρουν να κερδίσουν την άνοδο. Τις περισσότερες φορές οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη μεγαλύτερη κατηγορία έχουν «πετσοκομμένη» απόδοση. Για την αγορά «ομάδα να υποβιβαστεί» η ποικιλία είναι μεγαλύτερη, αφορά τις περισσότερες δημοφιλείς λίγκες (ευρωπαϊκές και μη) και φυσικά κερδίζει αυτός που θα επιλέξει σωστά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Πρώτος σκόρερ

Αγορά που προσφέρεται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Copa America) και λιγότερο στις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές λίγκες, όπως επίσης και στο ΝΒΑ στο μπάσκετ. Φυσικά οι επιθετικοί παίκτες κι αυτοί με τον μεγαλύτερο αριθμό γκολ σε προηγούμενες διοργανώσεις δίνονται στις μικρότερες αποδόσεις.

Στις εθνικές διοργανώσεις, “ψάχνουμε” τον πρώτο σκόρερ, στις ομάδες που θα “πάνε μακριά” στο τουρνουά

Ομάδα να βγει στην Ευρώπη/Champions League

Κι αυτή η αγορά συναντάται κυρίως στις πιο δημοφιλείς λίγκες. Είναι κάτι ανάλογο με την προηγούμενη αγορά «Φιναλίστ/Να φτάσει στα ημιτελικά» που αφορά σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων. Αν π.χ. κάποιος θέλει να ποντάρει σε πιο «σίγουρο» στοίχημα από το «νικητή διοργάνωσης» μπορεί να επιλέξει αυτό, αφού οι τελικοί νικητές είναι συνήθως τρεις ή τέσσερις. Οι αποδόσεις, βέβαια, έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και είναι πολύ μικρότερες.

Προπονητής να αποχωρήσει

Μια από τις πιο παραδοσιακές αγορές της Αγγλικής Premier League είναι να προσφέρονται αποδόσεις για τον πρώτο (και μετά τον επόμενο) προπονητή που θα αποχωρήσει (παραίτηση ή απόλυση). Παλαιότερα τα «κουκιά» ήταν μετρημένα, δεδομένου ότι αποχωρήσεις προπονητών ειδικά στη μέση της περιόδου ήταν σπάνιες στην Αγγλία, όμως τα τελευταία χρόνια η αγορά «αναζωπυρώθηκε».

MVP/Παίκτης να κληθεί στο NBA All Star Game

Μακροχρόνια στοιχήματα του ΝΒΑ. Για τον MVP προσφέρονται αποδόσεις στους πιο προβεβλημένους παίκτες της αμερικάνικης λίγκας, όχι όλους. Μεγαλύτερη είναι η ποικιλία στη δεύτερη αγορά, όπου οι παίκτες για τους οποίους προσφέρονται αποδόσεις είναι πολύ περισσότερες, όπως επίσης και οι «νικητές» (24).

Για μακροχρόνια στοιχήματα μπάσκετ, όπως “MVP NBA” o BookSpy επιλέγει τον Stoiximan που έχει τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Γιατί να παίξετε μακροχρόνια στοιχήματα

Στη συνέχεια του άρθρου θα εξετάσουμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μακροχρόνιων στοιχημάτων. Υπάρχουν, όμως, τρεις κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να ασχοληθείτε με αυτά:

➥ Προσφέρουν δυνατότητες μεγάλου κέρδους

Οι αποδόσεις είναι κατά κανόνα πολύ μεγαλύτερες από αυτές των παραδοσιακών στοιχημάτων 1Χ2 ή over/under, εκτός αν ποντάρετε π.χ. στο ότι η Σάλτσμπουργκ θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Αυστρίας ή η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει τον τίτλο στη Γαλλία. Αποδόσεις του 5.00, του 7.00 ή ακόμα και διψήφιες μπαίνουν στην καθημερινότητά σας.

➥ Προκύπτουν βάση μελέτης και όχι τύχης

Η μελέτη παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι η τύχη σ’ αυτές τις αγορές. Κι αυτό γίνεται επειδή, σε βάθος χρόνου, η όποια τύχη ή ατυχία εξισορροπούνται. Ο παίκτης έχει την αίσθηση ότι ελέγχει καλύτερα τα πράγματα.

➥ Βοηθούν στην καλύτερη “ανάγνωση” των αγώνων

Όταν κάποιος ασχολείται με μακροχρόνια στοιχήματα, η μελέτη του περιλαμβάνει πιο γενικά στοιχεία για τη λίγκα ή τη διοργάνωση και τις ομάδες που την αποτελούν. Επικεντρώνεται σε σημαντικές λεπτομέρειες, κι αυτή η “μεγάλη εικόνα” που αποκαλύπτεται τον βοηθάει να εκτιμήσει πιο σωστά και τα “καθημερινά” στοιχήματα.

Πως να κερδίσω μακροχρόνια στοιχήματα

Ας το αναφέρουμε από την αρχή  Η προσφορά του cash out από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες άλλαξε διά παντός τον τρόπο που οι παίκτες προσεγγίζουν και μελετούν τα μακοχρόνια στοιχήματα. Πριν από το cash out ήταν δεσμευτικό για τον παίκτη να αναζητήσει τους «νικητές» του μακροχρόνιου στοιχήματος.

Τι έχει κερδίσει πλέον ο παίχτης, χάρη στο Cash Out;

edit Πλέον δεν τον ενδιαφέρει η τελική έκβαση του γεγονότος.
Μπορεί να αποκομίσει κέρδη, μάλιστα πολύ σημαντικά, κλείνοντας το στοίχημά του πολύ πριν το τέλος.
Μπορεί να εκμεταλλευθεί μια συγκεκριμένη διάρκεια της λίγκας ή της διοργάνωσης που ποντάρει. Στην περίπτωση, δηλαδή, ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που διαρκεί δέκα μήνες (Αύγουστος – Μάιος) μπορεί κάποιος να ποντάρει τον Οκτώβριο και να «κλείσει» το στοίχημα με κέρδος τον Ιανουάριο!

Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο «ενδεδειγμένοι» τρόποι για να κερδίσετε στα μακροχρόνια στοιχήματα:

➦ Ποντάρισμα σε ομάδες που δεν έχουν «μετρήσει» σωστά οι bookmakers.

Ουσιαστικά σε αυτή την πρόταση συμπυκνώνεται όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού στα μακροχρόνια στοιχήματα: Να αναγνωρίσετε και να ποντάρετε σε αποδόσεις που αξίζουν, όπως ακριβώς και στα καθημερινά στοιχήματα. Πώς γίνεται, όμως, αυτό στην πράξη;

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, πλέον με το cash out σ’ ένα μακροχρόνιο στοίχημα «Νικητής Διοργάνωσης» δεν ενδιαφέρει να ποντάρετε στο νικητή της διοργάνωσης, αλλά σε μια ομάδα που, κατά την εκτίμησή σας, θα πάει καλύτερα απ’ όσο «μετρούν» οι μπουκ. Οπότε η μελέτη δεν αρχίζει από πάνω, από τα πρώτα φαβορί, αλλά από κάτω! Επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών κατευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες (οι οποίες, προφανώς, θεωρούνται φαβορί) οι μπουκ επικεντρώνουν τη δική τους μελέτη στις πιθανότητες αυτών των ομάδων και συνήθως πετσοκόβουν τις αποδόσεις.

Συχνά γίνονται μεγάλα λάθη στις πιθανότητες των φαβορί από την 4η-5η θέση και κάτω. Αν μπορείτε να εντοπίσετε μια ομάδα που, ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, θα κάνει σερί νικών και θα «αναγκάσει» τους μπουκ να αλλάξουν την απόδοσή της, ή έναν σκόρερ που μπορεί να μην είναι πρώτο όνομα, ωστόσο βρίσκεται σε φόρμα και έχει μια σειρά βατών αγώνων μπροστά του, βρήκατε ένα κερδισμένο στοίχημα.

Όταν οι μπουκ καταλάβουν το λάθος και ρίξουν την απόδοση, επιλέγετε το αν (και για πόσο χρόνο) θα αφήσετε το στοίχημα να «τρέχει» ή το κλείνετε.

➦ Αξία στο κακό ξεκίνημα των φαβορί.

Από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πονταρίσματος. Συνήθως περιμένετε να περάσουν οι πρώτες αγωνιστικές μιας λίγκας και να ανέβουν οι αποδόσεις ενός φαβορί που δεν ξεκίνησε καλά. Το ζήτημα που πρέπει να εξετάσετε είναι αν αυτή η κακή αρχή οφείλεται σε συγκυρίες (π.χ. δύσκολο πρόγραμμα, απουσίες πολύ σημαντικών παικτών που επανέρχονται, διεθνείς υποχρεώσεις που ολοκληρώθηκαν, δυσκολία προσαρμογής νέων παικτών) ή είναι κάτι πιο «βαθύ».

Αν συμβαίνει, όμως, ένα ή περισσότερα απ’ αυτά που περιγράψαμε, αξίζει πέρα για πέρα το ποντάρισμα στις νέες, «ανεβασμένες» αποδόσεις. Κι αυτό διότι ακόμα και μ’ ένα όχι εντυπωσιακό σερί καλών αποτελεσμάτων οι αποδόσεις θα επανέλθουν τάχιστα στα προηγούμενα επίπεδα, αν όχι χαμηλότερα, κι εσείς θα έχετε εξασφαλίσει κέρδος.

➦ Dutching – Διαμοιρασμός ρίσκου.

Σε λίγκες ή διοργανώσεις που θεωρούνται «ανοιχτές» (έχουν δηλαδή αρκετά φαβορί σε παρόμοιες αποδόσεις) ένας αποδεκτός τρόπος είναι να τοποθετήσετε χρήματα σε παραπάνω από μία επιλογές, εξασφαλίζοντας κέρδος (ίδιου ή διαφορετικού ύψους) αν κάποια απ’ αυτές κερδίσει.

Μελέτη Περίπτωσης 1

Στο Μουντιάλ του 2014 η διοργανώτρια Βραζιλία βρισκόταν σε απόδοση 4.00, η Αργεντινή στο 6.00 και η Γερμανία, που κατέκτησε τελικά τη διοργάνωση, βρισκόταν στο 7.20. Ένας παίκτης, λοιπόν, αν διέθετε €100 και ήθελε να κάνει dutching σ’ αυτό το μακροχρόνιο στοίχημα, μπορούσε να ποντάρει ως εξής:

Βραζιλία: €45Χ4.00=€180
Αργεντινή: €30Χ6.00=€180
Γερμανία: €25Χ7.20=€180

Όπως παρατηρείτε, με το ανάλογο ποσό σε κάθε στοίχημα το κέρδος είναι ίδιο (€180) όποια ομάδα από τις τρεις κι αν κατακτούσε τη διοργάνωση. Στην ουσία είναι σα να ποντάρατε σε απόδοση 1.80 ότι μία από τις συγκεκριμένες τρεις ομάδες θα έπαιρνε το τρόπαιο.

Μια παραλλαγή του dutching, που συνήθως εφαρμόζεται σε λίγκες ή διοργανώσεις με ξεκάθαρο φαβορί, είναι να καλύπτετε το πρώτο φαβορί με τέτοιο ποσό που να μην επιδιώκετε κέρδος και να ποντάρετε σ’ ένα δυνατό αουτσάιντερ.

Μελέτη Περίπτωσης 2

Στο πρωτάθλημα Σουηδίας του 2020 η Μάλμε δίνεται πρώτο φαβορί με απόδοση 2.50 και η Τζουργκάρντεν βρίσκεται στο 10.00. Αν ποντάρετε συνολικά €50, τα €20 θα τοποθετηθούν στη Μάλμε και τα υπόλοιπα €30 στη Τζουργκάρντεν. Αν η Μάλμε τελικά κατακτήσει τον τίτλο παίρνετε πίσω όλο το ποσό που ποντάρατε, ενώ σε περίπτωση κατάκτησης της Τζουργκάρντεν μπορείτε να έχετε κέρδος €300.

➦ Πολλές υποχρεώσεις με μικρό ρόστερ.

Εδώ στην ουσία ακολουθείτε την παροιμία «δύο καρπούζια δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη». Ποντάρετε στην «αποτυχία» ομάδων που κυνηγούν πολλές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου, επειδή δεν μπορούν να «αντέξουν» τους πολλούς και συνεχόμενους αγώνες λόγω μικρού ρόστερ.

Τι να προσέξω στα μακροχρόνια στοιχήματα

Η μελέτη για τα μακροχρόνια στοιχήματα μπορεί να γίνει, όπως αναφέραμε, και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το μεγαλύτερο μέρος της μελέτης, όμως, πρέπει να γίνει πριν αυτή ξεκινήσει.

Για ποιο λόγο η μελέτη πρέπει να γίνεται τότε;

Στο σημείο αυτό τόσο ο bookmaker, όσο και ο παίκτης ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.
Δεν έχουν συγκεκριμένα πρόσφατα στοιχεία να αναλύσουν, βασίζονται σε εκτιμήσεις, υπολογισμούς παλαιότερων αριθμών, εμπειρία κι ένστικτο.

Στην ουσία 📌 το ποντάρισμα σε μακροχρόνια στοιχήματα πριν ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα είναι η δική σας γνώμη ενάντια σ’ αυτή του bookmaker.

Σε ποια σημεία, λοιπόν, πρέπει να επικεντρωθεί η μελέτη σας;

Μεταγραφική δραστηριότητα
Βάθος ρόστερ
Πρόγραμμα
Αξία
Απουσίες

Μεταγραφική δραστηριότητα

Επικεντρώστε σε ομάδες που ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν σε status λόγω πολλών ποιοτικών μεταγραφών ή πολλών αποχωρήσεων αντίστοιχα. Οι bookmakers συνήθως εμπιστεύονται πολύ τα «ονόματα» των ομάδων και περιμένουν τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων για να «διορθώσουν».

Βάθος ρόστερ

Παρεμφερές με το προηγούμενο στοιχείο. Μια ομάδα με πολλές επιλογές παικτών, ειδικά αν είναι «δεμένη» σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και δεν έχει πολλά καινούργια πρόσωπα, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά στην αρχή της σεζόν και να «αντέξει» στις αυξημένες υποχρεώσεις της.

Πρόγραμμα

Γι’ αυτούς που επιδιώκουν να δημιουργήσουν βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες η μελέτη του προγράμματος κάθε ομάδας είναι το Α και το Ω. Μια μέτρια ομάδα που έχει βατό πρόγραμμα μπορεί να «ξεπεταχθεί» στις πρώτες αγωνιστικές και να αναγκάσει τους μπουκ να μειώσουν την απόδοσή της. Αντίστοιχα ένα φαβορί με δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή (και διεθνείς υποχρεώσεις) μπορεί να σκοντάψει περισσότερες φορές.

Αξία

Είναι κάπως ασαφής ως λέξη, αλλά περιέχει πολλές έννοιες. Μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία όμως έχει παλαιότερη εμπειρία από την κατηγορία και είναι αυτό που λέμε «βαριά φανέλα» έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά από μια πρωτάρα. Επίσης μια εύρωστη και «τακτοποιημένη» οικονομικά ομάδα είναι πιο ήρεμη από μια με διοικητικά προβλήματα.

Απουσίες

Όσο κι αν τα σπορ είναι ομαδικά, υπάρχουν απουσίες (λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας από περασμένη περίοδο ή αγώνες) που μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την απόδοση μιας ομάδας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τέτοιες ειδήσεις.

Ο BookSpy επιλέγει τη Novibet για μακροχρόνια στοιχήματα ποδοσφαίρου! Εκεί θα βρείτε μεγάλη γκάμα αγορών και super αποδόσεις

– Αξίζει να ποντάρει κανείς σε μακροχρόνια;

Πριν παραθέσουμε την προσωπική μας άποψη για τα μακροχρόνια στοιχήματα, παραθέτουμε συνολικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι συγκεκριμένες αγορές.

green thumbs up➣ Υψηλές αποδόσεις. Κατά κανόνα πολύ υψηλότερες από τα “καθημερινά” σας στοιχήματα, εκτός αν ποντάρετε αποκλειστικά σε μεγάλα αουτσάιντερ.

➣ Μεγάλα κέρδη. Σε περίπτωση που έχετε σωστές προβλέψεις, τα κέρδη σας είναι κατά κανόνα πολύ μεγαλύτερα απ’ όσο στις άλλες στοιχηματικές αγορές.

➣ Υψηλότερη πιθανότητα λάθους. Οι μπουκ συνήθως επικεντρώνονται στις αγορές αγώνων. Ακόμα και στην περίπτωση των μακροχρόνιων στοιχημάτων η προσοχή τους εστιάζει στις “μεγάλες” ομάδες, τα φαβορί, που παίρνουν και τον μεγαλύτερο τζίρο.

➣ Ευελιξία. Με τη χρησιμοποίηση του cash-out μπορείτε να “κλείσετε” το στοίχημα οποιαδήποτε στιγμή σας βολεύει και να εκτιμάτε ανά εβδομάδα τα δεδομένα που διαμορφώνονται.

➣ Γκανιότα. Συνήθως η γκανιότα στα μακροχρόνια στοιχήματα είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στις μεμονωμένες αγορές αγώνων, όμως την “πληρώνετε” μόνο μία φορά. Σε αντίθεση με τα καθημερινά στοιχήματα, όπου σε όλα περιλαμβάνεται το ποσοστό κέρδους του μπουκ.

➣ Χρόνος. Δεν χρειάζεται καθημερινή πολύωρη μελέτη. Γίνονται “διορθωτικές” κινήσεις, εφ’ όσον χρειάζεται, λίγες φορές κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν.

⇨ Δέσμευση ποσού. Τα χρήματά σας μπορεί να τοποθετηθούν στο τέλος Ιουλίου και να περάσουν ως και δέκα μήνες πριν τα χρησιμοποιήσετε πάλι, εφ’ όσον έχετε κερδίσει. Αν, φυσικά, αποφασίσατε ότι το στοίχημα θα “τρέξει” ως το τέλος και δεν θα κάνετε cash-out.

⇨ Ποικιλία. Δυστυχώς μικρή, σε σχέση με τα στοιχήματα που προσφέρονται σε μεμονωμένους αγώνες. Μακροχρόνια στοιχήματα προσφέρονται για το πολύ 50-60 λίγκες και διοργανώσεις σε μια σεζόν. Αν το αντιπαραβάλλετε με τις πάνω από 700 διαφορετικές λίγκες στα πιο δημοφιλή σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.) είναι ένα μικρό νούμερο.

⇨ Θολό τοπίο. Όπως αναφέρθηκε ήδη, η αξία στο 99% των περιπτώσεων κρύβεται πριν την έναρξη μιας λίγκας ή διοργάνωσης. Πρέπει να βασιστείτε, λοιπόν, σε στοιχεία όχι πρόσφατα, και να δώσετε περισσότερο “χώρο” στην εμπειρία και το ένστικτό σας.

⇨ Όροι και προϋποθέσεις. Ισχύουν διαφορετικοί κανόνες στα μακροχρόνια στοιχήματα απ’ ότι σε αυτά των μεμονωμένων ματς. Π.χ. Στο τένις, αν ποντάρετε σε νικητή αγώνα και αυτός τραυματιστεί, τα χρήματά σας επιστρέφονται. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο αν ποντάρετε σε νικητή διοργάνωσης.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα απέκτησαν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα μάτια μας από την θέσπιση του cash-out. Ως τότε, τα χρήματα «δεσμεύονταν» για μεγάλο διάστημα και αν ήθελε κάποιος να «καλύψει» ένα στοίχημα θα έπρεπε (μέσω dutching) να «βάλει» και άλλα.

Με το cash-out επιστρέφει η αίσθηση του απόλυτου ελέγχου πάνω στο στοίχημα και τα χρήματά μας.

Με τις λίγκες που ο καθένας ασχολείται πιο επισταμένα μπορεί να κάνει τις επιλογές του για μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως αναφέρθηκε ήδη, η «συνολική» μελέτη πριν την έναρξη ενός πρωταθλήματος είναι πολύτιμη και για την καθημερινότητα.

Ποια είναι η συνολική άποψη της Bookmakers Team για τα Μακροχρόνια Στοιχήματα

✔️ Έχει νόημα να κοιτάζει κάποιος συχνά τα μακροχρόνια στοιχήματα σε όλες τις λίγκες και να παίζει σε φαβορί που δεν ξεκίνησαν καλά και προσφέρονται πλέον σε ανεβασμένες αποδόσεις.

✔️ Ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει είναι οι λογαριασμοί σε πολλά στοιχηματικά sites. Αφού, όπως αναφέραμε, στα μακροχρόνια στοιχήματα παίζει μεγάλο ρόλο η γνώμη των bookmakers, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρούμε μεγάλες διαφορές σε αποδόσεις, κυρίως σε ομάδες αουτσάιντερ.

✔️ Χάρις στην εγγραφή σε πολλά betting sites, κάθε φορά επιλέγετε την μεγαλύτερη απόδοση ή διεκδικείτε μεγαλύτερα κέρδη αν καταφεύγετε στο dutching.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ