Vivobet Προσφορές

Η Vivobet είναι αναμφίβολα ότι πιο "φρέσκο" υπάρχει στην ελληνική στοιχηματική αγορά. Σε συνεργασία με την Betconstruct έχει δημιουργήσει μία μοντέρνα πλατφόρμα, που κάνει το παιχνίδι ευχάριστο χωρίς όμως να αφήνει σε δεύτερη μοίρα το στοιχηματικό κομμάτι. Οι καλές αποδόσεις και η μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, συνδυάζονται ιδανικά με τις προσφορές της Vivobet, δημιουργώντας εάν ελκυστικό "πακέτο" για τους παίκτες του στοιχήματος.

Εκτός από την προσφορά Power to Win, στην Vivobet θα βρείτε επιστροφή χρημάτων εάν ο αγώνας που ποντάρατε λήξει 0-0. και εάν σε παρολί με τουλάχιστον 5 αγώνες χαθεί μόνο μία επιλογή. Η προσφορά που ξεχωρίζει πάντως είναι το Vivogoal, στο οποίο επιστρέφονται τα πονταρίσματα σε δελτία στοιχήματος αποκλειστικά με Over 2.5 που χάθηκαν μόνο για ένα γκολ.


Καθημερινές Προσφορές & Νέα

Chain Bet

Το Chain Bet είναι ένας νέος τρόπος στοιχηματισμού, ο οποίος επιτρέπει στον παίκτη να ανεβάσει κατακόρυφα το ποσό κέρδους. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρώτο στοίχημα. Σε κάθε περίπτωση, το ποιο στοιχηματικό γεγονός θα είναι το πρώτο, καθορίζεται όχι χρονικά, αλλά από τον ίδιο τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, κάθε νικηφόρα επιλογή αυξάνει το δυναμικό του λογαριασμού σας και σε αντίθεση με ένα παρολί, ακόμα και να περάσουν για παράδειγμα 3 από τις 5 επιλογές σας, μπορείτε να έχετε σημαντικό κέρδος.

Παίξε Νόμιμα Στην Vivobet

Προσφορές για Μέλη & Υπηρεσίες

Vivogoal

Πόσες φορές έχετε χάσει ένα over 2.5, παρόλο που είχαν μπει 2 γκολ σε στο εικοσάλεπτο. Στην Vivobet δεν θα συμβεί ποτέ αφού με την προσφορά Vivogoal, σας επιστρέφει όλα τα πονταρίσματα στα παρολί με over που χάθηκαν μόνο για ένα γκολ. (μίνιμουμ 5 αγώνες).

Aσφάλεια Στα παρολί

Ή Vivobet είναι η ιδανική εταιρία για τους λάτρεις των παρολι, αφού σου επιστρέφει όλα τα πονταρίσματα στα δελτία στοιχήματος που χάθηκαν μόνο για ένα παιχνίδι. Η ελάχιστη απόδοση είναι 1.50 και ισχύει για παρολί από 5 μέχρι 12 ματς.

Cash Out

Το Cash-out είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τους παίκτες και η στοιχηματική εταιρία Vivobet δεν διστάζει να το προσφέρει τόσο στο pre-match όσο και στο Live. Αρκετά υψηλές οι επιστροφές μέχρι στιγμής σε σχέση με το μέσο όρο.

Επιστροφή στο 0-0

Ποντάρετε σε μία επιλογή που συμμετέχει στην συγκεκριμένη προσφορά και εφόσον το ματς ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα, εσείς δεν χάνετε. Και αυτό γιατί η Vivobet σας επιστρέφει το ποντάρισμά!

1
Επίσκεψη Στην Vivobet

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Vivobet και να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της εταιρίας.

2
Δημιουργία Λογαριασμού Στην Vivοbet

Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Εγγραφή". Κάνοντας κλικ θα μεταφερθείτε στην φόρμα δήλωσης προσωπικών στοιχείων.

3
Συμπλήρωση Φόρμας Εγγραφής

Για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής χρειάζονται 3 βήματα:
Βήμα 1ο: Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε e-mail σας και ονομ/νυμο.
Βήμα 2ο: Username, Password και ερώτηση ασφαλείας
Βήμα 3ο: Αριθμός & όνομα οδού, Νομός, Τ.Κ, Πόλη και τηλέφωνο.
Διαβάστε αναλυτικά του Γενικούς Όρους της Vivobet και αν συμφωνείτε κλικάρετε στο κουτάκι και στην συνέχεια δημιουργία λογαριασμού.

4
Επιλογή Ορίων

Από την στιγμή που επιλέξατε "Δημιουργία Λογαριασμού" είστε μέλος της Vivobet. Τελευταίο βήμα είναι η επιλογή ορίων. Σας προτείνουμε να ξοδέψετε 2 λεπτά και να θέσετε τα όρια καταθέσεων που αναλογούν στην τσέπη σας.

Προσφορές για Μέλη & Υπηρεσίες
Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Vivobet;

Η διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού στην Vivobet είναι πολύ απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο προφίλ σς και να ανεβάσετε ένα αποδεικτικό διεύθυνσης και την ταυτότητα σας στα αντίστοιχα πεδία.

Q: Κλείσιμο λογαριασμού στη Vivobet

Αν δεν προχωρήσετε σε ταυτοποίηση λογαριασμού στην Vivobet, τότε μπορείτε να κάνετε ανάληψη ή κατάθεση μεγαλύτερη των 800€, ενώ μετά από 30 ημέρες ο λογαριασμός θα κλείσει.

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στην Vivobet;

Στην Vivobet μπορείτε να κάνετε κατάθεση με 7 διαφορετικούς τρόπους. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε "Κατάθεση" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε την μέθοδο που επιθυμείτε και το πόσο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα χρήματα θα βρίσκονται στο λογαριασμό σας.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη από την Vivobet;

Για να κάνετε ανάληψη στην Vivobet πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο με την οποία κάνατε κατάθεση. Για να κάνετε ανάληψη στην Vivobet, επιλέξτετο εικονίδιο του προφίλ και στην συνέχεια κλικάρετε στην επιλογή "Αναλήψεις" στο αριστερό μέρος της σελίδας.

Είστε αρκετοί το τελευταίο διάστημα που μας ρωτάτε, "έχει η vivobet bonus εγγραφής;", "έχετε κάποιο freebet για να δοκιμάσω τη vivobet", "Ποιο είναι το bonus κατάθεσης της vivobet;"
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το εξής: Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι εταιρίες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους να είστε μέλος της εταιρίας. Κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.