Betshop: Μάθε… μπαλίτσα στους φίλους σου με το BOT!

betshop-bot

Στην Betshop γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις των παικτών και με τη νέα καινοτόμα λειτουργία τους κάνουν το στοίχημα πιο γρήγορο από ποτέ άλλοτε. Η πλατφόρμα παρέχει πλέον τη δυνατότητα στα μέλη της να ποντάρουν με ένα μόνο κλικ. Ζήσε κι εσύ την εμπειρία του Bet On Ticket στη Betshop.

Αναλυτικά:

Η betshop.gr πρωτοπορεί και το στοίχημα γίνεται πιο γρήγορο από ποτέ! Πόνταρε με ένα κλικ και ζήσε την εμπειρία του ΒΟΤ (Bet On Ticket)! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις τον κωδικό που θα σου στείλουμε με email / SMS ή θα βρεις στο ειδικό πεδίο ΒΟΤ στην ιστοσελίδα της betshop (θα πρέπει να είσαι συνδεδεμένος χρήστης)!

Δεν έχεις χρόνο για…μελέτη; Θεωρείς την τύχη μεγάλο κομμάτι της στοιχηματικής σου δραστηριότητας; Εμπιστεύεσαι τους «συμπαίκτες» σου; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις η λύση είναι απλή και ονομάζεται ΒΟΤ.
Καθημερινά η betshop.gr θα σου παρέχει δέκα 4ψήφιους κωδικούς στο ειδικά διαμορφωμένο πεδίο της σελίδας αθλητικού στοιχήματος. Κάθε ένας από αυτούς αντιστοιχεί και σε ένα παρολί στοιχήματος, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις των παικτών και την τάση της αγοράς.

Χρησιμοποιώντας τον 4ψήφιο αριθμό στο ειδικό πεδίο, θα δεις αυτόματα τις επιλογές στο betting slip και το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το ποντάρισμά σου.

Για να μην χάνεις χρόνο τα BOT (bet on ticket) δημιουργήθηκαν με χρονική σειρά που θα σε βάλουν στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή συνδεθείς με την ιστοσελίδα μας.

Τα δημοφιλέστερα BOT καθώς και αυτά που πλησιάζουν στην ώρα έναρξης θα αποστέλλονται σύντομα σε εσένα με email ή SMS.

ΚΑΝΕ SHARE ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BOT!

Εκτός απο τα ticket έτοιμων παρολί στοιχημάτων που σου προσφέρει η betshop.gr τα οποία φυσικά είναι προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των παικτών και την τάση της αγοράς, πλέον μπορείς να δημιουργήσει και τα δικά σου BOT. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Επιλέγεις τους αγώνες και τα σημεία στα οποία θέλεις να ποντάρεις! Δημιουργείς το παρολί σου, επιλέγεις το ποσό πονταρίσματος και στοιχηματίζεις!

Στο επόμενο πεδίο, όταν το στοίχημα σου γίνει δεκτό θα βρεις ένα κουμπί με την επιλογή “θες να δημιουργήσεις BOT;”. Με ένα απλό κλικ το δικό σου μοναδικό BOT είναι έτοιμο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις πέρα από αυτό είναι να το μοιραστείς με τους φίλους σου Facebook ή στο twitter ή απλά να σημειώσεις και να τους δώσεις τον κωδικό του BOT σου!

Μόλις οι φίλοι σου τοποθετήσουν τον κωδικό που θα τους μοιράσεις στο ειδικό πεδίο στη σελίδα της betshop, αυτόματα θα τους εμφανιστεί στη σελίδα το BOT που δημιούργησες. Στη συνέχεια, με ένα κλικ θα μπορούν να σε ακολουθήσουν στις προβλέψεις σου τοποθετώντας πρωτίστως το ποσό πονταρίσματος που επιθυμούν!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ