Αξίζει η Vivobet για να παίξω στοίχημα; Είναι ένα από τα βασικότερα ερωτήματα που όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν πριν προχωρήσουν στην επιλογή μια πλατφόρμας. Η ομάδα του bookmakers δοκιμάζει τις πλατφόρμες και με την έμπειρη ματιά του book spy σας παρουσιάζει την αναλυτική αξιολόγηση της Vivobet. Δεν σταματάει όμως εκεί.

Στο bookmakers.gr οι παίκτες έχουν το δικό τους βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις και τα σχόλια για την Vivobet. Διαβάστε τις κριτικές των παικτών της Vivobet και πριν προχωρήσετε σε εγγραφή δώστε την δικιά σας απάντηση στο ερώτημα: είναι απάτη ή αξιόπιστη η Vivobet;. Και μην ξεχνάτε. Μόλις παίξετε και εσείς στην πλατφόρμα, επιστρέψτε στο Bookmakers.gr για να κάνετε το δικό σας σχόλιο.


Κριτικές

Η Γνώμη Σου

  Για: Vivobet
  5/10

  Είναι πολύ αργή στις πληρωμές. Καλές αποδόσεις, χωρίς όμως streaming δεν μπορείς να παίξεις. Μακριά από το Bonus εγγραφής. Ολόκληρη ιστορία για ένα freebet.

  20 Οκτ 2018Θανάσης P. (94.67.2**.***)
  Για: Vivobet
  8/10

  Έχουν κάνει πολύ αξιόλογη προσπάθεια οι τύποι, αυτό είναι ξεκάθαρο! Μαρέσει πολύ το στήσιμο της σελίδα τους και τα πολλά ειδικά που προσφέρουν. Έχω παρατηρήσει μάλιστα, πως στην Ελλάδα πχ, υπάρχουν αποδόσεις που δεν παίζουν αλλού. Το μόνο θέμα μου είναι πως ορισμένες φορές αργεί να φορτώσει η σελίδα. Αυτό να φτιάξουν μόνο και είναι τζετ!

  3 Οκτ 2018Ζήσης 4 (37.6.2**.***)
  Για: Vivobet
  7/10

  Μου άρεσε που είναι ελληνική πλατφόρμα και έχουν κάνει καλή δουλειά. Οι αποδόσεις είναι καλύτερες από τις περισσότερες πλατφόρμες του χώρου, ίσως και από πράσινη και στοίχιμαν. Και έχει πολλά ειδικά στοιχήματα, πιο πολλά σε ποδόσφαιρο και τένις από ότι σε μπάσκετ. Ισχύει το ότι στο live βρίσκεις ευκαιρίες! Το custumer sapport είναι καλό, εξυπηρετικά παιδιά, απλά σε μια ανάληψη πήρε παραπάνω για να έρθουν τα χρήματα. Οπως μου είπαν ήταν θέμα που θα λυνόταν σε λίγες ώρες, όπως και έγινε. Γενικά είναι αξιόλογη πλατφόρμα, στα μεγάλα πρωταθλήματα πρέπει να βάλει streaming, όπως και στο μπάσκετ (ΝΒΑ και Γιουρολίγκ).

  19 Ιούν 2018Devil (82.0.2**.***)
  Για: Vivobet
  8/10

  Παίζω στη vivo εδώ και 15 μέρες. Πολύ ευχάριστο το intreface για μένα το καλύτερο μετά την 365. Πληθώρα live επιλόγων με ειδικά στοιχήματα που δε βρίσκεις εύκολα αλλού. Βασικότερο θετικό η αμεσότατη τοποθέτηση στοιχήματος, πολλές φορές σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα από όταν πατήσεις “τοποθέτηση”. Επίσης σχεδόν αυτόματη πίστωση των κερδών μόλις λήξει ο αγώνας ή η αγορά σου. Στα αρνητικά εμένα δε με ενοχλεί η απουσία live streaming τόσο όσο τα εξωφρενικά χαμηλά όρια σε κάποιες αγορές αντιεμπορικών αγόνων. Έχω δει όριο 1,5 ευρώ σε απόδοση 9 (οβερ 7,5 γκολ σε αγώνα 4ης Εσθονίας). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος άλλα ζω με το άγχος του αν υπερβαίνω το όριο κάθε φορά που πατάω “τοποθέτηση” (κ δε παίζω παράλογα ποσά).

  13 Ιούν 2018Geo (62.38.7**.***)
  Για: Vivobet
  8/10

  Μέτριο support, βοηθάνε όμως. Κέρδισα σε φρουτάκια και στοίχημα και ζήτησα ανάληψη με Neteler. Δεν είχαν μπει μετά από 24 ώρες. Μίλησα με το support και παρόλο που δεν ήξεραν να απαντήσουν εκείνη την στιγμή, προώθησαν το θέμα και πληρώθηκα μετά από μία ώρα.

  9 Ιούν 2018Eric (37.6.1**.***)
  Για: Vivobet
  7/10

  Καλές αποδόσεις, μέτριο μπόνους. Live όχι τίποτα διαφορετικό από τους υπόλοιπους, αλλά έχει κάποια στοιχήματα που δεν τα βρίσκεις αλλού.

  3 Ιούν 2018Τζώρτζης (94.66.5**.***)
  Για: Vivobet
  7/10

  Δεν έπαιξα ακόμη αλλά δεν βλέπω και κάτι ιδιαίτερο. Αν εξαιρέσεις τα περιέργα στοιχήματα που λέμε τα παιδιά στην παρουσίαση, πάνω κάτω έχει ότι οι υπόλοιπες.

  3 Ιούν 2018Mike (62.74.2**.***)
  Για: Vivobet
  9/10

  Έμαθα ότι την έχουν Έλληνες. Αν ισχύει είναι πολύ καλή προσπάθεια. Έπαιξα λίγο στα φιλικά. Καλές αποδόσουλες έχει. Θέλει δουλειά ακόμη αλλά για νέα και ξαναλέω ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλατφόρμα αξίζει τον κόπο.

  2 Ιούν 2018Πέτρος (188.4.9**.***)
  Για: Vivobet
  8/10

  Θυμιζεί πολύ 2winbet η μου φαίνεται; Αν είναι οι ίδιοι τότε σωθήκαμε. Έχει πολλά ειδικά και κοιμούνται στο Live

  1 Ιούν 2018Διονύσης (77.49.1**.***)