Εισαγγελέας Koriopolis: Στήθηκαν 7 παιχνίδια

koriopolisΗ εισαγγελέας της έδρας κα. Παγώνα Ζάκκα έκρινε ως στημένα επτά παιχνίδια του Koriopolis.  Ονόματα όπως αυτά των Μπέου, Μποροβήλου, Τσακογιάννη, Κομπότη, Παντέλη, Μπάκου, εμπλέκονται μεταξύ άλλων.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα παιχνίδια της σεζόν 2010-2011 όπως πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων:

  • Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1 για την Super League, με υπαίτιους τους Αχιλλέα Μπέο, Δημήτρη Μπάκο και και Γιώργο Μποροβήλο.
  • Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, με υπαίτιους τους Ζαβαντία, Γεωρτσιάκο, Ρουτζιέρη, Πουλόπουλο, Προβατίδη, Τσεκερίδη, Ταμπάση.
  • Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4, για την Football League, με υπαίτιους τους Τσακογιάννη, Χάλκο, Νικολόπουλο και Κομπότης.
  • Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2, για την Football League, με υπαίτιους τους Τσακογιάννη, Παντέλη, Χάλκος, Ν. Παπαδόπουλο, Αδαμάκη.
  • Διαγόρας-Πιερικός 3-0, για την Football League, με υπαίτιους τους Ζαβαντία και Δήμου.
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας 5-0, για την Football League, με υπαίτιους τους Σιδηρόπουλο και Τσεκερίδη.
  • Απόλλων Καλαμαριάς-Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1, για την Γ’ Εθνική, με υπαίτιους τους Ζαβαντία, Αντωνιάδη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αμφιβολίες για άλλα 18 ματς, αλλά τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή, αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο πέραν της έκθεσης της UEFA.

Επίσης η Εισαγγελέας τόνισε ότι δεν διακριβώθηκαν ακριβώς τα ποσά και δεν είναι δυνατόν σε αυτού του είδους τα εγκλήματα να διακριβωθεί, είναι όμως βέβαιο ότι διακινήθηκαν χρήματα. Επίσης έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται η πράξη της «εγκληματικής οργάνωσης» για κανέναν εκ των κατηγορουμένων.

Η αγόρευσης της Εισαγγελέως βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Αναμένεται να έχει τις προτάσεις της, είτε για ενοχή, είτε για αθώωση για κάθε έναν εκ των 84 κατηγορουμένων μέχρι το μεσημέρι.

Σχόλια