Φρουτάκι με cash-out στην Betfair

colossus-fracpotΣε μία μεγάλη συνεργασία με τις Colossus Bets και GAN προχώρησε η Betfair, η οποία παρουσιάζει στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Νιού Τζέρσεϊ το ‘Colossus Fracpot’.

Σε αυτόν τον πρωτοποριακό κουλοχέρη με τη μοναδική καινοτόμα λειτουργία, οι παίκτες μπορούν να κάνουν cash out μετά από κάθε σπινάρισμα των τροχών.

Η πρώτη έκδοση του Colossus Fracpot παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2015 από το Sky Vegas.

Ο διευθυντής του Betfair casino στο Νιου Τζέρσεϊ, ο κος Λόρκαν Κέλι δήλωσε: «Είναι χαρά μας να παρουσιάσουμε ένα φρουτάκι με λειτουργία cashout, κάτι που κάνει το παιχνίδι των παικτών ακόμη πιο εύκολο. Επίσης τιμή μας είναι ότι προσφέρουμε εμείς πρώτοι στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο προϊόν».

Από τη μεριά του, ο κος Μπέρναρντ Μαραντέλι, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Colossus Bets προσέθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτόν τον κουλοχέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι διπλή χαρά μας που το κάνουμε μαζί με την Betfair, μία πλατφόρμα με την οποία έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία στη Μεγάλη Βρετανία. Επίσης είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς, ότι σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχει και η GAN και προσβλέπουμε ότι αυτή η ομαδική προσπάθεια μεταξύ των τριών μελών μπορεί να συνεχιστεί και να επεκταθεί τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε όλη την Ευρώπη».

 

Σχόλια