Bet365 Δημιουργία Λογαριασμού

Πρόκειται ίσως για την πιο ευρέως αναγνωρίσιμη στοιχηματική εταιρία στον κόσμο. Μια στοιχηματική που έχει συνδέσει το όνομα της με τον χώρο του online betting, παρουσιάζοντας προς τους πελάτες της ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία & ασφάλεια.

Ο λόγος για την ➜ bet365, τον κορυφαίο bookmaker και δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται στην κορυφή των στοιχηματικών προτιμήσεων των παικτών για περισσότερο από μια δεκαετία. Αν είσαι από εκείνους (τους λίγους) που δεν έχουν ακόμη λογαριασμό στην bet365, τότε αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει πλήρως.

Τι θα διαβάσεις στη συνέχεια:

Πως να κανω λογαριασμό στην bet365

✔ Τι έγγραφα χρειάζονται για να τον ταυτοποιήσω

✔ Γιατί να ανοίξω bet365 νέο λογαριασμό

Πως να κανω λογαριασμό στην bet365

Πατώντας σε κάποιο από τα banners της bet365 στο Bookmakers, θα μεταφερθείς στην ιστοσελίδα της «βασίλισσας» του online στοιχήματος. Έπειτα θα δεις πάνω δεξιά στην οθόνη σου την επιλογή 👉 «Εγγραφή» (μέσα στο κίτρινο πλαίσιο). Κάνοντας ΚΛΙΚ σε αυτό, θα ανοίξει μπροστά σου η φόρμα εγγραφής. Εκεί καλείσαι να εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας), να επιλέξεις ένα βολικό username και ένα ισχυρό password και, τέλος, ένα τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας (ο οποίος χρειάζεται όποτε θα επικοινωνείς με το τμήμα εξυπηρέτησης).

Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ένα πεδίο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου. Αυτό αφορά τον τύπο εγγράφου (διαβατήριο ή ΑΔΤ) που θα εισάγεις προκειμένου να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως τα στοιχεία θα είναι ορθά καθώς έπειτα θα αποστείλεις το έγγραφο μέσω email (και θα πρέπει να είναι τα στοιχεία αυτά όμοια με εκείνα που αναγράφονται).

Τι χρειάζεται για να ανοίξω λογαριασμό στην bet365

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να επικυρώσεις την διεύθυνση email 📧 σου μέσω του μηνύματος που θα λάβεις στην διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Δεν αρκεί μόνο αυτό προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημα «τι χρειάζεται για να ανοίξω λογαριασμό στην bet365» καθώς για την ταυτοποίηση του λογαριασμού απαιτείται να στείλεις μέσω email ένα έγχρωμο αντίγραφο της αστυνομικής σου ταυτότητας (δυο όψεις) και ένα αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας που δήλωσες.

Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος επικύρωσης των εγγράφων σου είναι να τα κάνεις upload μέσω της σελίδας της bet365. Μόλις τα έγγραφα γίνουν αποδεκτά από το αρμόδιο τμήμα, τότε θα ειδοποιηθείς μέσω email. Στην ιστοσελίδα της bet365 μπορεί να αναφέρεται πως απαιτούνται έως και επτά ημέρες για να ολοκληρωθεί η επικύρωση, όμως συνήθως αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 48 ωρών. Για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σου αρκεί ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σου ή του δελτίου ταυτότητας σου.

Όσον αφορά το αποδεικτικό κατοικίας, μπορείς να στείλεις έναν λογαριασμό ηλεκτρικού/νερού, με την προϋπόθεση να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου.

Γιατί να ανοίξεις Bet365 νέο λογαριασμό;

Η ✍ συντακτική ομάδα του Bookmakers.gr συγκέντρωσε όλους εκείνους τους λόγους που κάνουν «αναγκαίο» το να ανοίξεις bet365 νέο λογαριασμό:

✔ Κορυφαία αξιοπιστία & ασφάλεια συναλλαγών

✔ Απολαυστικό live betting με δυνατότητα cash-out και «Φτιάξτε Αγορά» (*Όροι ισχύουν)

✔ Χαμηλή γκανιότα, ασιατικά και πλήθος εναλλακτικών χάντικαπ στο μπάσκετ

✔ Ατελείωτο Live streaming* προσβάσιμο σε υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ (*Όροι ισχύουν)

✔ Εξελιγμένο app για φορητές συσκευές με δυνατότητα ενεργοποίησης προσωπικών ειδοποιήσεων

Πως να αποφύγεις το bet365 κλειδωμα λογαριασμου

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν καταφέρει να αποφύγουν το bet365 κλείδωμα λογαριασμού ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, την θέσπιση ορίων στοιχηματισμού (κάτι που ισοδυναμεί με διαγραφη λογαριασμού bet365). Αυτό είναι είτε γιατί παίζουν με συγκεκριμένη τακτική, είτε γιατί τα πονταρίσματα τους έχουν… βαρέσει το καμπανάκι των traders της.

Για αυτό να θυμάσαι τα εξής:

📌 να μην παίζεις αποκλειστικά μονά στοιχήματα,

📌 να μην κυνηγάς τις λάθος αποδόσεις,

📌 μην επιμένεις σε πολλαπλά πονταρίσματα αγορών όπου το όριο είναι στοιχηματισμού είναι χαμηλό

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ