Το Bookmakers.gr και oι υπηρεσίες του στους παίκτες

logo-1Το Bookmakers ή Book όπως το λέμε στις πρώτες μεταξύ μας συζητήσεις η ομάδα του site, είναι το αποτέλεσμα μίας ιδέας η οποία έπεσε στο τραπέζι πριν δύο χρόνια, αλλά λόγω χρόνου και συνθηκών δεν είχε προχωρήσει τότε. Στο τέλος καλοκαιριού όμως, αποφασίστηκε το τελικό concept, το Νόεμβρη ξεκίνησε η υλοποίηση του και μετά από 5 μήνες σκληρής δουλειάς το site βγήκε στον αέρα.

Το Bookmakers.gr στήθηκε με στόχο να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στους παίκτες. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά θα το δείτε στην πράξη, ότι το Bookmakers στήθηκε πάνω σε βασικές ανάγκες των παικτών. Τη δίψα για ψαγμένη και ποιοτική αθρογραφία, τις καθημερινές αποκλειστικές προσφορές, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών μεταξύ των παικτών για τους μπουκ και την πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Πριν προχωρήσω στις λειτουργίες και την περαιτέρω φιλοσοφία του site, θα σας πω λίγα λόγια για μένα, για να έχετε εικόνα για τον άνθρωπο πίσω από τη στήλη. Αρκετοί θα με γνωρίζετε σαν Φώτη ή Fotis Fox. Η επαφή μου με το στοιχηματικό χώρο ξεκίνησε αρκετά…παραδοσιακά, σαν παίκτης στοιχήματος. Στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να ζήσω για αρκετά χρόνια στις δύο σημαντικότερες, κατά τη γνώμη μου, χώρες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, στη μητρόπολη του τζόγου Βρετανία και στο κέντρο του online στοίχηματος, τη Μάλτα. Εργάστηκα σε αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες, με πιο σημαντικούς σταθμούς το ανταλλακτήριο της Betfair και τους Ασιάτες μεταξύ των οποίων και ο sports broker Samvo. Το 2011, ξεκίνησα με τη δημιουργία του Foxbet.gr, το οποίο θεωρώ έφερε αρκετές πρωτοποριακές ιδέες στην ελληνική στοιχηματική κοινότητα και όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πρωταγωνιστή στα νέα της αγοράς. Στο εξής θα τα λέμε και μέσα από την προσωπική μου στήλη “Betting Insider” που θα φιλοξενείται κάθε βδομάδα στο Bookmakers.gr και θα αναδημοσιεύεται και στο Foxbet.

Βασικός συντελεστής και “εγκέφαλος” στη νέα προσπάθεια, είναι ο καλός μου φίλος Στράτος, ένας από τους καλύτερους κατά τη γνώμη μου tipster στο χώρο, που γνωρίζει άριστα τα προτερήματα και αδυναμίες των ιστοσελίδων, και μέσα από τη στήλη του Book Spy, θα προχωρήσει στη βαθύτερη ανάλυση των υπηρεσίων των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Στο team συμμετέχει επίσης ο Αργύρης Παγαρτάνης, ένας άνθρωπος με πάνω από 25 χρόνια πορείας στο χώρο, γνήσιο “παιδί” του Παρασκευά και συγγραφέας του βιβλίου “Στοίχημα: Οι 100 δρόμοι για την επιτυχία”. Στην ομάδα του Bookmakers θα προστεθούν περισσότεροι experts στην πορεία, ενώ θα “παρελάσει” όλος ο…καλός στοιχηματικός κόσμος, από ιδιοκτήτες και στελέχη μάρκετινγκ ιστοσελίδων μέχρι κατασκευαστές λογισμικού και επαγγελματίες παίκτες.

Το Bookmakers διαφέρει πολύ από τα κλασσικά site προγνωστικών και αναλύσεων ή “μπονουσάδικα” που συναντάμε στο διαδίκτυo. Ας δούμε κάποιες βασικές λειτουργίες του:

Κριτικές παικτών και Αξιολογήσεις ιστοσελίδων

Πέρα από τις στήλες μεγάλη έμφαση δόθηκε στις κριτικές των παικτών. Καλές οι αξιολογήσεις και οι βαθμολογίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων, αλλά ο μεγαλύτερος κριτής των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι οι παίκτες. Γι’αυτό και το Bookmakers προσφέρει μία επιβράβευση 300€ κάθε μήνα στα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους για τη στοιχηματική πλατφόρμα τους μέσα από το site.

Στο Bookmakers.gr θα βρείτε πολύ χρήσιμα στοιχεία αξιολόγησης για τις πλατφόρμες. Στον πίνακα αξιολογήσεων, μπορείτε να φιλτράρετε τη βαθμολογία για κάθε υπηρεσία ενώ θα δείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως αδειοδότηση, έτος ίδρυσης ή παγκόσια θέση κατάταξης.  Στο εργαλείο Up/Down, θα βλέπετε όλες τις τελευταίες αλλαγές στη βαθμολογία των ιστοσελίδων και την αιτία για κάθε αλλαγή.

Στον πίνακα πληρωμών μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για τους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης των ιστοσελίδων με όλες τις πληροφορίες για ελάχιστη-μέγιστη κατάθεση, χρεώσεις και χρόνους.

Εάν είστε αναποφάσιστοι μεταξύ δύο ιστοσελίδων, στη Σύγκριση Ιστοσελίδων θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον μπουκ που σας ταιριάζει.

Υποστήριξη παικτών και Προσφορές

Ένας από τους κύριους λόγους που δέχθηκα να συμμετέχω στο Bookmakers, είναι ότι αποτελεί μία πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια με ξεκάθαρους ρόλους και καινοτόμες υπηρεσίες. Έχοντας εργαστεί αρκετά χρόνια σε στοιχηματικές πλατφόρμες και μέσα από την καθημερινή ανταλλαγή απόψεων στο Foxbet.gr, θεωρώ ότι η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το Α και το Ω για την επιτυχία ενός project. Γι’αυτό και το τμήμα υποστήριξης του bookmakers στελεχώθηκε από έμπειρα άτομα και θα βρίσκεται στη διάθεση σας καθημερινά από τις 10:00 – 22:00 μέσω live και για περισσότερες ώρες μέσω email.

Το τμήμα προσφορών του site δουλεύει καθημερινά σε συνεργασία με το τμήμα marketing των ιστοσελίδων για να δημιουργήσει για εσάς αποκλειστικές προσφορές. Στο Bookmakers θα βρείτε κάθε μέρα μία μοναδική προσφορά, για την οποία θα ενημερώνεστε μέσω του live chat ή θα αποστέλεται στα μέλη μέσω email. Γι’αυτό μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε κάθε μέρα το site και να εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Kλείνοντας με τη στήλη γνωριμίας, ίσως να απορήσατε για ποιό λόγο μπήκαμε στη διαδικασία να στήσουμε ένα τόσο απαιτητικό project για την ελληνική αγορά. Η απάντηση λοιπόν είναι ότι η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή και η διεθνής έκδοση θα έχει αναλυτικές πληροφορίες για πάνω από 100 bookmakers και περισσότερες λειτουργίες!

Καλή αρχή να έχουμε και ελπίζω να στηρίξετε την προσπάθεια.

Ραντεβού την  επόμενη βδομάδα με το πρώτο άρθρο της στήλης!

Fotis Fox

YΓ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email [email protected]

Σχόλια