Στοίχημα από το κινητό

Ένας από τους σημαντικότερους τομείς που έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια είναι η εύκολη πλοήγηση των παικτών από φορητές συσκευές (κινητό & τάμπλετ).

Μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες, η bet365, έχει το δικό της app για κινητό και τάμπλετ, το οποίο σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες και πολλές ευκολίες.

Η συντακτική ομάδα του ✍ Bookmakers.gr «ξεψάχνισε» το bet365 app κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και έβγαλε τα συμπέρασματα της. Ειδικά για εσένα που κάποιο από τα επόμενα απογεύματα θα σε βρει σε κάποια κοντινή (ή μακρινή) παραλία, τότε αυτό το άρθρο-οδηγός θα σου φανεί αναγκαίο.

Τεστάραμε το εάν και κατά πόσο η εφαρμογή της bet365 λειτουργεί απρόσκοπτα με δίκτυο 3G (πόσο μάλλον με Wi-Fi), παρακολουθήσαμε βίντεο σε ζωντανή εξέλιξη για να ελέγξουμε την ροή μετάδοσης και δοκιμάσαμε να καταθέσουμε, αλλά και να αιτηθούμε ανάληψη, όλα από την συσκευή του κινητού μας❗

Για αυτό καταλήξαμε στο ότι το 🏆 bet365 app αποτελεί την κορυφαία επιλογή για στοίχημα από το κινητό, παρέχοντας στον παίκτη εύκολη πλοήγηση, ταχεία φόρτωση αγορών & δυνατότητες όμοιες με την desktop έκδοση.

Παίξε Νόμιμα στην bet365 | 21+

green thumbs upΕύκολη πλοήγηση

Κατ’ αρχάς να σου αναφέρουμε πως είτε συνδεθείς στον bet365 λογαριασμό σου από την εφαρμογή, είτε από την mobile έκδοση (mobile.bet365.gr), τα χαρακτηριστικά και οι ευκολίες παραμένουν ίδιες. Ειδικά με τις «Ειδοποιήσεις Μου» που μπορείς να ενεργοποιήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να τις λαμβάνεις για κάθε εξέλιξη που εσύ έχεις ορίσει και αφορά τους αγώνες που πόνταρες. Έτσι θα βλέπεις την πρόοδο των στοιχημάτων σου, με τα γεγονότα να εκτυλίσονται. 

green thumbs upΤαχεία φόρτωση αγορών

Όταν βρίσκεσαι σε κάποια δυσπρόσιτη τοποθεσία, το πρώτο πράγμα που ίσως να αναζητάς είναι το πόσο καλό σήμα έχει το κινητό σου!Δοκιμάσαμε την εφαρμογή της bet365 και εκπλαγήκαμε με την ταχύτητα φόρτωσης των διαθέσιμων αγορών ανεξαρτήτου τοποθεσίας και ισχύος του σήματος (ισχύει και για το app και για την mobile έκδοση). Το θετικό με το bet365 app είναι το ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με τις περισσότερες Android εκδόσεις, δίχως να απαιτεί να είναι αυτό αναβαθμισμένο στην πιο πρόσφατη. 

green thumbs upΔυνατότητες σα να είσαι σε desktop έκδοση

Και όταν αναφερόμαστε σε δυνατότητες, εννοούμε 📺 ζωντανό βίντεο, cash out και ασφαλείς 🔒 συναλλαγές. Η bet365 μεταδίδει χιλιάδες γεγονότα κάθε χρόνο, ανάμεσαστα οποία συγκαταλέγονται τα παιχνίδια της La Liga, της Bundesliga, της Serie A, του 🏀NBA και ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις. Η μετάδοση είναι δωρεάν προς τους παίκτες του (χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές), έχοντας ως μοναδική προϋπόθεση να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου. Το εντυπωσιακό είναι πως μέσω του bet365 app, η μετάδοση δύναται να είναι και σε πλήρη οθόνη, «εκτοξεύοντας»  έτσι την ανδρεναλίνη!

Παράλληλα με αυτό, η δυνατότητα του cash out (κλείσιμο στοιχήματος) σου δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχήματα σου και σου προσφέρει την δυνατότητα να λάβεις μια επιστροφή πριν το τέλος του γεγονότος. Αυτό όμως που χρειάζεσαι όταν βρίσκεται εν κινήσει, είναι το αυτόματο cash out. Ορίζεις εσύ το ποσό που θα ήθελες να σου επιστραφεί (αφού τοποθετήσεις το δελτίο σου) και αν η αξία του cash out φτάσει ή υπερβεί το όριο αυτό, τότε αυτομάτως το δελτίο σου θα διευθετηθεί.

BookmakersΠλεονεκτήματα
Bet365
  • Κορυφαίες αποδόσεις
  • Πλούσιο Live Betting
  • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*

Σχόλια