Πως να κερδίσω στο Πόκερ

«Tο πόκερ είναι σαν το σεξ. Όλοι πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν».

Τεράστια αλήθεια πραγματικά. Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσει πιο λεπτομερώς την φύση του παιχνιδιού, την λογική που κρύβεται πίσω από το πόκερ, και θα σας αποδείξει γιατί για τους λάτρεις του παιχνιδιού, το πόκερ δεν συγκαταλέγεται  στα τυχερά παιχνίδια και δεν ανήκει στην κατηγορία ”τζόγος”.

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ποια είναι τα πιο δυνατά χέρια και πως αλλάζει η δυναμικότητα τους σε σχέση με την θέση στην οποία βρισκόμαστε, τις μάρκες που έχουμε στην κατοχή μας, τους αντιπάλους στο τραπέζι και πολλά άλλα. Όπως αρχίζετε να διαπιστώνετε, το πόκερ δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Και ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά του. Μια απόφαση είναι αποτέλεσμα πολλών συνισταμένων, που σε κάθε λεπτό μεταβάλλονται. H ικανότητα ανάλυσης του κάθε παράγοντα μέσα σε δευτερόλεπτα και η λήψη της σωστής απόφασης  είναι αυτά που σας κάνουν καλό ή κακό παίχτη μακροπρόθεσμα. Μην πανικοβάλεστε όμως, θα τα εξηγήσουμε όλα βήμα βήμα.

Στρατηγική Πόκερ

Ποια είναι τα καλύτερα αρχικά χέρια  στο πόκερ;

Η αντίληψη του τι είναι ένα ισχυρό αρχικό χέρι στο πόκερ σίγουρα διαφέρει από το ένα παίκτη στο άλλο. Παρόλαυτα, οι πιθανότητες που κρύβονται πίσω από το κάθε χέρι και η γενικότερη ύπαρξη των μαθηματικών στο πόκερ, κάνουν τις απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα να μην δέχονται αμφισβήτηση.

Το πόκερ είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στις πιθανότητες και έτσι τα στατιστικά στοιχεία είναι σαφή, όταν πρόκειται για τα καλύτερα hands του Texas Holdem.

Ο καθένας ξέρει ότι οι Άσοι είναι το ισχυρότερο χέρι στο Texas Holdem και ότι δεν υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου πρόκειται να τους ”πετάξετε” ανεξάρτητα από την κατάσταση. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 20 καλύτερα χέρια στο Texas Holdem.

Απίθανη προσφορά* Εγγραφής για τα νέα μέλη! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δύναμη των αρχικών χεριών

Μια παραβλεφθείσα πλευρά των αρχικών χεριών είναι ο τρόπος με τον οποίο η αξία και η δύναμή τους κυμαίνονται ανάλογα με τον αριθμό των παικτών στο τραπέζι ή τον αριθμό των αντιπάλων που αντιμετωπίζετε στην εκάστοτε παρτίδα.

Παίζοντας με Άσους σε ένα χέρι εναντίον ενός μόνο αντιπάλου (όλοι οι άλλοι έχουν πάει πάσο) σας δίνει μια πιθανότητα 85,3% να κερδίσετε το χέρι. Τώρα αν παίζετε τους AA εναντίον 9 αντιπάλων σε ένα χέρι η πιθανότητα να κερδίσετε έχει μόλις πέσει κάτω στο 31,1%, αυτό σημαίνει ότι για κάθε τρεις φορές που παίζετε θα χάνετε δύο φορές!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αλλάζουμε τη στρατηγική μας με συγκεκριμένους τύπους χεριών. Για παράδειγμα, τα δυνατά χέρια όπως τα μεγάλα ζευγάρια και οι άσσοι έχουν υψηλότερη αναμενόμενη απόδοση έναντι μόνο 1 ή 2 αντιπάλων. Όταν υπάρχουν περισσότεροι παίχτες στην παρτίδα, η δύναμή τους μειώνεται δραστικά, ειδικά τα μεγάλα χέρια τύπου AK, AQ κλπ.

Πολλοί παίκτες συχνά θέλοντας να παγιδέψουν τους αντιπάλους τους κρατώντας μεγάλα χέρια όπως το AK, δεν αυξάνουν το ποντάρισμα. Έτσι χωρίς να το καταλάβουν, υπάρχουν 5 άτομα στο ποτ και το AK μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με μέτρια ή κακά φύλλα όπως το 7-2. Αυτόματα λοιπόν μειώνονται οι πιθανότητες νίκης τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αύξηση (raise) με μεγάλα χέρια στο Texas Holdem είναι το κλειδί για το μακροπρόθεσμο κέρδος.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη, υπάρχουν χέρια όπου η δύναμή τους δεν είναι μεγάλη, αλλά έχουν αρκετές πιθανότητες να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό χέρι όταν συνδυαστούν με τα κοινά φύλλα. Με αυτά τα χέρια είναι καλύτερα να παίζεις με πολλούς παίχτες και να πληρώνεις όσο το δυνατόν λιγότερα για την εμφάνιση των κοινών φύλλων (board). Η δύναμή τους προέρχεται κυρίως από την δημιουργία  μεγάλων συνδυασμών αλλά επιτυγχάνονται λιγότερο συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερα χρήματα στο pot για να έχουν μια θετική απόδοση.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως κανένα χέρι δεν πρέπει να παίζεται αυστηρά βάσει της δύναμής του. Πρέπει πάντα να ”παίζουμε” τον αντίπαλο και την κατάσταση, όχι μόνο τη δύναμη των χεριών μας. Αυτό το άρθρο είναι για να σας δώσει μια ιδέα για την πραγματική αξία των αρχικών χεριών στο Texas Holdem, και όχι για το πώς να τα παίξετε.

Πιθανότητες νίκης αρχικών χεριών

Πολλά χέρια μπορούν να ομαδοποιηθούν σε κατηγορίες που έχουν σχετικά παρόμοια δύναμη πριν ο dealer ανοίξει το flop (preflop). Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε κατηγορία παρακάτω.

Τα ποσοστά που αναφέρονται  είναι η πιθανότητα να κερδίσετε την παρτίδα με βάση το αρχικό χέρι και με την προϋπόθεση ότι παίζετε εναντίον ενός μόνο αντιπάλου. Όπως έχουμε συζητήσει παραπάνω, όσο περισσότερους αντιπάλους αντιμετωπίζετε σε μια παρτίδα, τόσο χαμηλότερη είναι η πιθανότητα νίκης.

Σημείωση: Όπου αναφέρεται το ”s” σημαίνει πως τα φύλλα έχουν το ίδιο σύμβολο (suited), και όπου αναφέρεται το ”o” σημαίνει ότι τα δύο φύλλα έχουν διαφορετικό σύμβολο (offsuit).

Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι τα ”outs” και πως τα υπολογίζουμε;

Για να γίνετε καλύτερος παίκτης πόκερ, πρέπει να δώσετε αρκετή σημασία στον ρόλο των μαθηματικών στο παιχνίδι. Η λέξη μαθηματικά μπορεί να τρομάξει τους παίκτες που ίσως σκεφτούν ότι δεν μπορούν ποτέ να πετύχουν στο πόκερ επειδή οι αριθμοί δεν είναι το ισχυρό τους σημείο, αλλά αν μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε, τότε δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα..

Η ικανότητα να μετράτε τα πόκερ οuts που συζητούνται σε αυτό το άρθρο είναι μια απλή, αλλά και κρίσιμη έννοια. Το να γνωρίζετε πόσα outs έχετε και πώς να τα υπολογίζετε σωστά θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να γίνει καλύτερος παίκτης.

Τι είναι τα outs στο πόκερ

Ένας από τους πιο σημαντικούς όρους στο πόκερ. Είναι τα φύλλα που αν βγουν στο επόμενο άνοιγμα (turn – river) μπορούν να βελτιώσουν το χέρι σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως έχετε 9 ♥️ 8 ♥️ και το flop είναι Q ♥️ – 4 ♥️ – K♣️. Έχετε 4 κούπες και σας λείπει άλλη μία για να κάνετε χρώμα (flush). Τα φύλλα λοιπόν που θα σας δώσουν το χρώμα αποτελούν τα ‘‘outs’‘ που έχετε στη συγκεκριμένη παρτίδα. Άρα από την στιγμή που έχουν εμφανιστεί 4 κούπες και στο σύνολο υπάρχουν 13, αυτό σημαίνει πως απομένουν άλλες 9 κούπες που μπορούν να σας δώσουν το χρώμα. Οπότε, έχετε 9 outs! Υπάρχουν πολλές  περιπτώσεις όπου τα outs θα είναι ένας βασικός παράγοντας για τη λήψη των αποφάσεών σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζοντας τα outs που έχετε σε κάθε πιθανό σενάριο μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσετε σε μια παρτίδα η αν θα πάτε πάσο (call or fold). Ο σωστός υπολογισμός των outs μας δίνει πρόσβαση στην πιο σημαντική πληροφορία στο πόκερ. Πόσες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε την παρτίδα. Από την στιγμή που γνωρίζεις τις πιθανότητες νίκης, μπορείς να κοιτάξεις το ποσό που υπάρχει στο pot και να πάρεις την σωστή απόφαση για το αν αξίζει το ρίσκο να ”κυνηγήσεις” τα outs που έχεις! Αυτό ονομάζεται pot odds και θα εξηγήσουμε παρακάτω πως υπολογίζονται. Ο μη σωστός ή ο καθόλου υπολογισμός των pot odds είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα σας κοστίσει μακροπρόθεσμα.

bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι τα pot odds και πως τα υπολογίζουμε

Τα pot odds είναι η αναλογία μεταξύ του ποσού  του ποτ και του πονταρίσματος που καλούμαστε αντιμετωπίσουμε . Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν 1000 μάρκες στο ποτ και ο αντίπαλός σας ποντάρει 500, σας ζητείται να πληρώσετε το 1/3 του ποτ  (500 για 1500) για να έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε. Οπότε αν κάνετε call έχετε 33% pot odds.

Τι είναι το equity και πως το υπολογίζουμε

Τα pot odds από μόνα τους δεν χρησιμεύουν κάπου. Έχουν άμεση σύνδεση με το equity. Equity, με απλά λόγια, είναι η πιθανότητα που έχετε να κερδίσετε τη παρτίδα μέχρι το river. Πως υπολογίζουμε το equity; Είναι η αναλογία των outs που έχουμε, με τα φύλλα που απομένουν στην τράπουλα. Επειδή όμως δεν είστε κομπιουτεράκι, να μπορείτε να κάνετε ακριβείς διαιρέσεις, έχουμε να σας προτείνουμε έναν πιο εύκολο τρόπο να υπολογίζετε τις πιθανότητες νίκης σας.  Όταν είστε στο flop, πολλαπλασιάζετε τον αριθμό των outs σας με το 4. Όταν είστε στο turn πολλαπλασιάζεται τον αριθμό των outs σας με το 2. Το αποτέλεσμα θα είναι η πιθανότητα νίκης σας στην παρτίδα. Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό:

Έστω ότι έχετε 6♣️  8 ♥️ και το flop είναι Α ♦️  – 5 ♦️ – 7 ♠️ . Σε αυτή την περίπτωση έχετε straight draw. Δηλαδή θέλετε ένα 4 ή ένα 9 για να κάνετε straight (κέντα). Όποτε έχετε 8 outs (τέσσερα 4άρια και τέσσερα 9άρια). Στο flop λοιπόν οι πιθανότητες σας, το equity, είναι 8×4=36%. Έστω ότι το turn είναι Κ♠️ και δεν σας κάνει. Οι πιθανότητες σας τώρα να κάνετε straight είναι 8×2=16%. Ακολουθεί ένας πίνακας με το equity για κάθε αριθμό outs.

Πώς να εφαρμόσετε αυτούς τους όρους

Τώρα που έχετε υπολογίσει τόσο τις αποδόσεις του pot σας όσο και την πιθανότητα νίκης σας, είστε έτοιμοι να συνδυάσετε αυτά τα δύο για να αποφασίσετε αν πρέπει να κάνετε call ή fold. Είναι αρκετά ξεκάθαρο: Για να κάνετε call, θα πρέπει το equity σας, δηλαδή οι πιθανότητες νίκης, να είναι μεγαλύτερες των pot odds. Διαφορετικά δεν αξίζει το ρίσκο και πρέπει να πάτε fold. Η λήψη αποφάσεων βάσει αυτού του κανόνα είναι must αν θέλετε να είστε κερδοφόρος παίχτης μακροπρόθεσμα.

Μυστικά για καλό Πόκερ

Αν αναρωτιέσαι πως να βγάλεις λεφτά στο πόκερ, η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να γίνεις ένας κερδοφόρος παίχτης. Υπάρχουν άπειρες στρατηγικές στο πόκερ οι οποίες από μόνες τους δεν μπορούν να σου εγγυηθούν κάποιο σίγουρο κέρδος. Κάθε πόκερ στρατηγική πρέπει οπωσδήποτε να συνδέεται άμεσα με το είδος του παιχνιδιού, τα όριά του, και κυρίως τους αντιπάλους που βρίσκονται στο τραπέζι. Γι αυτό τον λόγο δεν υπάρχει σωστή η κερδοφόρα στρατηγική πόκερ, πριν γνωρίζουμε όλους αυτούς τους παράγοντες. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε κάποιες γενικότερες συμβουλές που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε κάθε τύπο παιχνιδιού και αντιπάλων. Συνδυαζόμενες με μια καλή στρατηγική θα σας βοηθήσουν να βγείτε,μακροπρόθεσμα πάντα, κερδισμένος.

1. Παίζετε μόνο τα δυνατά φύλλα

Ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο πολλοί ερασιτέχνες χάνουν στο Texas Holdem είναι επειδή παίζουν πάρα πολλά χέρια! Βάσει καθαρών μαθηματικών και στατιστικής πρέπει να παίζεται το 20% των χεριών που σας μοιράζονται σε ένα τραπέζι 6 ατόμων, και το 15% σε ένα τραπέζι 9 ή 10 ατόμων. Ακολουθεί ένας πίνακας με τα φύλλα που πρέπει να παίζετε, πάντα ανάλογα με την θέση που βρίσκεστε. Η θέση στην όποια παίζουμε σε κάθε χέρι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο πόκερ!

2. Η μέγιστη σημασία της θέσης

Σε συνέχεια της συμβουλής #1, προσπαθήστε η πλειοψηφία των χεριών που παίζετε να είναι σε πλεονεκτική θέση με αυτή των αντιπάλων σας. Δηλαδή να βρίσκεστε είτε στο button, που ενεργεί πάντα τελευταίος, είτε στο cutoff, που είναι μια θέση πιο πριν.  Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που είναι πάρα πολύ σημαντικό στο πόκερ, διότι σας επιτρέπει να δείτε πάντα τι κάνουν πρώτα οι αντίπαλοί σας και στη συνέχεια βάσει αυτών, να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε έχοντας αποσπάσει την μέγιστη δυνατή πληροφορία για την εκάστοτε παρτίδα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

3. Διαβάστε βιβλία πόκερ

Το πως να κερδίσετε στο πόκερ, κακά τα ψέμματα δεν μαθαίνεται μέσα από ένα άρθρο και μερικές συμβουλές. Αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το πόκερ, σας συνιστώ να ξεκινήσετε να διαβάζετε τις ”Βίβλους” του πόκερ που εδώ και δεκαετίες χαίρουν του σεβασμού κάθε σοβαρού παίχτη πόκερ, επαγγελματία και μη. Αν μάλιστα προτιμάτε το ζωντανό παιχνίδι θα σας συμβούλευα να διαβάσετε και κάποιο βιβλίο για την γλώσσα του σώματος. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα βιβλία πόκερ στον κόσμο.

1. The Theory of Poker by David Sklansky (1994 Edition)

2. Super/System 2: A Course in Power Poker by Doyle Brunson (1978)

3. Harrington on Hold’em, by Dan Harrington (2006)

4. Hold’em Poker by David Sklansky (1976)

5. The Body Language of Poker (a.k.a. The Book of Tells) by Mike Caro (1994 Edition)

4. Μην ”τιλτάρετε”

Η λέξη tilt είναι από τις πιο δημοφιλής στον χώρο του πόκερ. Σημαίνει ”γέρνω” και προέρχεται από τα φλιπεράκια. Όταν κάποιος έπαιζε φλιπεράκια και εκνευριζόταν που έχανε, tilt-αρε, δηλαδή έγερνε το φλιπεράκι προκειμένου η μπίλια να μην πάει στην μέση και χαθεί! Με άλλα λόγια tilt στο πόκερ σημαίνει εκνευρίζομαι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα και χάνω τον έλεγχο, παίζοντας χωρίς λογική, υπομονή και πλάνο. Τα άτυχα αποτελέσματα στο πόκερ είναι τόσο σίγουρα, όσο οι φόροι και ο θάνατος  στην ζωή. Μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, είναι μία από τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ ενός επαγγελματία παίχτη και ενός τζογαδόρου. 

5. Κατανοήστε τους διαφορετικούς τύπους παιχτών

Μια από τις βασικές πτυχές του πόκερ είναι να μπορείτε να ξεχωρίζετε τι στυλ παιχνιδιού και σε τι επίπεδο βρίσκεται ο αντίπαλός σας έτσι ώστε να προσαρμόζετε ανάλογα το παιχνίδι σας όταν παίζετε εναντίον του. Άλλη στρατηγική ακολουθούμε όταν παίζουμε με έναν  ”σφιχτό” και επιθετικό παίχτη (tight-aggresive player) και άλλη στρατηγική όταν αντιμετωπίζουμε έναν ”χαλαρό” και αφελή τζογαδόρο (loose-passive player). Η εξοικείωση και προσαρμογή του παιχνιδιού μας με τους διαφορετικούς τύπους παιχτών είναι η καλύτερη στρατηγική πόκερ και έρχεται σταδιακά μέσα από τα ”χιλιόμετρα” που διανύουμε στο παιχνίδι.

6. Η ψυχολογία είναι το παν

Ο θρυλικός Πελέ είχε πει: ” Το ποδόσφαιρο είναι 2% δύναμη, 1% τεχνική, και 97% ψυχολογία”. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στο πόκερ. Η ψυχολογία που έχουμε την δεδομένη στιγμή στο τραπέζι είναι κάτι που συνδέεται απόλυτα με τις αποφάσεις που παίρνουμε και με την επιρροή που έχουμε στους αντιπάλους μας. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε πολύ. Κοιτάξτε στο ακόλουθο βίντεο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Κοιτάξτε το ”πόκερ” που παίζουν αυτοί οι 3 τύποι, και την μπλόφα που περνάνε σε έναν δυνατότερο αντίπαλο!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Νόμιμα Online Casino Live στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ