Στοίχημα Μουντομπάσκετ – Καλύτερες στοιχηματικές για Mundobasket

Με το Μουντομπάσκετ 2019 εν εξελίξει, το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ποιες στοιχηματικές έχουν τις καλύτερες αποδόσεις; Ποιες έχουν τις περισσότερες αγορές; Η ομάδα του bookmakers.gr αφού πόνταρε, τόσο σε pre-game, όσο και σε live, ανέλυσε και παρουσιάζει:

👉 Τις καλύτερες στοιχηματικές για Μουντομπάσκετ
👉 Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις και οι γκανιότες*
👉 Που υπάρχουν πολλά εναλλακτικά χάντικαπ & όρια πόντων και ειδικά στοιχήματα
👉 Μακροχρόνιες αγορές και τι αξίζει
👉 Betting Tips για pre-game και live

Αποδόσεις και γκανιότα*

Την κορυφαία γκανιότα* στο στοίχημα νίκης, για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ, τη βρήκαμε στον Stoiximan 🏆 (4,07%). Μια πλατφόρμα που μεταξύ άλλων, είναι έτσι κι αλλιώς από τις κορυφαίες για το στοίχημα μπάσκετ. Ακολούθησε η Betrebels με γκανιότα* (4,15%) και η πεντάδα έκλεισε με τις Goalbet (4,19%) → Bet365 (4,21%) → Netbet (4,50%).

TOP στοιχηματικές για Mundobasket

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
 • Τα περισσότερα ειδικά στο Live
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Καλές προσφορές*

Δείτε στο παρακάτω Excel αναλυτικά τις αποδόσεις και τις γκανιότες* έτσι όπως τις μετρήσαμε την 3/9/2019, 18:30, την παραμονή της πέμπτης ημέρας των αγώνων του Μουντομπάσκετ 2019.

Έστω ότι στον αγώνα Ομάδα Α – Ομάδα Β έχετε το σετ αποδόσεων 1,47 – 2,80 για αγορά 1-2:

Ο τύπος της γκανιότας* είναι: Γκανιότα = 1/Απόδοση του 1 + 1/Απόδοση του 2.

Οπότε → Γκανιότα* = 1/ 1,47 + 1/ 2,80 = 0,68 + 0,35= 1,037

Το πολλαπλασιάζουμε * 100 για να το μετατρέψουμε σε ποσοστό. Επομένως η γκανιότα* είναι 103,7%. Αυτό σημαίνει→ 1,037%

*Οι ανωτέρω τιμές ίσχυαν στις 3/9/19, 18:30.

Ανάλυση γκανιότας* κάθε στοιχηματικής & προσφερόμενες αγορές

Για την αξιολόγηση των στοιχηματικών αξιολογήσαμε αφενός την γκανιότα* της κάθε μιας στο στοίχημα νίκης, ενώ στη «ζυγαριά» μπήκαν και οι αγορές αγώνα (με βασικό άξονα σύγκρισης τα εναλλακτικά χάντικαπ νίκης και όριο πόντων για over/under), τα ειδικά στοιχήματα παιχτών, όπως επίσης και μακροπρόθεσμες επιλογές.

Στην κορυφή της «πυραμίδας» βρίσκουμε τον Stoiximan. Την, εκ των κορυφαίων (ίσως τη Νο1), πλατφόρμα για στοίχημα μπάσκετ. Μικρότερη γκανιότα* στο στοίχημα νίκης (4,07%), προσφορά με «0% γκανιότα*» στους αγώνες της εθνικής και δεδομένα σε μεγάλα ντέρμπι στην εξέλιξη των μεγάλων τουρνουά. Πέραν αυτών έχουμε κοντά στις 200 επιλογές στα πιο «hot» παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ειδικά στοιχήματατα παιχτών. Επιπλέον, υπάρχει εναλλακτικό χάντικαπ και line (over/under) 50 επιλογών. Εύρος μοναδικό που βρήκαμε σε λίγες πλατφόρμες. Τέλος, ο Stoiximan είναι η Νο1 πλατφόρμα και σε μακροχρόνια bets, αφού υπάρχει πλήθος τέτοιων σε ειδικά ομάδων, ομίλων και νοκ άουτ φάσεων. Και μάλιστα, παραμένουν ανοιχτά και κατά τη διάρκεια του τουρνουά (αναδιαμορφώνοντας προφανώς τις αποδόσεις σε σχέση με αυτές που είχαμε πριν το τουρνουά).

Ακολούθως, στο Νο2 με βάση την γκανιότα*, βρήκαμε την Betrebels (4,15%). Λιγότερες οι επιλογές εδώ σε στοιχήματα αγώνα, ενώ ήταν μόλις 20 οι επιλογές σε εναλλακτικό χάντικαπ νίκης και πόντων. Επιπλέον, δεν παρέμειναν ανοιχτές οι αγορές για μακροχρόνια bets, πέραν αυτού της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αρνητικό το γεγονός ότι δεν βρήκαμε ειδικά στοιχήματα παιχτών.

Σταθερή στις ανταγωνιστικές τιμές, η Goalbet έρχεται στο Νο3, με την γκανιότα* στο 4,19%. Εδώ μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αναφορικά με το πλήθος των χάντικαπ/lines, που ήταν πάνω από 60!!! Υπήρχαν επίσης αρκετά winning margins σε περιόδους και ημίχρονα, αλλά χάνει αρκετά η συγκεκριμένη στοιχηματική από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ειδικά παιχτών. Επιπλέον, θα θέλαμε να έχει ανοιχτά και κάποια μακροχρόνια bets, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πλέον.

60+ επιλογές σε χάντικαπ/line βρήκαμε, που αλλού; Μα στην πλατφόρμα που είναι ο «μετρ των ασιατικών». Στο Νο4 και με γκανιότα* 4,12% έρχεται η «πράσινη» Bet365. Φυσικά, επιλογές υπάρχουν και για τα ειδικά στοιχήματα παιχτών, σε όρια ασίστ, πόντων και ριμπάουντ, ενώ υπάρχει ανοιχτή και η μακροχρόνια αγορά για το Νικητή του Μουντομπάσκετ.

Η πεντάδα κλείνει με τη Netbet, που έχει γκανιότα* στο 4,50%. Δύο επιλογές όσον αφορά τα μακροχρόνια bets (Νικητής & Νικητής χωρίς ΗΠΑ), λίγα και τα εναλλακτικά χάντικαπ νίκης & πόντων (από 16 επιλογές). Βρήκαμε πάντως ειδικά στοιχήματα παιχτών, που ανεβάζουν τα credits της πλατφόρμας.

Παρακάτω η Novibet, της οποίας την γκανιότα* τη βρίσκουμε στο 5,09%. 50 οι εναλλακτικές επιλογές κι εδώ για το χάντικαπ νίκης, μόλις 16 όμως αυτές για το στοίχημα πόντων (over/under). Βρήκαμε και στη Novibet ειδικά στοιχήματα παιχτών, όπως επίσης και μακροχρόνια στοιχήματα, όχι όμως όσα υπήρχαν πριν την έναρξη του τουρνουά. Τέλος, αν και υπάρχει προσφορά «0% γκανιότα*» δεν την είδαμε σε κάποιο ματς Μουντομπάσκετ.

Σούπερ αποδόσεις και γκανιότα* κάτω από το ΜΟ βρήκαμε και στη Meridianbet (5,11%). Σχεδόν 300 επιλογές σε κάθε ματς, εκ των οποίων 15+15 αφορούσαν χάντικαπ νίκης και Line πόντων. Δεν υπήρχαν ειδικά στοιχήματα παιχτών κι εδώ, ενώ μοναδική ανοιχτή μακροχρόνια αγορά για την Meridianbet, αυτή του Νικητή του τουρνουά.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις και γκανιότα* στο 5,12% και για την Betshop. Λίγα εναλλακτικά χάντικαπ νίκης & πόντων κι εδώ, μόλις 14 επιλογές για αμφότερες. Στα αρνητικά το γεγονός ότι δεν βρήκαμε ειδικά στοιχήματα παιχτών και ανοιχτή ήταν μόνο η μακροχρόνια αγορά για τον Νικητή του Μουντομπάσκετ.

Πολλές επιλογές για χάντικαπ και όρια δεν βρήκαμε και στις Bwin, Vistabet και Sportingbet. Μόλις 14 και 16 επιλογές για τις δύο αγορές αντιστοίχως. Η γκανιότα* εδώ για το στοίχημα νίκης ήταν στο 5,33%, λίγο πάνω από το ΜΟ (5,17%). Τέλος, σε καμία από τις τρεις στοιχηματικές πλατφόρμες δεν βρήκαμε ειδικά στοιχήματα παιχτών. Στις μακροχρόνιες επιλογές ήταν ανοιχτό το στοίχημα για το Νικητή.

Στη συνέχεια βρίσκουμε την Winmasters της οποίας η γκανιότα* στο στοίχημα νίκης ήταν στο 5,84%. Και η Winmasters δεν είχε να μας προσφέρει πολλές επιλογές για χάντικαπ και όριο πόντων, υπάρχουν όμως ειδικά στοιχήματα παιχτών που την «ανεβάζουν». Δύο long-term bets, αυτά του «Νικητή» & «Νικητή χωρίς ΗΠΑ».

Αρκετά μεγάλη η γκανιότα*, σε σχέση με τις υπόλοιπες και τον ΜΟ, αυτή της Interwetten (7,48%). Επιπλέον, δεν βρήκαμε πολλές επιλογές για στοίχημα πόντων και στοίχημα χάντικαπ-νίκης (14 επιλογές σε κάθε κατηγορία), ενώ γενικά ήταν λίγες και οι αγορές των αγώνων (λιγότερες από κάθε άλλη πλατφόρμα). Ούτε ειδικά παιχτών βρήκαμε στην Interwetten, κλείστε κι όλες οι μακροχρόνιες αγορές.

Στην τελευταία θέση της λίστας, με γκανιότα* 8,05% ήταν η Championsbet (κραταιά δύναμης στις γκανιότες ποδοσφαίρου). Λίγες αγορές κι εδώ (περισσότερες από την Interwetten), μόλις 14 εναλλακτικά χάντικαπ νίκης & πόντων και φυσικά δεν βρήκαμε και ειδικά παιχτών. Τέλος και στην Championsbet δεν εντοπίσαμε μακροπρόθεσμα bets.

Συνοψίζοντας 👌

→ Τις Καλύτερες αποδόσεις προσφέρουν κατά σειρά: Stoiximan, Betrebels, Goalbet, Bet365 και Netbet

→ Μεγάλο πλήθος εναλλακτικών χάντικαπ νίκης & line πόντων είχαμε στις Stoiximan, Goalbet, Bet365, Novibet (μόνο χάντικαπ νίκης).

→ Ειδικά παιχτών βρήκαμε στις Stoiximan, Bet365, Novibet, Netbet, Winmasters

Μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντομπάσκετ

Η κύρια αγορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, που ήταν ανοιχτή σχεδόν στις περισσότερες στοιχηματικές, ήταν αυτή του Νικητή της Διοργάνωσης (Νικητής Μουντομπάσκετ 2019). Φαβορί σε όλες οι ΗΠΑ, μεγαλύτερη απόδοση στην Meridianbet. Βρήκαμε αγορές, τόσο στον Stoiximan, όσο και στη Novibet που αφορούσαν το αν θα πάρει μετάλλιο 🥇🥈🥉 η κάθε ομάδα, ενώ έχουμε κι επιλογές σχετικά με το σε ποια φάση θα αποκλειστεί η κάθε ομάδα (στον Stoiximan και στη Novibet αυτές οι αγορές). Τέλος, σε πλατφόρμες υπήρχε κι η αγορά «Νικητής χωρίς την Αμερική», όπου σε όλες φαβορί (που είναι και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση) ήταν η Σερβία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόδοση για να κατακτήσει η εθνική μας το τουρνουά έχει μεγάλη απόκλιση. Την βρήκαμε από @11.00, έως και @26.00 σε όλες τις στοιχηματικές που ψάξαμε. ➜ Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Betting Tips 💡

Με βάση την επαφή που είχαμε αυτές τις τέσσερις πρώτες ημέρες του τουρνουά, περνάμε να δούμε κάποια tips προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους εφόσον παίζουμε στοίχημα Μουντομπάσκετ.

Τα δυνατά 💪 φαβορί είναι επίφοβα

Με αυτή την πρώτη φάση, είχαμε 14 αγώνες όπου το φαβορί είχε αρνητικό χάντικαπ άνω των 15.5 πόντων. Το κάλυψε οχτώ φορές, ενώ τις υπόλοιπες έξι το αουτσάιντερ στήριξε και με μεγάλη άνεση το χάντικάπ του. Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι οι τέσσερις από τις οχτώ στοιχηματικές -με χάντικαπ- νίκες των φαβορί ήρθαν την πρώτη μέρα, τις επόμενες τρεις το σκορ υπέρ των αουτσάιντερ «ήρθε» 6-2. Παίζουν οι ομάδες και για τη διαφορά πόντων στις φάσεις των ομίλων, αλλά τα μεγάλα φαβορί δεν θα «σκοτωθούν».

Οι Σέρβοι κι οι Αμερικάνοι (2-0 οι πρώτοι, 0-2 οι δεύτερο με το χάντικαπ) ξέρουν ότι τις νίκες που χρειάζεται να κάνουν, θα τις κάνουν. Εύκολα ή δύσκολα. Μην εμπιστεύεστε λοιπόν τα μεγάλα φαβορί στα χάντικάπ τους. Ειδικά, όσο περνάει το τουρνουά κι οι ομάδες που έχουν βλέψεις για ψηλά, κρατάνε και δυνάμεις. Υπό αυτό το σκεπτικό είναι καλύτερο να «κυνηγάμε» το λάθος του book στο χάντικαπ και το ποντάρισμα σε κάποιο αουτσάιντερ.

Προσοχή❗ στα ειδικά παιχτών

Για όσους ασχολούνται με στοίχημα μπάσκετ, ξέρουν ότι τα ειδικά παιχτών είναι μια πολύ καλή λύση. Αφενός γιατί δεν εξαρτάται το στοίχημά σου από την απόδοση της ομάδας, αφετέρου ακόμα και «στημένο» να είναι ένα παιχνίδι (συχνή δικαιολογία σε στοιχηματικές ήττες), δύσκολα να «στηθεί» η απόδοση ενός παίχτη. Εδώ όμως, στις πρώτες φάσεις των Διεθνών Τουρνουά, όπου έχουμε τεράστια διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις ομάδες, αυτά τα στοιχήματα είναι επίφοβα. Ο λόγος; Μα τα φαβορί «καθαρίζουν» τα ματς νωρίς, με αποτέλεσμα οι κόουτς να κρατάνε στο παρκέ τους βασικούς λιγότερο από ότι είχαμε υπολογίσει.

Μπόμπες 💣… αλλού

Σε σύνολο 32 αγώνων τις τέσσερις πρώτες ημέρες του τουρνουά, μόλις δύο αγώνες είχαν απόδοση… μπουμ. 12άρι η νίκη των Δομινικανών επί των Γερμανών, 8άρι η νίκη των Βραζιλιάνων επί των Ελλήνων. That’s all. To μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και σε τέτοιο επίπεδο, δύσκολα να βρεθεί μεγάλη έκπληξη. Ακόμα τρεις αποδόσεις περίπου στο 2.50 κι υπόλοιπες 27 κάτω του 1.50.

Under ⬇️ Ημίχρονο/Over ⬆️ Τελικό

Σχεδόν 60% (18/31 ματς κι ένα ισόπαλο) ήταν τα παιχνίδια όπου στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερους πόντους σε σχέση με το πρώτο. Σχετικά καλό ποσοστό που μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στο live, εφόσον θέλουμε να ποντάρουμε στο να έχουμε over στο σχετικό line που υπάρχει εκείνη τη στιγμή στο live-betting.

Live – Betting

Με βάση τα όσα είδαμε και στο live-betting μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν κάποιοι άξονες στους οποίους μπορείτε να κινηθείτε για να έχετε κι εδώ σχετικό κέρδος, ή να μην υπάρχουν απώλειες από στοιχήματα – «παγίδες».

👉 Τα φαβορί έχουν αξία…

Μπορεί τα φαβορί και δη τα μεγάλα, να μην μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε «τεράστια» χάντικαπ σε pre-game bet, όμως κατά τη διάρκεια του ματς ισχύει το ανάποδο. Όσο το αουτσάιντερ «στέκεται» και μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε το φαβορί σε μικρότερο χάντικαπ. Ένα χάντικαπ των -30.5 πόντων (pre-game), σε ισόπαλο ματς (στο live) μπορεί να ρίξει το line στους -15.5 (ή και πιο κάτω) όσο περνάει η ώρα. Διαφορά που μπορεί να καλύψει (έτσι όπως το έχει εκτιμήσει κι ο book πριν το ματς) το φαβορί μας.

👉 … και σε ποντάρισμα περιόδων

Σε συνέχεια του παραπάνω, κάνουμε «παιχνίδι» με τα φαβορί και σε ποντάρισμα περιόδων. Το αρνητικό χάντικαπ ενός ισχυρού σε μια περίοδο, είναι ούτως η άλλως μικρότερο σε σχέση με το τελικό. Ένα γρήγορο ξέσπασμα του αουτσάιντερ φέρνει σχεδόν ισορροπία στο spread νίκης (για την περίοδο), οπότε εύκολα μπορούμε να ποντάρουμε σε φαβορί και πάλι.

👉 Over στο δεύτερο ημίχρονο

Όπως είδαμε και παραπάνω, σε 18 ματς από τα 31, μπήκαν περισσότερο πόντοι στο δεύτερο ημίχρονο. Στατιστικό που μας βοηθάει στην επιλογή του over, όταν βλέπουμε ότι το πρώτο μέρος έχει πάει σχετικά χαμηλά. Σίγουρα υπάρχει περίπτωση να μπουν πολλοί και στο πρώτο κι ακόμα περισσότεροι στο δεύτερο. Όπως επίσης μπορεί να συμβεί και το ανάποδο. Να μπουν δηλαδή λίγοι στο πρώτο κι ακόμα λιγότεροι στο δεύτερο. Η αναλογία όμως 18-13 μας δείχνει ότι οι ομάδες έχουν ροπή στο να σκοράρουν περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Κάτι που βάση πιθανοτήτων θα συμβεί πιο εύκολα σε ματς όπου στο πρώτο μέρος, δεν μπαίνει τίποτα.

Αξίζει τελικά το στοίχημα μουντομπάσκετ

Συνοψίζοντας τον οδηγό, θα λέγαμε ότι σε αυτή την πρώτη φάση, ίσως και τη δεύτερη φάση των ομίλων, μεγαλύτερη αξία έχει το Live-Betting. Εκεί βρήκαμε εμείς σταθερές, εκεί βγάλαμε «άκρη» στο τι να ποντάρουμε. Όσον αφορά το pre-game betting θα λέγαμε ότι απλά εντοπίσαμε τι πρέπει να αποφύγουμε. Κι αν θέλετε τη γνώμη μας, γενικά το στοίχημα μπάσκετ έχει μεγαλύτερη αξία όταν το ποντάρεις στο live. Κι εφόσον αυτό είναι που αποφέρει κέρδος, δεν χρειάζεται να «σπάμε» το κεφάλι μας για να βγάλουμε επιλογές για ποντάρισμα πριν την έναρξη των αγώνων.

Αξιόπιστες Στοιχηματικές για Mundobasket

BookmakersΠλεονεκτήματα
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες* αποδόσεις
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις σε πορτοφόλια (Viva, Skrill, Paysafe)
Vistabet-new-logo-600x400
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*

Σχόλια