Το VIP Bonus είναι συνήθως μέρος ενός αποκλειστικού προγράμματος που έχουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τους VIP πελάτες (high rollers). Αν η εταιρία σας ενημερώσει ότι είστε μέλος του VIP Club σημαίνει ότι αυτόματα έχετε αναβαθμιστεί σε VIP μέλος και πλέον έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια. Τα μεγαλύτερα όρια σε αναλήψεις και πονταρίσματα είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προνόμια που θα λάβετε, ενώ  οι αναλήψεις σας θα έχουν προτεραιότητα και πολλές εταιρίες τις εκτελούν σε πολύ λίγες ώρες. Επίσης, θα έχετε τον δικό σας VIP Manager, που θα σας λύνει άμεσα τις απορίες και τα προβλήματά σας, ενώ η συχνότητα των bonus και των προσφορών θα είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Τι προγράμματα VIP υπάρχουν

Λόγω της ονομασίας του, οι περισσότεροι νομίζουν πως τα VIP Προγράμματα είναι διαθέσιμα μόνο για παίκτες που ποντάρουν μεγάλα ποσά ή κάνουν μεγάλες καταθέσεις. Σε αυτό υπάρχει μια μεγάλη δόση αλήθειας, ωστόσο υπάρχουν εταιρίες στοιχημάτων και casino που διαθέτουν VIP προγράμματα που απευθύνονται σε όλους τους παίκτες και όλα τα βαλάντια. Τα πιο συνηθισμένα VIP προγράμματα είναι:

VIP για High Rollers

Απευθύνεται σε παίκτες που κάνουν μεγάλες καταθέσεις και φυσικά ποντάρουν σημαντικά χρηματικά ποσά. Για τις εταιρίες είναι εύκολο να εντοπίσει τους “μεγαλοπαίκτες”, ωστόσο κάθε μία έχει τα δικά της στάνταρ που αποφασίζει πότε θα προσκαλέσει έναν παίκτη να γίνει VIP. O γενικός κανόνος είναι πως μία μεγάλη κατάθεση είναι αρκετή για να τραβήξει γρήγορα το ενδιαφέρον της στοιχηματικής εταιρίας, ενώ σίγουρα θα λάβετε ένα VIP Bonus εάν ποντάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Για παράδειγμα, αν κάνετε μία κατάθεση 10.000€ στις βρετανικές εταιρίες, το VIP τμήμα τους θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προσφέρει αποκλειστικά bonus, freebets και άλλες ειδικές προσφορές όπως ταξίδια αναψυχής.

Προγράμματα με πόντους

Σαφώς πιο δίκαιο πρόγραμμα, καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να γευτούν τα αποκλειστικά προνόμια των VIP. Στο πρόγραμμα VIP με πόντους, με κάθε ποντάρισμα συλλέγετε πόντους και ανάλογα τους πόσους πόντους που έχετε συγκεντρώσει σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, κερδίζετε και τη συμμετοχή σας στο ανάλογο επίπεδο VIP. Συνήθως τα επίπεδα είναι τρία (π.χ. ασημένιο, αργυρό και χρυσό) και κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του αποκλειστικά προνόμια.

Αξίζουν τα προγράμματα VIP;

Όλοι μας θέλουμε να απολαύσουμε τα αποκλειστικά προνόμια ενός VIP, ωστόσο πρέπει να αναρωτηθούμε αν αξίζει το ρίσκο. Ένας πραγματικός VIP παίκτης δεν παίζει μόνο για τις προσφορές, τα μπόνους ή τα αποκλειστικά δώρα. Παίζει για τα μεγαλύτερα όρια, για τις πιθανές μεγαλύτερες αποδόσεις και κυρίως γιατί στοχεύει σε μεγαλύτερα κέρδη από τα πονταρίσματα του. Αν σας αρέσει να παίζετε με μεγαλύτερα όρια, απλά κάντε το και η VIP ομάδα της εταιρίας θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα. Αν πάλι ο στόχος σας είναι να γίνετε VIP, μόνο και μόνο για τα εφέ και τα αποκλειστικά προνόμια, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού ο κίνδυνος να χάσετε τα χρήματά σας είναι πάρα πολύ μεγάλος.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι εταιρίες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην εταιρία. Ως εκ τούτου, κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.