Over 1.5 πως παίζεται

Λίγες στοιχηματικές αγορές μπορούν να υπερηφανευτούν ότι έχουν τόσο φανατικούς φίλους, όπως αυτή του over 1,5. Αν εξαιρέσει κανείς το «κλασικό» 1Χ2, το συγκεκριμένο στοίχημα οver 1,5 goals συγκεντρώνει από τους υψηλότερους τζίρους στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, καθώς θεωρείται από τα πιο «σταθερά» στοιχήματα στο ποσοστό κέρδους και είναι σχετικά βατό για τον παίκτη να το αναλύει, αν μελετήσει σωστά τους αριθμούς και προσέξει κάποια άλλα βασικά στοιχεία.

Το στοίχημα αυτό θεωρείται από τα «εύκολα», δεδομένου ότι έχει μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης. Όπως συμβαίνει, όμως, με όλες τις αγορές, τα φαινόμενα απατούν. Χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος ανάλυσης και μελέτης για να αποκομίσετε σταθερό κέρδος.

Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr έκανε τη δουλειά για σας. Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το over 1,5 σ’ ένα άρθρο…

➱ Τι είναι το over 1.5 στοίχημα
➱ Ποιες είναι οι παραλλαγές του και τα πλεονεκτήματά του
➱ Ποιες είναι οι πιο κερδοφόρες στρατηγικές
➱ Χρήσιμες συμβουλές-tips για να ακολουθήσετε.

Super Δώρο* για όλους, εντελώς δωρεάν* αυτή την Παρασκευή! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Over 1.5 τι σημαίνει

Τι είναι το over 1.5; Η επιλογή που προσφέρουν οι μπουκ να σημειωθούν δύο γκολ και πάνω σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η βασική επιλογή, βέβαια, αναφέρεται στο να συμβεί αυτό στα 90 λεπτά. Υπάρχουν, όμως, και παραλλαγές, εξίσου δημοφιλείς: το over 1,5 γηπεδούχου ή το όβερ 1.5 ημιχρόνου, αγορές που «περιορίζουν» το στοίχημα στη μία από τις δύο ομάδες ή στο μισό του χρόνου. Με σημαντικά μεγαλύτερες αποδόσεις, εννοείται.

Το όβερ 1.5 είναι ελκυστική αγορά επειδή με τις παραλλαγές της απευθύνεται σε όλους τους παίκτες, και σ’ αυτούς που κυνηγούν σταθερότητα με σχετικά μικρές αποδόσεις, αλλά και σ’ όσους έχουν διάθεση να ρισκάρουν. Ανάλογα με την αγορά ή τις ομάδες που θα επιλέξετε, κυνηγάτε αποδόσεις που μπορεί να ξεκινήσουν από το «μικρό» 1.20-1.25, αλλά να φτάσουν ως και πάνω από το 2.00. Σε κάθε περίπτωση, οι αγορές που αξίζει να ποντάρετε το όβερ 1.5 δεν εξαρτώνται τόσο από τη φύση της αγοράς (αν είναι π.χ. over 1.5 γηπεδούχου ή over 1.5 ημίχρονο) αλλά από τη συμπεριφορά των ομάδων που επιλέγετε.

Θυμηθείτε ☝️ Όλες οι αποδόσεις, ακόμα και οι σχετικά «μικρές», μπορούν να αποκτήσουν αξία.

Αν κάπου πρέπει να προσέξετε και να μην επιλέξετε το over 1.5, είναι όταν η απόδοσή του είναι σχεδόν ένα και… τίποτα. Σε πρωταθλήματα (ή αγώνες συγκεκριμένων ομάδων) που σημειώνονται κατά κανόνα πολλά γκολ οι μπουκ έχουν λάβει τα μέτρα τους. Δεν έχει νόημα, λοιπόν, να κυνηγάτε τα 1.10 και τα 1.12, ακόμα κι αν θεωρούνται «σίγουρα». Διότι το κέρδος είναι ελάχιστο σε σχέση με το ρίσκο και μακροπρόθεσμα θα βγείτε ζημιωμένοι, είτε ποντάρετε μονά αποδεκτά, είτε σε παρολί.

Πλεονεκτήματα

green thumbs up✔️ Η συγκεκριμένη αγορά, όπως αναφέρθηκε, έχει γίνει πολύ δημοφιλής διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

✔️ Στις αγορές που δεν αφορούν συγκεκριμένη ομάδα (over 1.5 γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου) περιμένεις απλώς να σημειωθούν δύο γκολ αντί για τρία για να επιβεβαιωθεί το στοίχημα.

✔️ Η επιβεβαίωσή του, ακόμα και με «επιφανειακή» μελέτη και διαλογή, μπορεί να ξεπεράσει το 70% και να φτάσει ως και το 80%. Άρα τις περισσότερες φορές ο παίκτης κερδίζει, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την θετική ψυχολογία του.

✔️ Η αναλογία αριθμητικής ανάλυσης και επιβεβαίωσης είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι σε άλλες αγορές (π.χ. 1Χ2, goal/no goal) ή ακόμα και σ’ αυτή του over/under 2.5. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, το εξής: Αν δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό όβερ 1.5 στους προηγούμενους αγώνες τους, η πιθανότητα να φέρουν οβερ 1.5 και στον επόμενο είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι σε στοίχημα over 2.5.

Τι πρέπει να μελετήσεις πριν παίξεις το στοίχημα οβερ 1.5

🔹 Δες τις αποδόσεις
🔹 Τσέκαρε τη συμπεριφορά των ομάδων
🔹 Προσοχή στο ρεπορτάζ

Η μελέτη και η ανάλυση πρέπει να επεκταθεί σε τρία σημεία ⤵️

Στατιστικά

Τσεκάρετε όχι μόνο τα συνολικά γκολ που πετυχαίνουν οι ομάδες, αλλά και τη συμπεριφορά τους εντός κι εκτός έδρας. Υπάρχουν ομάδες που εντός σκοράρουν πολύ κι εκτός εφαρμόζουν παραδοσιακά πιο αμυντική τακτική. Το σωστό είναι να «περιμένετε» γκολ και από τις δύο ομάδες όταν ποντάρετε στο over 1.5, αλλιώς είναι προτιμότερο (και πολύ πιο προσοδοφόρο λόγω απόδοσης) να παίξετε over 1.5 γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου, ανάλογα με το ποιος είναι το φαβορί.

Ρεπορτάζ

Δεν χρειάζεται εξονυχιστική ανάλυση, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γνωρίζετε το status αυτού του αγώνα (αν είναι σημαντικό βαθμολογικά ή αδιάφορο, τοπικό ντέρμπι ή ματς μεταξύ ομάδων που δεν έχουν σημαντικές σχέσεις, αν η γηπεδούχος μαζεύει κόσμο, τι καιρό θα κάνει και, κυρίως, αν οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους καλούς επιθετικούς τους).

 Αποδόσεις

Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι πολύ μικρές αποδόσεις δεν κρύβουν αξία και καλό είναι να αποφεύγονται. Προσπαθήστε να κυνηγήσετε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, σε σχέση με τις ομάδες που συμμετέχουν. Υπάρχουν πολλά ματς που λήγουν over 1.5, αλλά για διάφορους λόγους η pre-game απόδοσή τους μπορεί να βρεθεί και πάνω από 1.30-1.35.

Ο BookSpy συμβουλεύει να προτιμάτε στοιχηματικές που δίνουν δυνατές αποδόσεις στο over2.5 (όπως πχ η Betshop) γιατί κατ΄ επέκταση θα έχουν καλύτερες αποδόσεις και για το όβερ 1.5 στοίχημα.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραλλαγές του Over 1.5

Όβερ 1.5 γηπεδούχου
⚽ Συνδυαστικό Over 1.5
Over 1.5 ημίχρονο
Ασιατικό Over 1.5

➥ Over 1.5 γηπεδουχου

Σ’ αυτή την αγορά ζητάτε δύο ή περισσότερα γκολ μόνο από τη μία ομάδα. Αν αναρωτιέστε over 1,5 γηπεδούχου τι σημαίνει και γιατί δεν αναφέρεται και ως over 1.5 φιλοξενούμενου, αυτό γίνεται επειδή στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ο τζίρος κατευθύνεται στη γηπεδούχο ομάδα.

Αν επίσης αναρωτιέστε «πώς παίζω οβερ 1,5 γηπεδούχου», υπάρχει συγκεκριμένη επιλογή (ξεχωριστή, φυσικά, από το «κανονικό» over 1.5) που έχει αποδόσεις και για τη γηπεδούχο και για τη φιλοξενούμενη. Γενικά προσφέρονται πολύ καλύτερες αποδόσεις λόγω μεγαλύτερης δυσκολίας, ωστόσο είναι πολύ πιο λογική επιλογή αν περιμένετε γκολ μόνο από τη μία πλευρά.

➥ Συνδυαστικό Over 1.5

Τα συνδυαστικά στοιχήματα μπήκαν τελευταία στο «παλμαρέ» των στοιχηματικών sites και ήδη παίρνουν σημαντικό μερίδιο του τζίρου. Εδώ καλείστε να συνδυάσετε το over 1.5 με συγκεκριμένο σημείο (νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενου) ή με goal/no goal.

Σ’ αυτή την περίπτωση το over 1.5 λειτουργεί ως… ενισχυτικό στοίχημα που αυξάνει την απόδοση. Αν π.χ. μια νίκη γηπεδούχου προσφέρεται στο 1.40 και το over 1.5 στο 1.25, το συνδυαστικό στοίχημα «1 over 1.5» δίνεται σε απόδοση 1.75.

Ο BookSpy επιλέγει τη Netbet για συνδυαστικά bets με over 1.5 γιατί έχει μεγάλη γκάμα αγορών στις συγκεκριμένες επιλογές.

➥ Over 1.5 ημίχρονο

Προφανώς η συγκεκριμένη αγορά «περιορίζει» το χρόνο επίτευξης του over 1.5 στο μισό. Συνήθως, βέβαια, προσφέρονται αποδόσεις μόνο για το πρώτο ημίχρονο του ματς, κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν αποδόσεις pre-game και για το δεύτερο μέρος (ανεξάρτητα, βέβαια, από το σκορ στα πρώτα 45’).

Μια πολύ ελκυστική αγορά, με αποδόσεις (over 1.5 α’ ημίχρονο) που τις περισσότερες φορές είναι υψηλότερες από το over 2.5 όλου του αγώνα. Βεβαίως θεωρητικά έχετε το μισό χρόνο για να επιβεβαιωθεί το στοίχημα, αλλά η απόδοση υπερκαλύπτει το ρίσκο.

➥ Ασιατικό Over 1.5

Το ασιατικό στοίχημα over 1.5 δεν διαφέρει από το «κανονικό», δεδομένου ότι επιβεβαιώνεται στα δύο γκολ και πάνω. Υπάρχουν, όμως, παραλλαγές του ασιατικού στοιχήματος, όπως π.χ. over 1 ή over 1.25 ή over 1.75, οι οποίες εμφανίζονται κυρίως σε live αγορές.

Ασιατικά Στοιχήματα Over 1.5

Over 1: Με αυτή την επιλογή αν σημειωθεί ένα γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμά σας. Με δύο γκολ κερδίζετε.
Over 1.25: Σε περίπτωση επίτευξης μόνο ενός γκολ επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα. Σε δύο γκολ και πάνω είναι κερδισμένο.
Over 1.75: Αν σημειωθεί μόνο ένα γκολ, τότε χάνετε όλο το ποσό που ποντάρατε. Σε περίπτωση δύο γκολ, παίρνετε το μισό κέρδος. Αν π.χ. είχατε ποντάρει €50 σε απόδοση 2.00, αντί για €100 θα πληρωθείτε €75). Σε τρία γκολ και πάνω κερδίζετε όλο το στοίχημα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Over 1.5 στρατηγική

Όπως συμβαίνει σε κάθε είδος στοιχήματος, για να μάθω πως παίζω όβερ 1 5 με το σωστό τρόπο, υπάρχουν κάποιες καλές στρατηγικές που θα με βοηθήσουν να αυξήσω τις πιθανότητες κέρδους.

#1 Στρατηγική ➜ Στατιστικά Over 1 5

Η συγκεκριμένη στρατηγική έχει σκοπό να «ξεχωρίσετε» τα ματς που περιμένετε συνολικά over 1.5 από τις δύο ομάδες και απ’ αυτά που έχει πιθανότητα μία από τις δύο να το επιβεβαιώσει, οπότε μπορείτε να την επιλέξετε σε over 1.5 γηπεδούχου ή φιλοξενούμενης.

Μελέτη Περίπτωσης

Η Μάντσεστερ Σίτι την περίοδο 2018-19 επιβεβαίωσε μόνη της το over 1.5 στο 82% των αγώνων της, έχοντας 95 γκολ ενεργητικό και 23 παθητικό. Στα παιχνίδια της, λοιπόν, ήταν πολύ πιο προσοδοφόρο το over 1.5 μόνο της Σίτι (το οποίο προσφερόταν κατά μέσο όρο σε απόδοση διπλάσια του απλού over 1.5).

Σημειωτέον ότι η Σίτι επιβεβαίωσε το δικό της over 1.5 και στα ματς με τις άλλες Big 5 της Premier League σε ποσοστό 60%, άρα είχε νόημα να την επιλέξει κάποιος και σε ντέρμπι, όχι μόνο όταν ήταν σούπερ φαβορί.

Όταν επιλέγετε, λοιπόν, παιχνίδια για over 1.5 προσέξτε τον αριθμό γκολ των δύο ομάδων. Πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία να παίξετε το over 1.5 της μίας μόνο.

#2 Στρατηγική ➜ Live bet over 1.5

Μια από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές στο live betting είναι να επικεντρώνεστε στην απόδοση over 1.5 (που συνήθως είναι χαμηλή, μπορεί να ξεκινάει και από 1.20 ή και παρακάτω) και να αναμένετε μέχρι να ξεπεράσει μια συγκεκριμένη τιμή (π.χ. 1.50) ή ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο (π.χ. το 30’ ή και το ημίχρονο).

Φυσικά υπάρχει και το ρίσκο να σημειωθεί γκολ στο διάστημα που αναμένετε. Αυτό που θα έχει χαθεί, πάντως, θα είναι ο χρόνος σας και η όποια «μελέτη» σας, χρήματα δεν θα χάσετε.

Πόσο να περιμένω;

Πολύ ωραία ερώτηση, αλλά… δεν υπάρχει απάντηση. Δεν είναι κάθε ματς το ίδιο, ούτε μπορείτε να βάλετε τα ίδια όρια. Η αξία σε κάθε ματς είναι διαφορετική. Κι επειδή δεν είναι σωστό να μιλάμε θεωρητικά για αξία, ας δώσουμε ένα παράδειγμα.

Μελέτη Περίπτωσης

Σ’ ένα ματς το over 1.5 στην pre-game αγορά του είχε τιμή 1.10, δηλαδή 92% πιθανότητα επιβεβαίωσης. Στο ημίχρονο, αν το σκορ παραμένει 0-0, η τιμή θα έχει σκαρφαλώσει στο 1.60.

Σ’ ένα άλλο ματς που το over 1,5 goals στην pre-game αγορά του είχε τιμή 1.40 (71% πιθανότητα επιβεβαίωσης) στο 30’ κι ενώ το σκορ είναι 0-0 η τιμή έχει ανέβει στο 1.60.

✍️ Ποιο από τα δύο ματς που έχουν την ίδια τιμή (1.60) αξίζει περισσότερο;

Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει περισσότερος χρόνος (60 λεπτά αντί για 45), όμως η αξία είναι σαφώς υπέρ του πρώτου ματς. Κι αυτό επειδή η τρέχουσα τιμή που μας προσφέρεται είναι πολύ μεγαλύτερη από την αρχική (βάσει πιθανότητας επιβεβαίωσης) που είχε προσφέρει ο book.

#3 Στρατηγική ➜ Παρολί με over1.5

Πολλοί παίκτες για να αντιπαρέλθουν τις σχετικά μικρές αποδόσεις στο over 1.5 συνηθίζουν να «κατεβάζουν» παρολί με πολλά ματς μαζί. Δεν είναι υπερβολικά ακόμα και παρολί επτά, οκτώ, ακόμα και δέκα αγώνων. Να σημειώσουμε ότι μια οκτάδα σημείων του 1.30 πληρώνει 8,15 φορές τα λεφτά σας και μια δεκάδα από σημεία του 1.25 αποφέρει 9,31 φορές όσα ποντάρατε. Είναι πολύ μικρό το κέρδος για το ρίσκο που αναλαμβάνετε. Μην λησμονείτε ότι για να κερδίσετε πρέπει να σημειωθούν πολλά γκολ σε πολλούς διαφορετικούς αγώνες.

Πιο σωστή τακτική, αν επιθυμείτε οπωσδήποτε να παίξετε με παρολί, είναι να δημιουργήσετε δυάδες ή τριάδες με τους αγώνες που έχετε επιλέξει. Δύο αγώνες π.χ. του 1.30 δίνουν γινόμενο 1.69 και τρεις αγώνες του 1.40 έχουν απόδοση 2.74.

Αν επιλέξατε, λοιπόν, δέκα σημεία over 1 5, πιο σωστό είναι να τα χωρίσετε σε δυάδες και τριάδες, δηλαδή να ποντάρετε σε 4 διαφορετικά παρολί. Με μία κερδισμένη δυάδα και μία κερδισμένη τριάδα έχετε σίγουρο κέρδος, αν κερδίσετε 3/4 αυτό πολλαπλασιάζεται.

Η άποψη της Bookmakers Team για το ποντάρισμα στο over 1.5;

✔️ Όταν αναφερόμαστε σ’ ένα στοίχημα που εξ ορισμού επιβεβαιώνεται σε μεγάλα ποσοστά (που πλησιάζουν ή μπορεί να ξεπεράσουν και το 75%) προφανώς αξίζει να ασχοληθεί ο παίκτης μαζί του.

✔️ Τίποτα δεν κερδίζεται με «τυφλά» χτυπήματα. Χρειάζεται μελέτη, σωστή επιλογή και σωστή στρατηγική, για να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Με αυτό τον τρόπο τα κέρδη θα υπερκαλύπτουν τις απώλειες από τα χαμένα ματς.

✔️ Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια αγορά που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον των παικτών κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ