Championsbet Προσφορές*

Championsbet Προσφορές*

- ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ -
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Cash-Out*
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευελιξία στις πληρωμές
Εγγραφή στη Championsbet | 21+

Όλες οι προσφορές* της Championsbet

H Championsbet είναι από τις ελάχιστες στοιχηματικές πλατφόρμες που επιβιώνουν στην αγορά όντας δημιουργήματα Ελληνικών χεριών. Η πλατφόρμα της πλατφόρμας είναι ιδιόκτητη και μάλιστα θα λέγαμε πως ανταγωνίζεται επάξια αυτές του εξωτερικού. Διαθέτει πολύ καλές αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με εναλλακτικά και ασιατικά χάντικαπ. Είναι από τις λίγες πλατφόρμες στην Ελλάδα που προσφέρουν παιχνίδια με μηδενική γκανιότα. Φημίζεται για τους πολλούς τρόπους κατάθεσης και τις γρήγορες αναλήψεις.

H αλήθεια είναι πως το κομμάτι των προσφορών δεν είναι και το πιο δυνατό της. Η Championsbet δίνει μεγάλη έμφαση στις αποδόσεις, γι’ αυτό έχει τις καλύτερες στα περισσότερα δημοφιλή πρωταθλήματα. Φυσικά υπάρχει το πριμ 1ης κατάθεσης που διπλασιάζει το αρχικό σας κεφάλαιο, αλλά μέχρι εκεί.


Καθημερινές Προσφορές* & Νέα Championsbet

0% γκανιότα στο Μπολόνια - Μίλαν

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει απόψε η εξ' αναβολής αναμέτρηση στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα», με τη Μπολόνια να υποδέχεται τη Μίλαν. Κομβικό ματς για αμφότερες και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.Η Championsbet προσφέρει το στοίχημα «νίκης» πριν τη σέντρα του ματς αυτού με 0% γκανιότα*!

Championsbet.net: Γιατί όλα τα σπορ… παίζουν στους πρωταθλητές!

Μια τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων για όλες τις σπουδαίες αναμετρήσεις  αλλά και για όλα τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας, βρίσκεται στη διάθεση των μελών της Championsbet. Βρείτε το στοίχημα που σας ενδιαφέρει και εκμεταλλευτείτε τη μηδενική γκανιότα για μέγιστο κέρδος*.

Championsbet.net - Γιατί όλα τα σπορ… παίζουν στους πρωταθλητές!

*Στη μηδενική γκανιότα της Championsbet ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προσφορές* για Μέλη & Υπηρεσίες Championsbet

Αγώνες με μηδενική γκανιότα!

Η Championsbet εκτός ότι διαθέτει τις καλύτερες αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου, προσφέρει καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι αφαιρεί το όποιο κέρδος από τον εαυτό της και το μετακινεί στους παίκτες προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Championsbet Cashout

Με το Cash Out μπορείτε να διευθετήσετε πλέον τα στοιχήματά σας προτού τελειώσει ο αγώνας και κλείσει η αγορά. Εάν ο αγώνας που έχετε επιλέξει προσφέρει ‘Cash Out Now’ τότε θα σας εμφανισθεί κουμπί κάτω από το Δελτίο σας ‘Cash Out’ με κίτρινα γράμματα το οποίο θα σας αναγράφει και το ποσό επιστροφής την εκάστοτε στιγμή. Άξιο αναφοράς είναι ότι στην Championsbet η επιλογή για Cash out διατίθεται και σε αγώνες με 0% γκανιότα.

Οδηγίες Εγγραφής Championsbet

1

Επίσκεψη Στην Championsbet

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Championsbet και να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού θα χρειαστεί να κλικάρετε στο βελάκι δεξιά η σε κάποιο από τα μπάνερ της πλατφόρμας.

2

Δημιουργία Λογαριασμού Στην Championsbet

Στην σελίδα που θα ανοίξει υπάρχει η επιλογή "Σύνδεση" στο πάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας. Μετά πρέπει να κάνετε κλικ στο "Ανοίξτε νέο λογαριασμό". Αμέσως θα μεταφερθείτε στην φόρμα δήλωσης προσωπικών στοιχείων.

3

Championsbet Εγγραφή

Για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής χρειάζονται 3 βήματα:
Βήμα 1ο: Συμπληρώσετε e-mail σας και ονομ/νυμο.
Βήμα 2ο: Username, Password και ερώτηση ασφαλείας
Βήμα 3ο: Αριθμός & όνομα οδού, Νομός, Τ.Κ, Πόλη και τηλέφωνο.
Διαβάστε αναλυτικά του Γενικούς Όρους της Championsbet και αν συμφωνείτε κλικάρετε στο κουτάκι και στην συνέχεια δημιουργία λογαριασμού.

4

Championsbet Όροι και Όρια

Από την στιγμή που επιλέξατε "Δημιουργία Λογαριασμού" είστε μέλος της Championsbet. Τελευταίο βήμα είναι η επιλογή ορίων. Σας προτείνουμε να ξοδέψετε 2 λεπτά και να θέσετε τα όρια καταθέσεων που αναλογούν στην τσέπη σας.

FAQ Championsbet

Q: Πως θα κάνω ταυτοποίηση στη Championsbet;

Πρόκειται για μία πολύ εύκολη και ασφαλή διαδικασία. Θα πρέπει να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μία (1) φωτογραφία της ταυτότητάς σας (2 όψεις) ή του διαβατηρίου σας και μία (1) φωτογραφία εγγράφου το οποίο επαληθεύει τη διεύθυνσή σας, το όνομά σας, με ημερομηνία έκδοσης εντός 3 μηνών.

Q: Κλείσιμο λογαριασμού στη Championsbet

Αν επιθυμείτε να περιοριστεί ή να διακοπεί τελείως η ενασχόληση σας με τα τυχερά παιχνίδια, η Championsbet παρέχει την υπηρεσία "Κλεισίματος Λογαριασμού". Ο λογαριασμός μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αλλά μόνο αν η αίτηση έχει γίνει εγγράφως και έπειτα από τουλάχιστον ένα 24ωρο από την εφαρμογή κλεισίματος.

Q: Πως θα κάνω κατάθεση στην Championsbet;

Για να κάνετε κατάθεση στη Championsbet πρέπει να πατήσετε "Λογαριασμός" και μετά να επιλέξετε "καταθέσεις και αναλήψεις". Η πλατφόρμα διαθέτει όλους τους δημοφιλής πληρωμής όπως είναι VIVA, Paysafe, Skrill, Neteller, Moneysafe ακόμη και MyBank.

Q: Πως θα κάνω ανάληψη στην Championsbet;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνετε γενικά ανάληψη είναι να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο με την οποία κάνατε κατάθεση. Συγκεκριμένα στη Championsbet κάνετε κλικ στον "Λογαριασμό", μετά επιλέγετε "καταθέσεις και αναλήψεις" και τέλος "πληρωμές". Σημειώστε πως υπάρχουν 7 διαθέσιμοι τρόποι ανάληψης.

Επειδή λαμβάνουμε πολλά ερωτήματα όπως, "έχει η championsbet bonus εγγραφής;", "ποιο είναι το champiosnbet bonus αρχικής κατάθεσης της championsbet", "¨εχει κάποιο freebet η championsbet;" θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το εξής:
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι πλατφόρμες στοιχημάτων απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους να είστε μέλος της πλατφόρμας. Κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.