Καταγγελία – σοκ Καλαϊτζίδη: «Με 20.000€ χάνεις το ματς»

Στημένα Ματς_10Ακόμη ένας κλυδωνισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά διά στόματος ανθρώπου που εμπλέκεται άμεσα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου λοιπόν, ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό για τη Football League σοκαριστικά πράγματα και κάλεσε τον αθλητικό εισαγγελέα να τον καλέσει, ώστε να πει και στον ίδιο τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

O 60χρόνος προπονητή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει, γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουν με τέσσερα και πέντε γκολ.

Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Έχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες για να τις αξιολογήσει, να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».

Σχόλια