Και οι νικητές είναι…

winnerΕίμαστε λιγότερο από δύο μήνες στον αέρα, όμως η στήριξη σας είναι συγκλονιστική και ουσιαστικά μας αναγκάζει να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος την προσπάθεια μας. Δεν θα πούμε ευχαριστώ, αλλά θα υποσχεθούμε μία καλύτερη συνέχεια με ακόμη περισσότερες και πιο πλούσιες αποκλειστικές προσφορές.

 Ο διαγωνισμός Απριλίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί στο email τους. Αυτό που πραγματικά μας λυπεί είναι ότι κάποιες κριτικές δεν ήταν δυνατό να δημοσιευθούν καθώς δεν συμβάδιζαν με τους όρους του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, υπήρχαν σχόλια που ήταν πολύ εύστοχα, όμως ξεπερνούσαν τις 50 λέξεις. Θα θέλαμε πάρα πολύ να τα δημοσιεύσουμε όμως για την ομαλή λειτουργία του διαγωνισμού αυτό δεν ήταν δυνατό. Παρακαλούμε να τηρείτε τους όρους του διαγωνισμού, προκειμένου να δημοσιεύονται όλες οι κριτικές και να έχετε όλοι δικαίωμα στα δώρα. και οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί στο email τους.

Και μην ξεχνάτε. Ο διαγωνισμός του Μαίου έχει ήδη ξεκινήσει. Κάντε την κριτική σας και πάρτε μέρος στην κλήρωση για δώρα συνολικά αξίας έως 300€.

Οι νικητές είναι:

Χρήστος Κ.

Μάνος

Κωνσταντίνος

Λεωνίδας Λα.

Θεόδωρος Γκ.

Δημήτρης Αγρ.

Μανώλης Πετ.

Ντίνος

Αγγελός

Εύα Θ.

Θανάσης Χα.

Ελευθέριος Τζ.

Σχόλια