Betrebels Προσφορές*

Betrebels Προσφορές*

- Από τις πλέον αξιόπιστες στοιχηματικές πλατφόρμες -
  • Πρόγραμμα ανταμοιβής*
  • Έξτρα κέρδη στα παρολί
  • Προσφορές* για το live
  • Μηνιαίο πριμ κατάθεσης
Εγγραφή στη Betrebels

Όλες οι προσφορές* της Betrebels

Φιλική και όμορφη ιστοσελίδα σε συνδυασμό με υψηλές αποδόσεις και πολλές επιλογές προς στοιχηματισμό. Η Betrebels έχει καταφέρει στα λίγα χρόνια παρουσίας της να γίνει γρήγορα αγαπητή στους Έλληνες παίκτες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του προϊόντος ανέβασε αισθητά τον πήχη, καθώς αυξήθηκε πολύ ο αριθμός των προσφερόμενων αγορών στο ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει πλέον και πολλά ειδικά στοιχήματα για διάφορα μη αθλητικά γεγονότα. Πολύ καλή επιλογή και για καζίνο, αφού συνεργάζεται με τις κορυφαίες Netent και Betsoft προσφέροντας πάνω από 200 φρουτάκια στους παίκτες. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Eκτός από την αρχική επιβράβευση με την οποία αυξάνετε κατά το ήμισυ το αρχικό σας κεφάλαιο, η πλατφόρμα σας ανταμείβει με ένα έξτρα πριμ κάθε μήνα για την εμπιστοσύνη σας. Επίσης αν είστε "παρολάκιας", υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσετε κατά 80% τα ενδεχόμενα κέρδη σας. Μία φορά την εβδομάδα, η Betrebels σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε χωρίς ρίσκο στο Live στον αγώνα της εβδομάδας παίζοντας ένα στοίχημα pre-match. Tέλος αν έχετε βαρεθεί να χάνετε παρολί για μόνο ένα αγώνα, έναν πόντο ή σετ, τότε έχετε την δυνατότητα σε όλα τα παρολί του μπάσκετ και τένις (από 5 αγώνες και άνω) να πάρετε το ποσό του στοιχήματος πίσω.


Καθημερινές Προσφορές* & Νέα Betrebels

Με μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης

Κάθε εβδομάδα η Betrebels διαθέτει μία φανταστική προσφορά για εσάς. Η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε χωρίς ρίσκο στο Live Betting ενός συγκεκριμένου αγώνα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πάρετε αυτή την προσφορά:

Παίξτε ένα στοίχημα πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα (pre-match)
Όταν ο αγώνας ξεκινήσει, παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη εκτός από την αγορά που στοιχηματίσατε pre-match. 

Αν το ΠΡΩΤΟ σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα επιστραφεί  αυτό το ποντάρισμα για μέχρι και την 50% αξία του μεγαλύτερου pre-match στοιχήματός σας (μέγιστη επιστροφή 30€). Για παράδειγμα εάν στοιχηματίσετε στο pre-match 60€ και στη συνέχεια στοιχηματίσετε στον αγώνα αυτό Σε-Εξέλιξη και το πρώτο σας στοίχημα σας Σε-Εξέλιξη χάσει θα σας επιστραφεί το ποσό των 30€.

Παίξε Νόμιμα στην Betrebels

Προσέξτε ότι:

Όπου περισσότερες από μία Σε-Εξέλιξη επιλογές τοποθετούνται στο ίδιο δελτίο στοιχήματος, το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα θεωρείται αυτό που είναι πρώτο στο δελτίο στοιχήματος.

*Πιστός πελάτης θεωρείται αυτός που έχει τοποθετήσει τουλάχιστον 3 στοιχήματα σε διαφορετικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) και που έχει ποντάρει περισσότερα από 100€ (με εξαίρεση το live στοίχημα αυτής της προσφοράς) κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Προσφορές* για Μέλη & Υπηρεσίες Betrebels

Έξτρα κέρδη στα παρολί

Η Betrebels είναι ο ιδανικός προορισμός γι αυτούς που ποντάρουν σε δύο (2) αγώνες και άνω (δηλαδή παρολί). Κάθε φορά που προσθέτετε περισσότερες επιλογές σε στοιχήματα στο δελτίο σας, η BetRebels σας δίνει αυτόματα ένα έξτρα πριμ* που αγγίζει το 80%.

Προσφορά* για το Live

Τώρα το Live Betting αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε ένα στοίχημα πριν την έναρξη μίας μεγάλης αναμέτρησης (pre-match) που θα σας υποδείξει η Betrebels. Αυτομάτως θα λάβετε 50% του ποσού αυτού του στοιχήματος για να ποντάρετε χωρίς ρίσκο Σε-Εξέλιξη.

Τένις και Μπάσκετ ΠαρολίΓο

Πως νιώθετε όταν χάνετε ένα παρολί για έναν αγώνα ή ένα πόντο ή ένα σετ. Τώρα η Betrebels σκέφτηκε ένα απλό τρόπο για να ασφαλίσετε τα παρολί σας. Τοποθετήστε ένα παρολί με πέντε (5) ή παραπάνω αγώνες τένις και μπάσκετ και εάν το στοίχημα σας χάσει μόνο για έναν αγώνα, θα σας επιστραφεί το ποσό του στοιχήματος.

Καθημερινή & Μηνιαία Επιβράβευση

Στόχος της Betrebels εκτός από το να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, είναι να κρατάει ευχαριστημένους τους παίκτες της. Όσο περισσότερο στοιχηματίζετε, τόσο περισσότερα θα επιβραβέβευστε. Γι αυτό το λόγο τόσο καθημερινά όσο και μηνιαία η Betrebels ανταμείβει με έξτρα ποσά τους πιο πιστούς πελάτες της.

Οδηγίες Εγγραφής Betrebels

1

Επίσκεψη Σην Betrebels

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Betrebels και να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της πλατφόρμας.

2

Δημιουργία Λογαριασμού Στην Betrebels

Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Εγγραφή". Κάνοντας κλικ θα μεταφερθείτε στην φόρμα δήλωσης προσωπικών στοιχείων.

3

Betrebels Εγγραφή

Για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής χρειάζονται 3 βήματα:
Βήμα 1ο: Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε e-mail σας και ονομ/νυμο.
Βήμα 2ο: Username, Password και ερώτηση ασφαλείας
Βήμα 3ο: Αριθμός & όνομα οδού, Νομός, Τ.Κ, Πόλη και τηλέφωνο.
Διαβάστε αναλυτικά του Γενικούς Όρους της Βetshop και αν συμφωνείτε κλικάρετε στο κουτάκι και στην συνέχεια δημιουργία λογαριασμού.

4

Betrebels Όροι & Όρια

Από την στιγμή που επιλέξατε "Δημιουργία Λογαριασμού" είστε μέλος της Betrebels. Τελευταίο βήμα είναι η επιλογή ορίων. Σας προτείνουμε να ξοδέψετε 2 λεπτά και να θέσετε τα όρια καταθέσεων που αναλογούν στην τσέπη σας.

FAQ Betrebels

Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Betrebels;

Η ταυτοποίηση στοιχείων είναι απαραίτητη διαδικασία για λόγους ασφαλείας. Για να ολοκληρωθεί η επαλήθευση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να προσκομίσετε ένα έγχρωμο αντίγραφο της ταυτότητας και ένα έγχρωμο αντίγραφο μιας έγκυρης απόδειξης κατοικίας η οποία να έχει εκδοθεί τους τελευταίους 3 μήνες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Q: Κλείσιμο λογαριασμού στη Betrebels

Mπορείτε κλείσετε τον λογαριασμό σας όποτε το επιθυμείτε. Θα πρέπει να ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας γραπτώς, μέσω email ή γράμματος (χρησιμοποιώντας την επιλογή “Επικοινωνήστε μαζί μας”).

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στην Betrebels;

Στην Betrebels μπορείτε να κάνετε κατάθεση με 6 διαφορετικούς τρόπους, πάτωντας το ειδικό εικονίδιο στο πάνω μέρος δεξιά. Η πλατφόρμα δέχεται χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες και E-Wallets τύπου Neteller, Skrill, Viva και Paysafe. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10€, ενώ η μέγιστη φτάνει τα 5.000€ αναλόγως τη μέθοδο.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη στην Betrebels;

Για να κάνετε ανάληψη στην Betrebels πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο με την οποία κάνατε κατάθεση. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη με Paysafe, Moneysafe και Viva πατώντας το εικονίδιο στο πάνω μέρος δεξιά της ιστοσελίδας.

Τις τελευταίες μέρες μας στέλνετε μηνύματα όπως: "Ποιο είναι το Betrebels bonus;" "Δίνει η betrebels bonus στο στοίχημας;" ";"Έχει freebet ή κάποιο μπόνους για νέους η Betrebels;". H ομάδα του Bookmakers.gr, σεβόμενη πλήρως την νομοθεσία σας ενημερώνει πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας οι πλατφόρμες στοιχήματων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Η σελίδα αυτή εχει πλέον αλλάξει ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της ΕΕΕΠ.