Betstars Bonus

Betstars Bonus

- Με την ορμή της Pokerstars -
  • Πρόγραμμα ανταμοιβής
  • Ειδικά Challenge
  • Ενισχυμένες αποδόσεις
  • Προσφορές* για παρολί
Εγγραφή στη BetStars

Μπορεί να μην ακούγονται πολλά γύρω από το όνομα της, όμως η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία αξιόλογη στοιχηματική πλατφόρμα. Για την Betstars ισχύει η παροιμία "Ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του" Μπορεί η ιστοσελίδα να είναι παλαιάς κοπής, όμως διαθέτει πολύ καλές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα, αρκετές αγορές και ένα δυνατό πρόγραμμα προσφορών*.

Από τις προσφορές της Betstars ξεxωρίζει το Spin & Bet, στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα μέχρι και δεκαπλασιασμού των κερδών. Επίσης, σχεδόν σε καθημερινή βάση, τα μέλη της Betstars μπορούν να συμμετέχουν στις προκλήσεις και να κερδίσουν διάφορες ανταμοιβές. Για τους φίλους των παρολί υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά* επιβράβευσης για δελτία με 3 ή περισσότερους αγώνες, ενώ είναι διαθέσιμα και ματς με ενισχυμένες αποδόσεις.

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας


Προσφορές* για Μέλη & Υπηρεσίες BetStars

Πριμ* τα παρολί

Στην Betstars οι λάτρεις των παρολί μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους στα κερδισμένα δελτία. Το πριμ ξεκινάει από 5% στις τριάδες και φτάνει στο 100% για κερδισμένα δελτία που περιλαμβάνουν 18 ματς.

Προσφορά* ασφάλειας μετά το 80

Πόσες φορές έχουμε χάσει ένα δελτίο για κάποιο γκολ που μπήκε αργά στο παιχνίδι;. Στην Betstars δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού επιστρέφει το ποντάρισμα για κάθε δελτίο που χάθηκε με γκολ μετά το 80' (Ισχύει σε επιλεγμένα πρωταθλήματα).

Spin & Bet

Το Spin & Bet είναι μια αποκλειστική λειτουργία της BetStars με την οποία μπορείτε μέχρι και να δεκαπλασιάσατε τα κέρδη σας. Την λειτουργία Spin & Bet θα την βρείτε στης ειδικά αναπτυσσόμενη ενότητα στην αρχική σελίδα.

Betstars Challenges

Στην προσφορά Challenges μπορείς να κερδίσεις ανταμοιβές και δώρα αν ολοκληρώσεις με επιτυχία τις αποστολές που δημιουργεί η ομάδα της Betstars. Θα βρεις τις αποστολές μόλις κάνει σύνδεση στο λογαριασμό σου.

Οδηγίες Εγγραφής BetStars

1

Επίσκεψη Στην Betstars

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Betstars και να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της πλατφόρμας.

2

Δημιουργία Λογαριασμού Στην Betstars

Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Συμμετοχή" στο πάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας. Σημειώστε πως αν ήσασταν μέλος στην Pokerstars, δεν χρειάζεται να κάνετε καινούριο λογαριασμό.

3

Betstars Εγγραφή

Για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής χρειάζονται 3 βήματα:
Βήμα 1ο: Συμπληρώσετε e-mail, username και χώρα κατοικίας και password.
Βήμα 2ο: Αφού διαβάσετε τους όρους και την ποιτική απορρήτου, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουτάκι και να πατήσετε "Δημιουργία Λογαριασμού".
Βήμα 3ο: Στην συνέχεια υπάρχει η επιλογή Κάντε Κατάθεση. Αν δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση, πατήστε απλά συνέχεια και συμπληρώστε τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία..

4

Betstars Όρια

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Betstars είναι τα υψηλά της όρια. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας, το μέγιστο ποσό για κέρδη από το στοίχημα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ.

FAQ BetStars

Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Betstars;

Η ταυτοποίηση στην Betstars γίνεται όπως σε κάθε άλλη πλατφόρμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στο [email protected] έγγραφα που να πιστοποιούν την κατοικία (λογαριασμό ΔΕΚΟ, ενημερωτικό από ΔΟΥ κλπ) και την αστυνομική σας ταυτότητα.

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στην Betstars;

H Betstars είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στις συναλλαγές και δίνει την δυνατότητα κατάθεσης με Skrill, Neteller, Visa, Entropay, Paysafe και τραπεζικό έμβασμα.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη στην Betstars;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνετε γενικά ανάληψη είναι να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο με την οποία κάνατε κατάθεση. Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη επιλέξτε "Ο Λογαριασμός Μου" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και στην συνέχεια "Εξαργύρωση"

Είστε αρκετοί το τελευταίο διάστημα που μας ρωτάτε, "έχει η betstars bonus εγγραφής;", "έχετε κάποιο freebet για να δοκιμάσω τη betstars", "Ποιο είναι το bonus κατάθεσης της betstars;"
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το εξής: Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι πλατφόρμες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους να είστε μέλος της πλατφόρμας. Κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.