Στοίχημα La Liga – Καλύτερες Στοιχηματικές για Primera Division

Στις επιλογές των «παιχτών» του στοιχήματος στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, η Primera Division ίσως είναι η Νο1 επιλογή (συναγωνίζεται με την Premier League). Στο πρωτάθλημα της Α Ισπανίας το στοίχημα στη χώρα μας παίζεται σε όλες τις πλατφόρμες κι αποτελεί από τα βασικά κομμάτια του marketing τους. Εκατοντάδες αγορές σε αγώνες και πάρα πολλές προσφορές σε ντέρμπι κι όχι μόνο. Δυνατές –βάση απόδοσης- κι αγαπημένες και οι μακροχρόνιες επιλογές. Στο bookmakers.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε:

👉 Τις καλύτερες στοιχηματικές για να ποντάρετε στην Primera Division
👉 Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις (γκανιότες*) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν
👉 Μακροχρόνια στοιχήματα και betting tips (συμβουλές)
👉 Ποια bets επιβεβαιώνονται συχνότερα βάσει στατιστικής

Οι καλύτερες στοιχηματικές για La Liga

Για να βρούμε ποιες είναι οι στοιχηματικές με τις καλύτερες αποδόσεις στη Primera Division, συγκεντρώσαμε σε δύο excel όλες τις στοιχηματικές και πήραμε ως δείγμα τα 10 ματς της πρεμιέρας, υπολογίζοντας σε όλες την γκανιότα* στο στοίχημα νίκης. Η πρώτη μέτρηση έγινε δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής και η δεύτερη έγινε την ημέρα του πρώτου ματς.

Aποδόσεις και γκανιότα* δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής

“Τρομάξαμε” στη μέτρηση με τη γκανιότα* της, κορυφαίας στο κομμάτι αυτό, 🏆 Championsbet 🏆, που ήταν στο 2,96%. Την πρώτη πεντάδα “έκλεισαν” οι Betshop Winmasters → Betrebels και → Stoiximan. Να πούμε ότι επειδή η στατιστική μελέτη ξεκίνησε να γίνεται ως και έναν μήνα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, ήταν τρομερή η αλλαγή στις αποδόσεις της Winmasters, που από τις τελευταίες θέσεις την έφεραν στο Νο3.

Τοp5 στοιχηματικές για ποντάρισμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Τα περισσότερα ειδικά στο Live
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Καλές προσφορές*
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις, εντός λίγων ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια και Moneysafe
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής
 • Ειδικές προσφορές* για την Super League
 • Εξαιρετική live betting πλατφόρμα
 • Ποικιλία στοιχηματικών αγορών

Δείτε στο παρακάτω Excel αναλυτικά τις αποδόσεις και τις γκανιότες* έτσι όπως τις μετρήσαμε στις 15:00, και δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής (16/8/2019, 22:00 Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα)

Έστω ότι στον αγώνα Ομάδα Α – Ομάδα Β έχετε το σετ αποδόσεων 11,00 – 6,50 – 1,25 για αγορά 1Χ2:

Ο τύπος της γκανιότας είναι: Γκανιότα = 1/Απόδοση του 1 + 1/Απόδοση του Χ + 1/Απόδοση του 2.

Οπότε → Γκανιότα = 1/ 11.00 + 1/ 6.50 + 1/ 1.25 = 0.0909 + 0.153 + 0.800 = 1.0439

Το πολλαπλασιάζουμε * 100 για να το μετατρέψουμε σε ποσοστό. Επομένως η γκανιότα είναι 104.39%. Αυτό σημαίνει→ 4.39%

*Οι ανωτέρω τιμές ίσχυαν στις 14/8/19, 15:00.

Aποδόσεις και γκανιότα* την ημέρα του αγώνα

Οι αλλαγές στις αποδόσεις, όπως θα δείτε και στον πίνακα παρακάτω, ήταν πάρα πολλές και είχαμε και ανακατατάξεις. Ως είναι φυσικό, πλατφόρμες που δίνουν παιχνίδια με προσφορά “0% γκανιότα” στο στοίχημα νίκης, αναρριχήθηκαν αρκετά, αφού είχαν τη συγκεκριμένη προσφορά στο παιχνίδι πρεμιέρα της Λα Λίγκα, Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα. Η κορυφή πάντως και το top2 παρέμειναν ίδια, με τις 🏆 Championsbet 🏆 και Betshop να μην αλλάζουν θέσεις. Στο Νο3 “εκτινάχθηκε” η Goalbet, ενώ η πεντάδα έκλεισε με τις Winmasters και Stoiximan. Στο σύνολό τους όμως, όπως φαίνεται και στον πίνακα, όλες οι στοιχηματικές έχουν πολύ μικρότερη γκανιότα σε σχέση με την μέτρηση που κάναμε δύο ημέρες πριν.

Τοp5 στοιχηματικές για ποντάρισμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (την ημέρα του αγώνα)

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις, εντός λίγων ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια και Moneysafe
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής
 • Ειδικές προσφορές* για την Super League
 • Εξαιρετική live betting πλατφόρμα
 • Ποικιλία στοιχηματικών αγορών

Δείτε στο παρακάτω Excel αναλυτικά τις αποδόσεις και τις γκανιότες* έτσι όπως τις μετρήσαμε στις 16/8/2019, 09:30, την ημέρα του πρώτου ματς της αγωνιστικής περιόδου (16/8/2019, 22:00 Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα)

*Οι ανωτέρω τιμές ίσχυαν στις 16/8/19, 09:30.

Γκανιότα* κάθε στοιχηματικής & αγορές (μέσος όρος των δύο μετρήσεων)

Στον πίνακα παρακάτω, εμφανίζονται συνοπτικά οι ΜΟ των δύο μετρήσεων και ο συνολικός ΜΟ των στοιχηματικών.

Η νούμερο ένα στοιχηματική, με γκανιότα μόλις στο 2,83% είναι η Championsbet. 300 και πλέον επιλογές σε κάθε αγώνα, με την πλατφόρμα να προσφέρει 10 επιλογές σε ασιατικό χάντικαπ νίκης και 10 σε γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα Ισπανίας το βρίσκουμε πρώτο στην κατηγορία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ», αμέσως μετά τα Διεθνή.

Βρήκαμε τη δεύτερη μικρότερη γκανιότα της αγοράς στο στοίχημα νίκης (3,94%), στην Betshop. Ασυναγώνιστες τιμές στο στοίχημα νίκης, όπως επίσης και στο στοίχημα over2.5. Επιπλέον ατού της συγκεκριμένης στοιχηματικής το γεγονός ότι προσφέρει και 10 επιλογές ασιατικού νίκης και ασιατικού γκολ στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τρίτη στις μετρήσεις, με γκανιότα 4,36% βγήκε η Winmasters. Την επιλογή του Ισπανικού πρωταθλήματος την βρήκαμε στο μενού “Περισσότερα Πρωταθλήματα”, αλλά δεν ήταν στις τοπ επιλογές και ήταν τοποθετημένο βάση της χώρας (Ισπανία), αλφαβητικά, προς τη μέση. Κάτι που δεν μας άρεσε για ένα τόσο δημοφιλές πρωτάθλημα. Πέραν της μικρής γκανιότας, η Winmasters ξεχωρίζει και για τα ασιατικά στοιχήματα νίκης και γκολ.

Τοπ, όσον αφορά τη γκανιότα για το στοίχημα νίκης, την βρήκαμε στο 4,7%, στον Stoiximan. Στην εν λόγω πλατφόρμα θα βρούμε το πρωτάθλημα Ισπανίας, πέμπτο στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο → ΕΥΡΩΠΗ → ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ», κάτω από Ελλάδα, Europa League, Champions League κι Αγγλία. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες στοιχηματικές, εμφανίζεται και στην κατηγορία «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» όταν μια αγωνιστική είναι εν εξελίξει (Παρασκευή, Σαββατοκύριακο, Δευτέρα). Από τις βασικές προσφορές που «τρέχουν» σε αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, είναι το «0% γκανιότα», στα σημεία νίκης (1Χ2).

Το γεγονός ότι προσφέρει ασιατικές αγορές (χάντικαπ και γκολ) και το ότι δίνει το στοίχημα νίκης με γκανιότα στο 4,73%, καθιστούν και την Betrebels, μια από τις κορυφαίες για να ποντάρει κανείς σε ματς της La Liga. Βρήκαμε αρκετές επιλογές και σε μακροχρόνια bets, η Betrebels έχει και H2H ανάμεσα στης ομάδες της Primera, για την τελική τους κατάταξη στη Βαθμολογία Primera Division.

Στις κορυφαίες πλατφόρμες, με γκανιότα μόλις στο 4,8% και η Novibet. Κάτω από τα ευρωπαϊκά, Premier League και Ελλάδα, θα βρούμε το «Ισπανία Primera Division» στη Novibet, στην κατηγορία ποδόσφαιρο. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα η σύγκρισή μας έδειξε πολύ «δυνατές» αποδόσεις στα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές. Αν και σε περιορισμένο αριθμό (μόλις τέσσερις) επιλογών, «ατού» της Novibet και το γεγονός ότι προσφέρει ασιατικό χάντικαπ στο στοίχημα νίκης.

Πλατφόρμα με ανταγωνιστική γκανιότα (5,17%), λίγο πάνω από το ΜΟ είναι η Goalbet. Η συγκεκριμένη στοιχηματική «κοστολογεί» πιο χαμηλά τα φαβορί, έχει όμως σε μεγάλες αποδόσεις τα αουτσάιντερ. Η επιλογή της Goalbet μπορεί να γίνει όταν θέλουμε να ποντάρουμε σε κάποια έκπληξη στο στοίχημα («μπόμπα»). 300 και πλέον επιλογές κι εδώ σε κάθε παιχνίδι με το πιο «βαρύ χαρτί» της ιστοσελίδας να είναι η πληθώρα επιλογών (16) σε ασιατικά χάντικαπ νίκης και γκολ.

Στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο», κάτω από Διεθνή κι Ευρωπαϊκά, θα βρούμε το ισπανικό πρωτάθλημα στην τρίτη θέση μετά από Γερμανία κι Αγγλία και στην Interwetten. Ατού της αυστριακής πλατφόρμας είναι το ασιατικό χάντικαπ, όπως επίσης και η μικρή γκανιότα (5,3%) σε σχέση με το άλλες στοιχηματικές αλλά και με το ΜΟ όσων ιστοσελίδων μπήκαν στη σύγκρισή μας. Κάτω από τα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής στο κουπόνι της Interwetten, έχουμε και αναλυτική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μας άρεσε επίσης η επιλογή των «Quick bet φαβορί» και «Quick bet αουτσάιντερ» που έχει στην αρχική καρτέλα του πρωταθλήματος και σου βγάζει «παρολί» με φαβορί κι αουτσάιντερ νίκης (αναλόγως τι επιλέγεις).

Στη Netbet, το ισπανικό πρωτάθλημα το βρίσκουμε στην κατηγορία “Δημοφιλέστερα → Ποδόσφαιρο Ισπανία Πριμέρα Ντιβιζιόν”. Οριακά πάνω από το ΜΟ (5,01%) με γκανιότα 5,55% για τη Netbet σε ματς που πήραμε ενδεικτικά, για το τελικό αποτέλεσμα, όμως και εδώ έχουμε το μεγάλο ατού των ασιατικών χάντικαπ νίκης και γκολ.

Τα περισσότερα ασιατικά σε γκολ, στοίχημα νίκης, κάρτες και κόρνερ, βρήκαμε στην Bet365, η γκανιότα της οποίας είναι στο 5,9%. Μιλάμε για την πλατφόρμα που είναι κορυφαία στο κομμάτι των ασιατικών στοιχημάτων και δίνει… «άπειρες» επιλογές, ειδικά στα στοιχήματα γκολ και νίκης. Επιπλέον, η Bet365 ξεχωρίζει και για την επιλογή της «Φτιάξε Αγορά», όπου μπορείς να συνδυάσεις πολλές αγορές του ίδιου μας.

Με γκανιότα στο 6,03% και οι Bwin, VistaBet και Sportingbet δεν μπορούμε να πούμε ότι δίνουν ανταγωνιστικές αποδόσεις στο στοίχημα νίκης. Επιπλέον, δεν βρήκαμε κι ασιατικές αγορές στα παιχνίδια της Primera Division. Στις συγκεκριμένες πλατφόρμες πάντως, δίνονται σε καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες, τα φαβορί στοιχήματα over2.5/under2.5.

H μεγαλύτερη γκανιότα στο στοίχημα νίκης (1Χ2), στις online πλατφόρμες όπου κάναμε τις μετρήσεις μας, βγήκε στη Meridianbet και ήταν στο 8,73%. Σε διψήφιο νούμερο όσον αφορά τη γκανιότα (10,97%), βρήκαμε τις αποδόσεις ΟΠΑΠ για την Πριμέρα Ντιβιζιον.

Αξιόπιστες Στοιχηματικές για La Liga

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
novibet new 2017
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*

Ποδόσφαιρο Στοίχημα Ισπανία – Αποδόσεις

Συνεχίζοντας τον οδηγό μας να πούμε δύο λόγια για τις αποδόσεις κι αυτό που παρατηρήσαμε κοιτώντας λίγο το στοιχηματικό κουπόνι της Primera Division. Ξεκάθαρα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που έχει τρεις ομάδες σε άλλη «ταχύτητα» κι αναφερόμαστε στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι χαμηλότερες τιμές (κοιτώντας και παλιά κουπόνια), αφορούν δικά τους παιχνίδια, ενώ στη συγκεκριμένη λίγκα υπάρχει μακροχρόνιο Bet που αφορά το νικητή του πρωταθλήματος, χωρίς Ρεάλ, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

Από κει και έπειτα υπάρχουν ομάδες όπως η Σεβίλλη κι η Βαλένθια, όπου οι αποδόσεις για τη νίκη τους δίνονται σταθερά σε τιμές κοντά στο 2.00, κι αναλόγως τη φόρμα τους εκεί υπάρχει αξία για να ποντάρει κάποιος. Μετά από την πρώτη πεντάδα έχουμε ομάδες σχεδόν ισάξιες, με «σκαμπανεβάσματα» από χρονιά σε χρονιά και μπορείς να τις δεις τη μια σεζόν να παίζουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη και την αμέσως επόμενη να «μάχονται» για τη «σωτηρία» τους. Οι αποδόσεις στα δικά τους παιχνίδια είναι σταθερά μοιρασμένες, αν μπορέσεις όμως μετά το πέρας μερικών αγωνιστικών και βρεις ποια ομάδα είναι αυτή που ξεχωρίζει, υπάρχει καλή ευκαιρία να ποντάρεις και να έχεις σίγουρο κέρδος💰. Ομάδες όπως η Χετάφε, η Εσπανιόλ κλπ, όσο καλή χρονιά κι αν κάνουν δύσκολα να δοθούν από τον book σε τιμές Μπαρτσελόνα.

Και δεν αναφέραμε τυχαία τη Χετάφε, αφού τη σεζόν 18/19 που έπαιζε για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος αντιμετώπιζε την σχεδόν υποβιβασμένη Χιρόνα, εντός έδρας. Κι ο άσος, ανάμεσα στην τέταρτη και την δέκατη όγδοη ομάδα της Ισπανίας ήταν στο 1.90. Οπότε, αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζει αρκετά να ποντάρουμε από τη συγκεκριμένη λίγκα, είναι αυτές οι μικρομεσαίες ομάδες (χωρίς το μεγάλο brand name) που θα ξεχωρίσουμε από τις πρώτες αγωνιστικές ότι θα κάνουν καλό πρωτάθλημα.

➜ Τα μεγάλα φαβορί

Αν και παραπάνω αναφέραμε ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με τρεις ομάδες να ξεχωρίζουν (τις χρονιές όπου γράφτηκε ο οδηγός), τα παραδοσιακά μεγάλα φαβορί της Ισπανίας είναι δύο. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Αν κάτι πρέπει να επισημάνουμε για τις δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας είναι ότι σταθερά στις σεζόν τους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μετρούν πάνω από 25 νίκες✌️, έχουν υπάρξει σεζόν την τελευταία δεκαετία που μέτρησαν από 28 ή και 30+ νίκες και οι δύο. Το αν αξίζει να ποντάρουμε στις νίκες τους σε μια σεζόν; Προφανώς υπάρχουν παιχνίδια όπου η τιμή για τη νίκη της Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται σε τιμές στο 1.20 και το 1.30. Σε αυτά τα ματς όμως, εφόσον υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικής, μπορούμε να «κοιτάξουμε» προς το ασιατικό χάντικαπ νίκης. Είναι μια προσφιλής τακτική για ένα μεγάλο κομμάτι των «παιχτών» του στοιχήματος, να ποντάρουν σε grande φαβορί. Οι Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης θα λέγαμε ότι μπορεί να είναι δύο από αυτά (ίσως μαζί με την Μπάγερν, την Παρί και την Γιουβέντους).

Και μιας και το αναφέρουμε για τις νίκες με χάντικαπ των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, μια στατιστική έρευνα🔎που κάναμε για την τριετία 2016-2019 μας έδειξε ότι:

• Η Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2016-17 κέρδισε με διαφορά 2+ τερμάτων (στοιχηματικά μεταφράζεται σε νίκη με ΑΗ -1.5) στις 20 από τις 28 νίκες και η Ρεάλ τις 19 από τις 29 της.
• Για τη σεζόν 17΄-18΄, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το ΑΗ -1.5 σε 22/28 νίκες της κι η Ρεάλ σε 16/22.
• Και τη σεζόν 18΄-19΄, η Μπαρτσελόνα μέτρησε 18/28 κι η Ρεάλ 13/21.

Η διαφορά της απλής νίκης με το -1.5 χάντικαπ μπορεί να φτάσει την απόδοση ως και μια μονάδα πάνω (ας πούμε στο +0.80 για να είμαστε πιο κοντά στο ΜΟ). Έτσι λοιπόν, μια νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1.60, με το ΑΗ -1.5 μπορεί να πάει και στο 2.40. Κάτι που στη «γλώσσα» του στοιχήματος σημαίνει ότι αν στα τέσσερα ματς που θα ποντάρω το -1.5 αντί της απλής νίκης, πιάσω τα τρία, τότε θα καλύψω τη «χασούρα» από το τέταρτο (στο οποίο η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει με 1 γκολ) και θα έχω και κέρδος.

Bet απλής νίκης (στα 3 παιχνίδια):
1.60 * 100€ = 160€ (60€ καθαρό κέρδος) * 4 (win) = 240€ καθαρό κέρδος
Bet νίκης με ΑΗ -1.5 (στα 4 ίδια παιχνίδια, με 1 χαμένο όπου είχαμε νίκη του φαβορί με 1 γκολ):
2.40 * 100€ = 240€ (140€ καθαρό κέρδος) * 3 (win) = 420€ – 100€ (από το 1 χαμένο) = 320€ καθαρό κέρδος.

➜ Πρωταθλητής🥇

Μακροχρόνιο bet που παίζεται σε παρολί από πολλούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι επιλογές μοιραία είναι δύο και σχεδόν ποτέ δε θυμόμαστε τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να προσφέρονται και οι δύο σε τιμές πάνω από 2.00. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το bet «Πρωταθλητής χωρίς Ρεάλ, Μπαρτσελόνα», όπου εκεί θα βρούμε πιο ανταγωνιστικές τιμές για να τερματίσουν πρώτες (θεωρητικά) ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη ή η Βαλένθια. Τώρα αν θέλουμε να επιλέξουμε κάποια από τις δύο μεγάλες για πρωταθλήτρια (αν και άποψή μας είναι ότι στις τιμές που δίνονται δεν αξίζει να ρισκάρει κάποιος), θα πρέπει κυρίως να δούμε τις μεταγραφικές τους κινήσεις κι έπειτα να αποφασίσουμε.

➜ 1ος σκόρερ Primera Division

Από τη σεζόν 09/10 ο τίτλος μοιραζόταν ανάμεσα σε Κρ. Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι (πλην μιας χρονιάς που το πήρε ο Σουάρεζ). Το συγκεκριμένο μακροχρόνιο ήταν περίπου ίδιο με το ποντάρισμα σε πρωταθλητή. Δύσκολο πρωτάθλημα για να βρεις κάποια έκπληξη, αφού με την παρουσία των δύο (κι έπειτα του ενός) ήξερες το που θα πάει ο τίτλος.

Συχνά επιβεβαιωμένα στοιχήματα βάση στατιστικής 🔍

Όσον αφορά τα στοιχήματα που επιβεβαιώνονται συχνά στην Α Ισπανίας, αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, το θέαμα έχει τον πρώτο λόγο. Και βάση στατιστικής, το over2.5 επιβεβαιώνεται σχεδόν στο 50% των αγώνων (στο 56% ήταν τη σεζόν 2016-17), ποσοστό που είναι αρκετά μεγάλο. Και στοιχηματικά να το δούμε, με μέση απόδοση κοντά στο 2.00, πρακτικά σημαίνει ότι σταθερό ποντάρισμα στο over2.5⚽ σε κάθε ματς μπορεί να μας δώσει κέρδος. Σχεδόν 1000 γκολ μπαίνουν κάθε χρόνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και με το ΜΟ γκολ/αγώνα να είναι σταθερά πάνω από το 2.50. Συνεχίζοντας στα γκολ, πάνω από 50% των αγώνων μας έβγαλε η στατιστική όσον αφορά και το G/G στις δύο από τις τρεις χρονιές στο διάστημα 2016-2019 (52% τη σεζόν 18΄-19΄, 56.1% το 16΄-17΄). Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν είναι πρωτάθλημα όπου συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις, ενώ όσον αφορά την «τριπλή» (1Χ2), ο άσος έχει την τιμητική του. 48%, 47% και 44% το ποσοστό της νίκης του γηπεδούχου την τριετία 2016-2019.

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777

Σχόλια