Στοίχημα σε ρυθμούς Black Friday* στη bwin

Black Friday με ειδική προσφορά* περιορισμένης διάρκειας στη bwin.

Κάθε χρόνο, την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, ακολουθεί το 24ωρο της… Μαύρης Παρασκευής. H Black Friday, σύμφωνα με τον… αστικό μύθο καθιερώθηκε στην Αμερική ως η μέρα που τα καταστήματα προχωρούν σε μεγάλες προσφορές, εκμεταλλευόμενοι τη συνήθεια των Αμερικανών να βγαίνουν για ψώνια.

Στοίχημα σε ρυθμούς Black Friday* στη  bwin. |21+

Με τα χρόνια, η συνήθεια έγινε «θεσμός», όχι μόνο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αλλά, στην ουσία, υιοθετήθηκε από το “Παγκόσμιο Χωριό”. Κάπως έτσι, η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, έγινε η μέρα που οι άνθρωποι εξορμούν στα καταστήματα και το… μαύρο γίνεται το χρώμα που «φοριέται» περισσότερο από κάθε άλλο.

Black Friday με ειδική προσφορά* περιορισμένης διάρκειας στη bwin. |21+

Μείνετε συντονισμένοι για να το μάθετε πρώτοι, το πρωί της Παρασκευής.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.


Παίξε Νόμιμα | 21+ | UKGC Bwin
Η Bwin είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως και από τους κορυφαίους Bookmakers σε ότι αφορά το στοίχημα ποδόσφαιρο και το Live betting. Στη Bwin θα βρείτε ένα σημαντικό αριθμό από στοιχηματικές αγορές, πολλές προσφορές* για διάφορα αθλήματα και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι.(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
www.bwin.gr | 21+ | UKGC
Βαθμολογία Χρηστών: 75/100 (89 Votes)

Σχόλια