«Κόκκινη κάρτα» στα στημένα παιχνίδια από την Εισαγγελία

στημένα παιχνίδια_2Όπως ενημερωθήκατε έγκαιρα και έγκυρα στο άρθρο «Πήρες κόκκινη; Ε και… πας ταμείο» από τη συντακτική ομάδα του bookmakers.gr, σάλος έχει προκληθεί στη Μακεδονία με υπόθεση στησίματος παιχνιδιών σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Πρόκειται μάλιστα για αναμετρήσεις που συμπεριλαμβάνονται σε κουπόνια στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν παράνομα στη χώρα μας.
Έτσι λοιπόν μετά από τις καταγγελίες του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) κ. Σάββα Δημητριάδη, η συγκεκριμένη έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα ηλεκτρονικού εγκλήματος Αναστασία Καλαιτζή η οποία είναι πλέον αρμόδια να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση.

Αυτό φυσικά έγινε μετά από παρέμβαση του προϊσταμένου Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρου Τσόγκα.

Αυτή τη στιγμή οι διωκτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης διερευνούν αναμετρήσεις που είναι ύποπτες προς χειραγώγηση για το Κύπελλο της ΕΠΣΜ. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ, το υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΕΠΟ κατήγγειλαν έξι αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο του Κυπέλλου ερασιτεχνικών κατηγοριών, οι οποίοι έλαβαν χώρα την Τετάρτη στις 11 Οκτωβρίου. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις προσφέρονταν για live στοίχημα σε bookmakers που λειτουργούν δίχως την απαιτούμενη άδεια.

Σχόλια