Goal Goal Betting Tips

To goal goal στοίχημα, ή αμφίτερμα αν προτιμάτε κατά το ελληνικότερο (Both teams to score στα αγγλικά), είναι μία επιλογή η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος. Η συγκεκριμένη αγορά είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη και κατανοητή, ακόμη κι αν ξεκινάτε τώρα στο «στίβο» του online betting.

Goal-goal σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες που παίζουν στην αναμέτρηση πάνω στην οποία έχετε στοιχηματίσει, θα σκοράρουν από ένα τουλάχιστον τέρμα. Με μία πρώτη ματιά και αν θέλουμε να πάρουμε ένα παράδειγμα από τις πέντε κορυφαίες λίγκες στην Ευρώπη (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), την τελευταία πενταετία το 51% των παιχνιδιών σε αυτά τα πρωταθλήματα επιβεβαιώνουν το goal-goal.

Αυτό λοιπόν μπορεί να δίνει μία «ανάλαφρη» διαπίστωση ότι πρόκειται για μία στοιχηματική αγορά, όπου παίζετε με τις πιθανότητες περίπου μοιρασμένες, αλλά… τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν την επιλογή σας.

Ο BookSpy ποντάρει στο στοίχημα γκολ-γκολ στη Novibet, που προσφέρει από τις χαμηλότερες γκανιότες της αγοράς και προσφέρει live-streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Goal-Goal Στρατηγικές Πονταρίσματος

Υπάρχουν λοιπόν σημαντικές παράμετροι, τις οποίες πρέπει να σταθμίσετε και μέσα από αυτές να δημιουργήσετε τη δική σας τακτική ή στρατηγική αν προτιμάτε για να παίξετε πάνω στη συγκεκριμένη αγορά. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα του bookmakers, μέσα από την εμπειρία της στο συγκεκριμένο είδος στοιχήματος, ετοίμασε για σας τις σημαντικότερες εξ’ αυτών, τις οποίες πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές, να είναι περισσότερο εύστοχες οι εκτιμήσεις που θα κάνετε.

Επίλεξε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες

Στο πρώτο άκουσμα ίσως ακούγεται αντιφατικό, αλλά, πιστέψτε το, δεν είναι. Είναι πολύ πιο εύκολο να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές όταν μέσα στο γήπεδο είναι δύο ποιοτικές ομάδες με ισχύ και στόχους, παρά όταν για παράδειγμα παίζει η κορυφαία ομάδα της λίγκας με μία από τις τελευταίες. Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ακόμη κι όταν η μία από τις δύο δίνεται σαν καθαρό φαβορί, είτε λόγω φόρμας, είτε λόγω βαθμολογικής θέσης, είναι πολύ πιο πιθανό αυτή να δεχτεί γκολ από μία ομάδα που είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, έχει στόχους και ποιότητα, παρά από μία άλλη, από την οποία έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Στόχευσε στο εκτός έδρας φαβορί

Από τις πλέον «έξυπνες» κινήσεις από πλευράς στρατηγικής για να ποντάρετε στο G/G. Το πιο ισχυρό κλαμπ, αν θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Από την άλλη, οι υποδεέστερες ομάδες σκοράρουν κατά συντριπτική πλειοψηφία τα περισσότερα από τα γκολ που πετυχαίνουν μέσα στο σπίτι τους, καθώς μακριά από αυτό παίζουν αρκετά κλειστά με σκοπό να αποσπάσουν την ισοπαλία. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν τόσο ξεκάθαρα μπροστά στους φιλάθλους τους, αναγκαστικά ανοίγονται περισσότερο κι αυτό έχει θετικές συνέπειες στην επίθεσή τους (όχι και στην άμυνά τους, αλλά αυτό βοηθά ακόμη περισσότερο την επιλογή μας.

Αγωνιστικό στυλ

Υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες παίζουνε με μία, παραπάνω από ξεκάθαρη, φουλ επιθετική φιλοσοφία. Αυτό συμβαίνει είτε διότι έχουν φοβερή ποιότητα, οπότε δεν τους ενδιαφέρει αν θα δεχτούν γκολ (αφού τις περισσότερες φορές) οι ίδιες σκοράρουν περισσότερα, είτε επειδή έτσι έχουν αποφασίσει προπονητής και διοίκηση, ώστε να κάνουν πιο ελκυστικό το παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό φυσικά είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ την αγορά του goal-goal, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις που προαναφέραμε το συγκεκριμένο σημείο κάνει πολλές φορές την εμφάνισή του.

Ιστορικό-παράδοση των goal-goal

Δύο όροι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το στοίχημα. Σε αυτή την αγορά δε, το ιστορικό των αντιπάλων στο πρωτάθλημα και η παράδοση μεταξύ τους, έχουν το δικό τους αξιοσημείωτο ρόλο, τον οποίο πρέπει να εξετάσετε πριν ποντάρετε. Τι έχει κάνει κάθε ομάδα ξεχωριστά μέχρι τώρα στη λίγκα, τόσο συνολικά όσο και επιμέρους εντός/εκτός έδρας, αλλά και τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους παιχνίδια (αν αυτά είχαν αρκετά γκολ ή αν ήταν κλειστά, καθώς κι σκόραραν και οι δύο, ή μία από αυτές).

Goal-Goal Vs Over 2.5

Επίσης καμιά φορά είναι προτιμότερο να παίξετε πάνω στο goal-goal παρά στο over, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις, όπου ναι μεν αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα και ικανούς σκόρερ, αλλά το ματς είναι πολύ κρίσιμο και ενδέχεται να μη ρισκάρουν πολύ. Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να σας σπρώξει στο goal-goal, αντί για κάποιο over σε οποιοδήποτε όριο είναι και η απόδοση. Δεν είναι λίγες οι φορές που το over να πληρώνει ακόμη και στη μισή τιμή σε σχέση με το goal-goal. Αυτό συμβαίνει σε ματς με ξεκάθαρο φαβορί, κυρίως όταν αυτό αγωνίζεται στην έδρα του. Δείτε λοιπόν με υπομονή και προσοχή τα νέα και τις συνθήκες του αγώνα κι αν πιστεύετε ότι το αουτσάιντερ μπορεί να απειλήσει, τότε να είστε σίγουροι ότι το goal-goal θα σας πληρώσει σε σαφώς ανώτερη τιμή από το over.

Για στοιχήματα γκολ-γκολ και over 2.5, ο BookSpy επιλέγει την Betshop, που είναι η στοιχηματική πλατφόρμα με την πιο μικρή γκανιότα στις συγκεκριμένες επιλογές πονταρίσματος.

Στατιστική

Αν το ιστορικό και η παράδοση διαδραματίζουν το ρόλο τους σε αυτήν την αγορά, τότε η στατιστική έχει κι αυτή το δικό της, ίσως περισσότερο σημαντικό, ρόλο. 

Συμπεράσματα που βγαίνουν από την ανάλυση των παραπάνω στατιστικών δεδομένων 📊

statistic➥ Δείτε το ποσοστό επαλήθευσης του goal-goal ανά ομάδα, συνολικά αλλά και επί μέρους (δηλαδή θέμα εντός/εκτός έδρας).
➥ Μέσος όρος γκολ που σκοράρει και που δέχεται ανά αγώνα.
➥ Στατιστικά παικτών (πως σκοράρει μία ομάδα όταν δεν παίζουν οι δύο καλύτεροι επιθετικοί της, ή πόσα γκολ δέχεται όταν λείπει ο βασικός της τερματοφύλακας, ή κάποιος εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών της ή ακόμη και κάποιο κομβικό αμυντικό χαφ).

Δύο μύθοι για το goal-goal

Μιλώντας για στοίχημα, οι μύθοι, προκαταλήψεις ή δεισιδαιμονίες αν θέλετε, δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Έτσι κι εδώ λοιπόν, στη συγκεκριμένη αγορά, υπάρχουν δύο αστικοί (ή παικτικοί) μύθοι.

➢ Ώρα έναρξης αγώνα

Κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει η ώρα που γίνει η σέντρα την εξέλιξη του αγώνα και το goal-goal; Κοιτάζοντας τα στατιστικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, στην Αγγλική Πρέμιερ, βλέπουμε ότι τα στατιστικά είναι διαφορετικά ανάλογα με την ώρα που γινόταν η σέντρα. Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στο goal-goal είναι στις 17:00 (την ώρα δηλαδή που διεξάγεται το κυρίως μενού της αγωνιστικής). Στα παιχνίδια που αρχίζουν νωρίς το μεσημέρι τα ποσοστά είναι χαμηλότερα και αυτό, κατά κάποιους, οφείλεται στο ότι οι παίκτες δεν είναι πλήρως συγκεντρωμένοι, σωματικά και πνευματικά, επειδή αυτά τα παιχνίδια παίζονται ουσιαστικά λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

➢ Αισιοδοξία και πίστη στα σερί

Πολλοί παίκτες παίζουν στοίχημα με τη φόρμα, την πίστη στα σερί και τον ενθουσιασμό. Πιστεύουν ότι αν μία ομάδα έρχεται από 5-6 σερί goal-goal έτσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης το γκολ είναι κάτι που ούτως ή άλλως συναρπάζει στο ποδόσφαιρο και ο παίκτης που ποντάρει το προτιμά να περιμένει κάποιο τέρμα σε ματς που παρακολουθεί, παρά να εύχεται να μην μπει η μπάλα στα δίχτυα.

⬇️
Αμφότερες οι προσεγγίσεις δεν μας εκφράζουν και πιστεύουμε πως τις περισσότερες φορές είναι
πιθανότερο 
να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα παρά σε σωστές επιλογές.

Εναλλακτικές αγορές γκολ-γκολ και στρατηγική

Οι εναλλακτικές επιλογές είναι κανόνας απαράβατος στο στοίχημα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν μία τόσο δημοφιλής αγορά να μην έχει και τις υπό-κατηγορίες της, ή αν προτιμάτε παραπλήσιες αγορές, οι οποίες έχουν γίνει μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλείς.

➥ No-Goal

Το goal-goal σημαίνει λοιπόν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, υπάρχει όμως και το no-goal. Goal-Goal / no-goal πως παιζεται; Απλό το ερώτημα, ακόμη πιο απλή η απάντηση. Το νο-γκολ αναφέρεται στο ενδεχόμενο να σκοράρει μόνο η μία από τις δύο ομάδες, ή καμία από αυτές. Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι αναφέρθηκε παραπάνω στο άρθρο για το goal-goal. Η φόρμα, η στατιστική, η παράδοση, τα σερί, η έδρα, το φαβορί, οι συνθήκες στον αγώνα (κατάσταση αγωνιστικού χώρου, ρεβάνς διπλής αναμέτρησης), σπουδαιότητα αγώνα, όλα αυτά, καθένα από την πλευρά του παίζει το δικό του ρόλο για το no/goal.

➥ GG/NG & Τελικό Αποτέλεσμα ή Over

Νεότερη σαν αγορά, αλλά αναπτυσσόμενη με τάχιστα βήματα είναι η συνδυαστική με goal-goal και αποτέλεσμα αγώνα ή over. Πιστεύετε ότι ένα φαβορί είναι πολύ δυνατό και θα κερδίσει εύκολα το ματς, αλλά η νίκη του έχει μικρή απόδοση; Το ψάχνετε λοιπόν συνδυαστικά με goal-goal, αν εκτιμάτε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ ανοικτό και το αουτσάιντερ θα σας χαρίσει ένα γκολ στην αντεπίθεση. Με παρόμοιο σκεπτικό μπορείτε να πάτε στο goal-goal και over 2.5, αν περιμένετε ένα τελείως ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και ανοικτό ρυθμό εκατέρωθεν. Το ρίσκο μεγαλώνει φυσικά, αλλά αυξάνεται σημαντική η απόδοση της επιλογής σας.

O BookSpy επιλέγει να ποντάρει combo bet με GG/NG στη Netbet, η οποία έχει μεγάλο εύρος επιλογών σε συνδυαστικά στοιχήματα γκολ-γκολ με τελικό αποτέλεσμα και αριθμό τερμάτων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ