Προσφορές Meridianbet

Προσφορές Meridianbet

- Ο Παράδεισος των ειδικών στοιχημάτων -
  • Πρωτότυπο cash out
  • Προσφορές στα e-sports
  • Δυνατότητα δημιουργίας στοιχήματος
  • Υπηρεσία δημιουργίας κουπονιού
Εγγραφή στη Meridianbet

Προσφορές Meridianbet

Οι ανταγωνιστικές της αποδόσεις, σε συνδυασμό με τα πολλά ειδικά στοιχήματα και τα ασιατικά, έχουν δώσει πόντους στην Meridianbet. Πόντοι, που γίνονται ακόμα περισσότεροι, αν συνυπολογίσουμε την καλοσχεδιασμένη και εύχρηστη πλατφόρμα. Ένα άλλο κομμάτι που παίζει «δυνατά» η σέρβικη πλατφόρμα είναι οι γρήγορες αναλήψεις της.

Αν κάπου έχει μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αυτός είναι ο τομέας των προσφορών. Το βάρος έχει πέσει στο να διορθωθούν τα λάθη που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να υστερεί σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχει πάντως το πρωτοποριακό Turbo Payout, οι προωθητικές ενέργειες στα eSports και μερικές ακόμα πρωτότυπες υπηρεσίες.


Προσφορές για Μέλη & Υπηρεσίες Meridianbet

Turbo Payout

Ουσιαστικά πρόκειται για το... παραδοσιακό cash out, μόνο που η Meridianbet το έκανε πιο πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Τι ισχύει λοιπόν; Ο book επιτρέπει στον παίκτη να κλείσει το δελτίο του πριν ολοκληρωθούν όλα τα ματς που έχει παίξει. Προϋπόθεση είναι να έχουν επαληθευτεί ήδη τρεις επιλογές και τα εναπομείναντα στοιχήματα να μην έχουν ξεκινήσει.

Προσφορά eSports

Πέραν του ποδοσφαίρου, οι Σέρβοι έχουν ρίξει βάρος και στα e-sports. Έτσι λοιπόν, συχνά - πυκνά «δελεάζουν» τα μέλη τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ποντάρουν σε e-sports events. Ένα κομμάτι που η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακόμα όσο προβολή θα έπρεπε από τις στοιχηματικές ευκαιρίες.

Empty Bet

Ψάχνεις ένα στοίχημα που δεν υπάρχει στις αγορές; Η Meridianbet σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις από τον book να σου βγάλει αποδόσεις. Εφόσον, αυτό που ζητάς πληρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας, θα έχει πάρει... σάρκα και οστά! Το καλύτερο; Δεν μιλάμε μόνο για αθλητικά στοιχήματα. Μέχρι και για τα views στο Youtθbe μπορείς να ποντάρεις.

Το κουπόνι μου

Πρόκειται για μια πολύ «έξυπνη» υπηρεσία! Η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις πρωτάθλημα και παιχνίδια και να κατασκευάσεις μόνος σου το δικό σου κουπόνι. Μάλιστα, ο παίκτης μπορεί να το κατεβάσει σε μορφή pdf στον υπολογιστή, το smartphone, ή το tablet του και να το εκτυπώσει.

Οδηγίες Εγγραφής Meridianbet

1

Επίσκεψη Στη Meridianbet

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πατήσετε στο βελάκι δεξιά, ή σε ένα από τα μπάνερ της πλατφόρμας, για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

2

Δημιουργία Λογαριασμού Στην Meridianbet

Μόλις μεταφερθείτε, θα δείτε πάνω δεξιά ένα κόκκινο κουμπί με την ένδειξη «Εγγραφή». Όταν το πατήσετε θα ανοίξει η φόρμα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

3

Meridianbet Εγγραφή

Για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής χρειάζονται 3 βήματα:
Βήμα 1ο: Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε e-mail σας και ονομ/νυμο.
Βήμα 2ο: Username, Password και ερώτηση ασφαλείας
Βήμα 3ο: Αριθμός & όνομα οδού, Νομός, Τ.Κ, Πόλη και τηλέφωνο.
Σας προτρέπουμε να διαβάστε αναλυτικά του Όρους και τις Προϋποθέσεις της Meridianbet και αν συμφωνείτε κλικάρετε στο κουτάκι και στην συνέχεια δημιουργία λογαριασμού.

4

Επαλήθευση λογαριασμού Meridianbet

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, είστε πλέον μέλος της Meridianbet. Για λόγους ασφαλείας ωστόσο, για να τον ενεργοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να κάνετε επαλήθευση των στοιχείων σας. Πως; Στέλνοντας στο [email protected] μια φωτογραφίας της ταυτότητας σας (μπρος και πίσω), όπως και ένα αποδεικτικό της απόδειξης σας.

FAQ Meridianbet

Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Meridianbet;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στη Meridianbet, είναι να κάνετε ταυτοποίηση των στοιχείων σας πρώτα, για λόγους ασφαλείας. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Θα πρέπει να στείλετε στο email [email protected], μια φωτογραφία των δύο πλευρών της ταυτότητας σας και ένα πρόσφατο αποδεικτικό της διεύθυνσης σας (λογαριασμό τηλεφώνου, ηλεκτρικό ρεύμα κτλ).

Q: Κλείσιμο λογαριασμού στη Meridianbet

Εφόσον δεν στείλετε τα έγγραφα που ζητάει η Meridianbet για να κάνετε επαλήθευση του λογαριασμού σας, τότε δεν θα ενεργοποιηθεί. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο διάστημα 30 ημερών που σας επιτρέπεται να το κάνετε πριν ο λογαριασμός σας κλείσει.

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στην Meridianbet;

Στη Meridianbet είναι διαθέσιμοι για κατάθεση οι περισσότεροι δημοφιλείς τρόποι. Αφού μπείτε στο λογαριασμό σας, θα δείτε πάνω δεξιά την επιλογή «Κατάθεση». Όταν πατήσετε εκεί, θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Όταν συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, το ποσό θα πιστωθεί αμέσως στο λογαριασμό σας.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη στην Meridianbet;

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ανάληψη επιτρέπεται μόνο με τον τρόπο με τον οποίο κάνατε την κατάθεση. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πατήσετε στο κουμπί «Ο λογαριασμός μου» και εν συνεχεία στην επιλογή «Κατάθεση/Ανάληψη» στα αριστερά. Συμπληρώστε το ποσό που θέλετε να «τραβήξετε» στο μενού και αυτό ήταν.