Book Spy: All about me!

Ready Set GoΗ μετάβαση από παίκτη ΟΠΑΠ σε επαγγελματία online παίκτη

Τη μέρα που άλλαξε η ζωή μου τη θυμάμαι σαν να την έζησα μόλις χθες, ήτανε 22 Οκτωβρίου του 2009, μια εβδομάδα ακριβώς πριν τα γενέθλια μου. Πρώτη φορά τότε στη ζωή μου έπαιξα διαδικτυακό στοίχημα, στη Bwin έκανα το πρώτο βήμα και είχα την πρώτη μου τριβή στον τζόγο του ίντερνετ. Πλέον, 7 χρόνια μετά, έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μου, χωρίς ίχνος υπερβολής, έχω μεταμορφωθεί από έναν “νεάντερταλ” παίχτη του ΟΠΑΠ, σε έναν expert του online τζόγου.

Αυτό προφανώς δεν έγινε σε μια μέρα αλλά ήταν η φυσική εξέλιξη ενός ανθρώπου, που ανέκαθεν τα είχε καλά με τα μαθηματικά, ενώ προσπαθεί καθημερινώς τα τελευταία 7 χρόνια να γίνει καλύτερος σε ένα χώρο από τον οποίο βγάζει χρήματα. Τo πως έγιναν τα βήματα για να μεταμορφωθώ από έναν παίχτη που είχε χάσει αρκετά λεφτά στον ΟΠΑΠ, σε έναν που κέρδισε πολλά περισσότερα στο ίντερνετ θα το δούμε στα επόμενα άρθρα καθώς είναι αρκετά πολύπλοκο ώστε να αναλυθεί από ένα εισαγωγικό άρθρο.

Το παρόν άρθρο μπορεί να είναι σχετικά μεγάλο, αλλά το θεωρώ απαραίτητο για να έχετε πλήρη εικόνα, ποιος είναι πίσω από το site και ποιος υπογράφει ως Book Spy. Περνάω κατ’ευθείαν στο ψητό. Ονομάζομαι Στράτος Κ. και ασχολούμαι αποκλειστικά με το online betting τα τελευταία 7 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα στοίχημα online και συνειδητοποίησα τη διαφορά της γκανιότας, μεταξύ ΟΠΑΠ και ίντερνετ, αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα.

Με μια μαθηματική πράξη ξεκαθάρισαν τότε τα πάντα στο μυαλό μου. Απλά σημείωσα αναλυτικά τον τζίρο που έκανα κάθε μήνα στον ΟΠΑΠ και στην συνέχεια πολλαπλασίασα την διαφορά της γκανιότας με τη Bwin στην αρχή και με τη Betfair στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα μου έδειξε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν ήμουν κουβάς, αλλά θα μπορούσα να είμαι ένα παίχτης με καλό Yield. Το πρόβλημα εστιαζόταν στο ότι ήταν αδύνατον να κερδίσω έναν Book με τεράστια γκανιότα.  Από εκεί και πέρα όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους καθώς η πιθανότητα και μόνο να ζήσω επαγγελματικά μέσω του online betting με εξίταρε σε απίστευτο βαθμό, έγινε στόχος ζωής και αφοσιώθηκα σε αυτό.

Για να πραγματοποιήσω αυτό το στόχο όμως τίποτα δεν ήταν εύκολο. Μελέτησα πάρα πολλά βιβλία και άρθρα στοιχηματικής θεωρίας στη αρχή, δοκιμάζοντας πολλές από αυτές τις τεχνικές στην πράξη για να δω ποια δουλεύει πραγματικά ή ποια ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα και το στυλ μου. Σπατάλησα άπειρες ώρες για να βελτιώσω τις “παικτικές μου αδυναμίες” και κυρίως να τελειοποιήσω τον αυτοέλεγχο μου σε άσχημες μέρες. Έκατσα και έμαθα τα πάντα από την αρχή για αθλήματα που όχι μόνο δεν είχα στοιχηματίσει στο παρελθόν, αλλά βαριόμουν και να τα παρακολουθήσω (Τένις – Μπασκετ) και έφτασα στο σημείο συγκεντρώνοντας σταδιακά τα απαραίτητα site, να γνωρίζω σχεδόν τα πάντα για αυτά τα σπορ, ώστε να μπορώ να αναγνωρίζω περισσότερες ευκαιρίες στο live betting.

Στην συνέχεια η Betfair έγινε το σπίτι μου, το trading κυρίως αλλά και το arbitrage με βοήθησαν ακόμα περισσότερο να χτίσω ένα σοβαρό κεφάλαιο και να έχω περισσότερα όπλα στη φαρέτρα μου, το παιχνίδι μου βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, τζιράροντας κατά 95% σε μπάσκετ και τένις (που όπως ανέφερα πιο πάνω βαριόμουν αρχικά να παρακολουθήσω). Μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 είχα γίνει ένας παίκτης με πολύ καλό κέρδος κάθε μήνα από το online betting, εκπληρώνοντας το στόχο μου να ασχολούμαι επαγγελματικά με το στοίχημα σε λιγότερο από 3.5 χρόνια σκληρής ενασχόλησης!

Τα tips και η γνωριμία με τον Fox

Καλώς η κακώς επειδή τη συγκεκριμένη περίοδο συμμετείχα σε ένα blog μετά από προτροπή ενός φίλου, άρχισα να ενδιαφέρομαι περισσότερο και να εξετάζω τι γίνεται στα στοιχηματικά site της ελληνικής αγοράς, ώστε να καταλάβω τι ζητάει ο κόσμος. Από πλευράς tipster μόνο ένας ήτανε αντάξιος της φήμης του κατά την προσωπική μου άποψη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ο Δάσκαλος που αποσύρθηκε). Μπορεί 2-3 ακόμα να είχαν κάνει όνομα διότι είχαν βγάλει κάποια καλά συστήματα, αλλά ο λάθος τρόπος παιχνιδιού τους, τους γύρισε boomerang τα επόμενα χρόνια. Για να μη μπερδευόμαστε, θα πω κάτι ξεκάθαρα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα το να έχεις καλά ποσοστά επιτυχίας και το να παίζεις στοίχημα 100% σωστά. Το ότι κάποιος μπορεί να είναι θετικός, παίζοντας τριάδες και τετράδες σε πλατφόρμες με μεγάλη γκανιότα, δεν τον κάνει επαγγελματία παίκτη. Προφανώς αν έπαιζε πιο σωστά θα ήταν περισσότερο κερδισμένος.

Το Tipsting όμως δεν με ενδιέφερε, αφού πλέον ήμουν σε ένα επίπεδο μαζί τον στοιχηματικό κολλητό τον Ribery, να βγάζω το 90-95% των σημείων μόνος μου και μετατοπίζοντας το παιχνίδι μου στο live betting-trading-early bets, τα prematch tips με ένοιαζαν ελάχιστα έως καθόλου. Απλά είχα νευριάζει με κάτι απατεώνες του στυλ Betoulides που έδιναν “στημένους αγώνες” Premier League ή κάποιους άλλους που εμφάνιζαν site με +30.000 κάβα από το πουθενά για να αρπάξουν ότι μπορούσαν 2-3 μήνες, μέχρι να τους κυνηγήσει ο κόσμος. Φυσικά ακόμα γελάω αν ανοίγω κανένα κανάλι δεύτερης ταχύτητας με εκπομπή που είναι 10 χρόνια on air και φιλοξενεί guru του στοιχήματος με “20 χρόνια εμπειρίας”, δίνοντας στον κόσμο σημεία αποκλειστικά βάσει dropping odds/τζίρων (απλά tools)  και στα 10 σημεία τα 4 είναι από 1.40 μέχρι 1.60. Είναι οι ίδιοι που αν πιάσουν 6/10 το θεωρούν κάλο ποσοστό και με 7/10 “σαρώνουν” ασχέτως αν πολλοί από αυτούς παίζουν ακόμα ΟΠΑΠ ή έχουν χάσει περιουσίες.

Όλα τα παραπάνω ήταν η αφορμή για να ανοίξει μια κλειστή σελίδα για 2.5 μήνες (προϋπήρχε ανοικτή με θετικό πρόσημο), από την 1η Μαρτίου του 2014 μέχρι 18 Μαΐου του ίδιου χρόνου. Τα tips τα τρέχαμε με τον Ribery και το τελικό ταμείο με μέσο όρο πονταρίσματος 42€ έγραψε 2700€ με yield 24.5%+. Σίγουρα το timing (τέλος της σεζόν) έπαιξε ρόλο, μπορεί και η τύχη λίγο για να φτάσει η μπάνκα και κυρίως το yield τόσο ψηλά, αλλά σίγουρα κάποια max bet μας έδωσαν πλήρη παραδοχή. Όλοι δίνουν max bet σε αποδόσεις 1.50 – 2.20. Εμείς κάναμε την διαφορά δίνοντας την ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι διπλό στο 3.60 ως max bet τότε και μόλις βγήκε (με τύχη μεν αλλά βγήκε), γράψαμε στο άρθρο μας τότε, ότι όχι μόνο προτείνουμε ξανά την Μακάμπι στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης με maximum ποντάρισμα, αλλά είχαμε γράψει να βάλουν και κάτι παραπάνω αφού σε ένα μονό παιχνίδι όλα γίνονται + όλοι είχαν φτιάξει σούπερ μπάνκα. Για όσους δεν θυμούνται να νικήσει η Μακάμπι πλήρωνε σχεδόν 7.00 (6.75) !!!

Το θυμάμαι σαν να είδα το ματς χθες, άλλωστε είναι ένας αγώνας που έχω δει πολλές φορές. Ο Rice κάνει το 69-73 ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς και προσπαθώ να καλύψω και να split-άρω το πιθανό κέρδος μου στη Bet365 που έχει κλειδώσει το ματς (ήταν η μοναδική φορά στον αγώνα που βρήκα Ρεάλ σε καλή απόδοση). Τελικά για καλή μου τύχη παίρνει time out ο Λάσο η Bet365 ανοίγει ξανά τον αγώνα και split-αρω το κέρδος μου, 75-25% υπέρ της Μακάμπι. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως χωρίς να το δικαιούται στέλνει το ματς στην παράταση και ξενερώνω στον υπέρτατο βαθμό, όχι διότι κινδύνευα να μην πληρωθώ ένα μεγάλο ποσό, αλλά διότι θα έσπαγε το super max bet στην στήλη. Τότε ήτανε η πρώτη και τελευταία φορά που έμπλεξα τον Θεό σε ένα στοίχημα μου, “Θεέ μου κάνε να βγει αυτό το bet και δεν σου ζητάω ξανά τίποτα που να έχει σχέση με τζόγο” ναι το έκανα και ναι ο Rice, o Hickman , o Blu , o Tyus και ο Σχορτσιανίτης ολοκλήρωσαν τον προσωπικό τους άθλο και το τριήμερο της στοιχηματικής καταξίωσης μου έκλεισε θεαματικά.

Πλέον εκείνο το τριήμερο έμελλε να με σπρώξει στο επόμενο επίπεδο, από τη λήξη του αγώνα μέχρι την επόμενη μέρα άλλαξαν πάρα πολλά, είχα πάρει πάνω από 20 mail, τηλ και sms αθροιστικά με συγχαρητήρια, δώρα, επιμονή για κεράσματα κ.λ.π. Αν δεν ανέβαζε τόσο πολύ τις προσδοκίες το συγκεκριμένο τριήμερο μπορεί και να συνέχιζα να ασχολούμαι καθημερινά δίνοντας tips. Όλοι απογοητεύτηκαν όταν τους ενημερώσαμε την επόμενη του τελικού ότι σταματάμε αλλά ήταν σαφές ότι είχαμε πιάσει ταβάνι και δεν θέλαμε να κάψουμε το καλοκαίρι μας για να βγάζουμε προγνωστικά.

Και αν εκείνο το τριήμερο άλλαξαν πολλά, μέσα στο καλοκαίρι άλλαξαν ακόμα περισσότερα. Τις επόμενες μέρες πήρα ένα mail από τον Fox, ότι θέλει να μιλήσουμε από κοντά. Όταν ήρθε Ελλάδα και βρεθήκαμε, με ενημέρωσε ότι ήταν ένα από τα μέλη της κλειστής ομάδας, αλλά σαν “Αλεπού” είχε γραφτεί με άλλο όνομα και mail. Όταν τον ρώτησα πόσα έβγαλε περίπου από τα tips μου, η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. “Φίλε εγώ δεν είμαι κερδισμένος από το στοίχημα, δεν μπήκα στην σελίδα σου για να παίξω τα σημεία σου απλά ήθελα να δω αν είσαι απατεώνας ή όχι γιατί είχα πάρει mail που με ρωτούσαν για εσένα”.

Ο τύπος είχε γραφτεί στη σελίδα μου απλά και μόνο για να δώσει ολοκληρωμένο feedback σε 4-5 άτομα που τον είχαν ρωτήσει για μένα. Το ποιοτικό service που παρείχε στους απλούς αναγνώστες του, οι απίστευτες γνώσεις του για το ευρωπαϊκό και όχι μόνο Gambling Indrustry, τα εκτός συναγωνισμού άρθρα του για τους Bookmakers και η κοινή θέληση για να βρούμε έναν τρόπο να συνεργαστούμε, ήταν η αρχή ενός αμοιβαίου σεβασμού και μιας δυνατής φιλίας.

H δίψα για γνώση

Όπως προείπα, εκείνο το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά, μετά τις συνεχείς αναλυτικότατες συζητήσεις με τον Φώτη, αρνήθηκα ευγενικά να γράψω tips στο Foxbet όχι διότι είχα το δικό μου μικρότερο site (Betoworld.gr), αλλά γιατί δεν ήθελα να χάνω χρόνο καθημερινά για να ετοιμάζω άρθρα ή να παίζω στοίχημα όλη μέρα. Πλέον είχα άλλες επιθυμίες, άλλες προτεραιότητες, είχα ανάγκη για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος να μάθω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ για τους Bookmaker. Το να τους κερδίζω δε μου έδινε τόσο μεγάλη ηθική ικανοποίηση πλέον.

Από μέσα Ιουνίου μέχρι και τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς, όχι απλά είχα μάθει αναλυτικά στη θεωρία τι department έχει ο κάθε Bookmaker και ποιες είναι οι αρμοδιότητες τους, ήξερα πλέον ο κάθε Bookmaker που έχει αδειοδοτηθεί, σε ποιες χώρες τρέχει ή ποιοι είναι εισηγμένοι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ήμουν ήδη συνδρομητής πλέον σε όλα τα ευρωπαϊκά περιοδικά που βγάζουν πρώτα ειδήσεις του συγκεκριμένου κλάδου. Ακτινογράφησα τα μεγαλύτερα φόρουμ της Ευρώπης που γράφουν οι παίκτες τα παράπονα τους, γράφτηκα σχεδόν σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και στους κλώνους τους και πειραματίστηκα πάνω στα θετικά και αρνητικά σε καθεμία από αυτές, μερικές φορές χάνοντας και χρήματα.

Όσο πιο πολλά μάθαινα, τόσο πιο πολύ μου άνοιγε η όρεξη για ακόμα περισσότερα, ήθελα λεπτομέρειες. Πότε και γιατί σου βάζουν όρια οι πλατφόρμες? Πως λειτουργούν τα payments methods? Τι κερδίζει π.χ η Neteller κάθε φορά που κάνω κατάθεση σε μια πλατφόρμα/πόσα πληρώνει ο Bookmaker στην πλατφόρμα? Πόσο κοστίζει να βγάλεις έναν δικό σου bookmaker? Πόσο κοστίζει να τον συντηρήσεις μηνιαίως? Με πόσα άτομα minimum μπορεί να τρέξει μια πλατφόρμα? Γιατί μερικά White Label είναι τόσο φθηνά? Ήταν μια πραγματική τρέλα, αν είχα μια απορία, έπρεπε άμεσα να μάθω την απάντηση με 100% ακρίβεια, αλλιώς τρελαινόμουν.  Πως θα γινότανε αυτό όμως, όταν οι απορίες μου γινόντουσαν όλο και πιο εξειδικευμένες και δεν ήθελα υποθετικές απαντήσεις;

Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει, καθώς κάθε Φλεβάρη διεξάγονται τα 2 μεγαλύτερα events του χώρου στο Λονδίνο, το LAC που είναι για κατόχους site και το ICE που είναι Business to Business. Mια που μου το ανέφερε ο Φώτης και μια που είχα φθάσει 3-4 μέρες πριν από αυτόν στο Λονδίνο κάνοντας την κατάλληλη προετοιμασία. Είχα σημειώσει στην ατζέντα μου, όλα τα συνέδρια που άξιζε να παρακολουθήσω και όλες τις πλατφόρμες που ήθελα να γνωρίσω από κοντά. Αυτό το 10ήμερο μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω όλα τα κενά που είχα και να πάρω τα κατάλληλα contacts, ώστε να κουμπώσει το προτελευταίο κομμάτι του παζλ.

 Η αρχή της συνεργασίας με τον Φώτη και το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Μετά το Λονδίνο κούμπωσε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ, μια στοιχηματική πλατφόρμα του εξωτερικού έψαχνε για έναν έμπειρο Betting Analyst που θα δούλευε πάνω στις αποδόσεις της πλατφόρμας και θα ήλεγχε τυχόν λάθη. Μπορεί προϋπηρεσία να μην είχα, αλλά χρειάστηκε λιγότερο από μισή ώρα στο interview για να πάρω τη θέση. Από εκεί και πέρα όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, μετά από 3-4 μήνες βρέθηκα σε άλλο τμήμα κλπ κλπ.

Κάπως έτσι φτάσαμε στον κρίσιμο μήνα για το Bookmakers.gr, τον Νοέμβριο του 2015. Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά την πρώτη συνάντηση μου με τον Fox. Πλέον οι συνθήκες είχαν ωριμάσει και ήταν η κατάλληλη περίοδος να βγάλουμε μαζί ένα site. Ένα site όμως που να μπορεί να σταθεί και στο εξωτερικό, με προσωπικότητα και φρέσκες ιδέες. Να δώσει στον κόσμο αυτό που πραγματικά θέλει, ψαγμένα άρθρα γύρω από το Betting και τους μπουκ. Από προσωπικές εμπειρίες και όχι κακές αντιγραφές άρθρων που κυκλοφορούν στο εξωτερικό. Ένα site που θα δουλεύεται καθημερινά για να βοηθήσει τον παίκτη έμπρακτα με exclusive καθημερινές προσφορές, αδιαφορώντας αν από αυτό θα χάσει χρήματα το ίδιο, με ισάξιο αν όχι καλύτερο customer service και από στοιχηματικές πλατφόρμες, ικανό να βοηθήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη του.

To bookmakers.gr προσωπικά για εμένα είναι μια σοβαρή πρόκληση και από όσα προείπα, εκτιμώ ότι όσοι είχανε την υπομονή να διαβάσουν ολόκληρη την ιστορία μου, αντιλαμβάνονται ότι τις προκλήσεις τις γουστάρω τρελά και μέχρι να φτάσω στο στόχο μου, δουλεύω ακατάπαυστα. Επειδή το site χτίστηκε και θα διαμορφωθεί πάνω στις δικές σας ανάγκες, θεωρώ δεδομένο ότι θα πάει σούπερ.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε, ετοιμαστείτε για τα καλύτερα.

Book Spy

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
 • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
 • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
 • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
 • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
 • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
 • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
 • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
 • Εξαιρετική επιλογή για live betting
 • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
 • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
 • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
 • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
 • Πανίσχυρο brand name
 • Πολύ γρήγορες πληρωμές
 • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
 • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
 • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
 • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
 • Παγκόσμιο brand name
 • Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
 • Πολύ εύκολη πλοήγηση
 • Εξαιρετικό mobile app
 • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
 • Παγκόσμιο brand από το 1998
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
 • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
 • Live Streaming* από το κινητό
 • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
 • Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

1 comment

 1. Danis Psinakis 23 Μαΐου, 2016 at 18:08 Απάντηση

  απο τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα που εχω διαβασει.καλη αρχη στο project σας παιδια.μακαρι να μπορουσατε να γραψετε ολα αυτα που γνωριζετε σχετικα με arb kai hunting αλλα καταλαβαινω οτι κατι τετοιο δεν γινεται.

Post a new comment

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
 • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
 • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
 • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ