Τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο για τα VLTs του ΟΠΑΠ

vltsΜπορεί με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην ΕΕΕΠ να βγήκε ξανά στην επιφάνεια το σχέδιο των VLTs του ΟΠΑΠ, ακόμα, όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για τις παιχνιδομηχανές του Οργανισμού.

Ο ΟΠΑΠ βρήκε κοινό σημείο επαφής με την Επιτροπή και τον νέο της πρόεδρο, ωστόσο η θέση του Οργανισμού είναι ξεκάθαρη: Μόνο εφόσον θεσπιστεί ένα λογικό και ισορροπημένο κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, που να βασίζεται στις παγκόσμιες πρακτικές, θα επανεκκινήσει η μεγάλη επένδυση για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων VLTs!

Ο Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, έστειλε σαφές μήνυμα στη διάρκεια της ενημέρωσης για τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2016, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αν δεν αλλάξει το υφιστάμενο πλαίσιο, δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη για το πλάνο των VLTs.

Από τη μεριά του, ο Καμίλ Ζίγκλερ, εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, τόνισε πως έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τη νέα ηγεσία της ΕΕΕΠ. «Είχαμε επικοινωνία σε θετικό κλίμα με τον νέο πρόεδρο, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν. Από κοινού είπαμε ότι θα συνεχιστεί ο διάλογος για όλα τα θέματα και ότι θα έχουμε πιο συχνή επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως -αν και εφόσον προχωρήσει η επένδυση των VLTs- στο πλάνο υπάρχουν νέες επενδύσεις, με την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων στα καταστήματα, όπως -για παράδειγμα- συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης των πελατών. Συγκεκριμένα, ο κ. Κόουπ κατέληξε λέγοντας: «Έχω αποφασίσει ότι θα έχουμε μια νέα ομάδα προϊόντων, που θα καθοδηγείται από τον επικεφαλής προϊόντων. Τα καθήκοντα της ομάδας αυτής θα περιλαμβάνουν τη βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων, ειδικά του αθλητικού στοιχηματισμού, την εισαγωγή νέων προϊόντων, όπως καλύτερα προϊόντα Virtual, καθώς και τα VLTs, εφόσον θεσπιστεί ένα λογικό και ισορροπημένο κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο. Επίσης θα προσφέρουμε νέες υπηρεσίες, πέραν των τυχερών παιχνιδιών, όπως αυτές της Payzone (σ.σ. προμηθευτής προπληρωμένων καρτών Paysafe)…»

Σχόλια