Stoiximan Προσφορές*

Stoiximan Προσφορές*

- Η κορυφαία πλατφόρμα στοιχήματος στην Ελλάδα -
  • Προσφορές κάθε μέρα*
  • Πριμ* στα παρολί
  • Δύο και... ταμείο*
  • Πες το και έγινε
Εγγραφή στη Stoiximan | 21+ | MGA

Όλες οι προσφορές του Stoiximan

Κατά γενική ομολογία, ο Stoiximan είναι πρωτοπόρος στο ιντερνετικό στοίχημα στην Ελλάδα. Ο παίκτης έχει χίλιους λόγους για να τον «κρατήσει» ο book στην ιστοσελίδα του. Καλοσχεδιασμένο site, γρήγορες συναλλαγές, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και ένα σωρό υπηρεσίες όπως το cash out και το live streaming. Όλα τα παραπάνω, έχουν φέρει τον Stoiximan μεταξύ των κορυφαίων στη χώρα μας.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται ιδανικά με το κομμάτι των προωθητικών ενεργειών. Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τόσες προσφορές* σε άλλη πλατφόρμα. Καλύπτουν όλα τα γούστα. Είτε για αρχάριους, είτε για πιο... προχωρημένους. Είτε για λάτρεις των απλών σημείων, είτε των παρολί. Όλοι θα βρουν κάτι στα μέτρα τους, ανάμεσα σε «πριμ* στα παρολί», «δύο και ταμείο*», «λευκή επιστροφή*», «πες το κι έγινε» και «παρολίγο*». Παράλληλα, υπάρχουν καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα*, όπως επίσης και τα ειδικά «missions» για να κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.


Προσφορές* για Μέλη & Υπηρεσίες Stoiximan

0% γκανιότα*

Θα βρείτε ελάχιστες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, να σας προσφέρουν παιχνίδια με 0% γκανιότα* . Τι είναι αυτό; Ο μπουκ αφαιρεί το δικό του κέρδος στην αγορά "Νικητής Αγώνα" σε μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις του προγράμματος της ημέρας. Έτσι, σε περίπτωση που ο παίκτης πάει ταμείο, τα κέρδη του πολλαπλασιάζονται.

Πριμ στα Παρολί*

Πρόκειται για μία από τις... κλασικές προσφορές* για τους λάτρεις των παρολί. Αν το δελτίο σας κερδίσει, τότε ο Stoiximan θα σας επιβραβεύσει με έξτρα πριμ. Θα πρέπει πάντως να γνωρίζεται πως η συγκεκριμένη προσφορά* ισχύει μόνο για τα pre game δελτία. Καλό λοιπόν θα είναι να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δύο και... Ταμείο

Με τη συγκεκριμένη προσφορά ο Stoiximan γλυτώνει τους παίκτες από τα... εμφράγματα. Αν λοιπόν, η οποία στην οποία έχετε ποντάρει, πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, τότε το δελτίο σας περνάει ως κερδισμένο. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και στο μπάσκετ, εφόσον η ομάδα που στοιχηματίσατε, πάρει προβάδισμα 20 πόντων. Προσοχή όμως! Αφορά συγκεκριμένες διοργανώσεις και μονά bets.

Missions

Είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο κομμάτι των προσφορών* του Stoiximan. Ο μπουκ δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να... βγάλουν μια σειρά από αποστολές -εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις- και να κερδίσουν από full bets, μέχρι και φανέλες ομάδων.

Οδηγίες Εγγραφής Stoiximan

1

Επίσκεψη Στο Stoiximan

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Stoiximan. Για να το κάνετε, απλά πατήστε το βελάκι δεξιά, ή σε κάποια από τα μπάνερ στη σελίδα.

2

Δημιουργία Λογαριασμού Στο Stoiximan

Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε, θα βρείτε πάνω δεξιά ένα κόκκινο κουμπί με την ένδειξη «Εγγραφή». Αφού κλικάρετε και επιλέξετε με ποιο τρόπο θέλετε να εγγραφείτε, θα σας ανοίξει η σχετική φόρμα.

3

Stoiximan Εγγραφή

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα, πρέπει να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα:
Βήμα 1ο: Συμπληρώστε το e-mail και το ονοματεπώνυμο σας.
Βήμα 2ο: Username, Password και ερώτηση ασφαλείας
Βήμα 3ο: Αριθμός & όνομα οδού, Νομός, Τ.Κ, Πόλη και τηλέφωνο.
Πριν κλικάρετε στο κουτάκι για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, διαβάστε αναλυτικά και με προσοχή τους Γενικούς Όρους του Stoiximan. Εφόσον συμφωνείτε προχωρήστε τη διαδικασία.

4

Stoiximan Όρια

Έχετε ουσιαστικά ολοκληρώσει την εγγραφή σας και είστε μέλος του Stoiximan. Καλό θα ήταν, πριν συνεχίσετε να ξοδέψετε λίγα λεπτά, ώστε να επιλέξετε τα όρια καταθέσεων που ταιριάζουν στο πορτοφόλι σας.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι πλατφόρμες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.

FAQ Stoiximan

Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στον Stoiximan;

Πρόκειται για μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Είτε επιλέξετε να το κάνετε μέσω e-mail, είτε μέσω της ειδικής φόρμας που παρέχει ο Stoiximan θα σας πάρει λίγα λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε μία φωτογραφία και των δύο όψεων της ταυτότητας σας και ένα πρόσφατο αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας σας.

Q: Κλείσιμο λογαριασμού στον Stoiximan

Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στον Stoiximan, όποια στιγμή το αποφασίσετε εσείς. Ο μπουκ θα σας επιστρέψει τυχόν χρήματα που αυτός περιέχει, αφαιρώντας τις σχετικές χρεώσεις. Προσοχή! Εφόσον έχετε μείνει αδρανείς στην ιστοσελίδα για διάστημα 12 μηνών, τότε ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται αυτόματα.

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στον Stoiximan

Λίγο - πολύ στον Stoiximan είναι διαθέσιμοι όλοι οι δημοφιλείς τρόποι κατάθεσης. Συνολικά επτά τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να «φορτώσετε» το λογαριασμό σας, είτε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος, είτε μέσω e-wallet. Απλά πατήστε στην επιλογή «Κατάθεση» πάνω δεξιά και ακολουθήστε τον τρόπο που επιθυμείτε.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη στον Stoiximan

Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι αναλήψεις γίνονται με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να κάνετε κατάθεση. Υπάρχουν επτά τρόπο για να «τραβήξετε» τα κέρδη σας, ενώ κρατήστε πως θα μετά την 8η ανάληψη μέσα σε έναν μήνα, υπάρχει μια μικρή χρέωση της τάξης του 1€.

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, μας κάνετε ερωτήσεις όπως "Ποιο είναι το bonus του Stoiximan;", "υπάρχει κάποιο Stoiximan bonus για νέα μέλη", "ποιοι είναι οι όροι του μπόνους πρώτης κατάθεσης του Stoiximan;".
Θα πρέπει να γνωρίζετe πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας, οι στοιχηματικές πλατφόρμες απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους και τους όρους αυτών. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους να είστε μέλος της πλατφόρμας. Η σελίδα αυτή έχει αλλάξει ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της ΕΕΕΠ.