NBA Στοίχημα – Πως παίζεται

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι το “Νο1” εμπορικό προϊόν μπάσκετ και των στοιχηματικών ιστοσελίδων, αλλά και των site που ασχολούνται με αναλύσεις (προγνωστικά nba). Εκατοντάδες αγορές σε στοίχημα αγώνα και δεκάδες επιλογές nba bets σε μακροπρόθεσμες αγορές.

Το nba betting για όσους ασχολούνται με το “άθλημα”, έρχεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων κι εμείς εδώ στο bookmakers.gr ψάξαμε, αναλύσαμε και σας παρουσιάζουμε:

➜ NBA betting tips για καλές πιθανότητες κέρδους
➜ Ειδικά στοιχήματα NBA και αποδόσεις
➜ Πως να κερδίσεις στο στοίχημα nba
➜ Τις καλύτερες πλατφόρμες για ΝΒΑ ΒΕΤ

Πως να κερδίσω στο NBA Στοίχημα

Ξεκινώντας τον οδηγό θα αναφέρουμε και κάποια tips που μπορείτε να ακολουθείτε για τον στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα 🏀.

➦ Σύγκρινε τις αποδόσεις στις στοιχηματικές για να κερδίζεις… πριν ποντάρεις

Η σύγκριση αποδόσεων, είτε «χειροκίνητα» (κοιτώντας δηλαδή αποδόσεις στις διάφορες στοιχηματικές), είτε μέσω κάποιων site που έχουν έτοιμες «μηχανές σύγκρισης» (nba odds comparison), είναι άκρως κερδοφόρα. Μιλώντας και βάση προσωπικής εμπειρίας, κάνοντας αυτή τη διαδικασία κάθε καλοκαίρι, βρίσκουμε στοιχήματα διπλής επιλογής σε μακροχρόνια bet (σε διαφορετικές πλατφόρμες) που δίνουν απόδοση @2.00+. Κάτι που σημαίνει ότι, ποντάροντας και στις δύο, έχω σίγουρο κέρδος.

➦ Παίξε στοίχημα NBA στα μεγάλα γεγονότα

Ο τελικός NBA είναι ένα γεγονός που λόγω του ότι διαθέτουν πάρα πολλές αγορές οι στοιχηματικές, μπορείς και πάλι να βρεις στοιχήματα διπλής επιλογής για «safe bet». Η έρευνά μας στους τελικούς της τριετίας 2016-2019 έβγαλε πάρα πολλές φορές στοιχήματα σε ειδικά παικτών που πληρούσαν την συγκεκριμένη συνθήκη. Επίσης, ήταν και μεγάλες οι διαφορές σε όρια (over/under) πόντων, ριμπάουντ, ασίστ, οπότε και πάλι μπορούσες να αγοράσεις στοιχήματα σε καλύτερες αποδόσεις.

ℹ️ Η δημιουργία λογαριασμών σε περισσότερες της μιας (ακόμα και δύο θα προτείναμε εμείς βάση εμπειρίας) είναι κάτι απαραίτητο στο NBA στοίχημα. O Book Spy προτείνει τον Stoiximan για ποντάρισμα στο nba γιατί διαθέτει τις περισσότερες επιλογές.

➦ Ενημερώσου καλά για το ρεπορτάζ κι εκμεταλλεύσου το

Να μένεις διαρκώς ενημερωμένος, όσον αφορά το ρεπορτάζ των ομάδων και τους τραυματισμούς. Πλέον υπάρχουν site που ανανεώνουν την injury list των ομάδων του ΝΒΑ, ακόμα και λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς της βραδιάς. Ακόμα καλύτερο είναι να μπορείς να βρεις info για απουσίες παικτών, πριν τις στοιχηματικές για να προλάβεις να ποντάρεις πριν αλλάξουν οι αποδόσεις.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ, μελέτησε καλά τις περιπτώσεις των B2B παιχνιδιών που δίνουν οι ομάδες και το αν είχαν ημέρες να ξεκουραστούν. Επίσης, αν μια ομάδα παίζει εκτός έδρας και ταξιδεύει, κάνε έναν κόπο να ψάξεις και να βρεις πόσης διάρκειας είναι το ταξίδι. Τα ταξίδια στην Αμερική, ακόμα και με αεροπλάνο μπορεί να διαρκούν τρεις και τέσσερις ώρες. Αν σε αυτές προσθέσουμε την ταλαιπωρία μετακίνησης, αντιλαμβάνεται ότι όσο πληθαίνουν τα ταξίδια μιας ομάδας, τόσο μεγαλύτερη κούραση θα βγει στο παρκέ.

Κάλυψε τα στοιχήματα «Under» με την παράταση

Όσον αφορά τα στοιχήματα αγώνα και την επιλογή του under σε όρια πόντων κλπ, είναι επιβεβλημένη η κάλυψη με ποντάρισμα στο να πάει το ματς στην παράταση. Μέρος του πονταρίσματος (ενδεικτικά εμείς προτείνουμε το 10%) για το under πρέπει να διατίθεται για το στοίχημα «Παράταση-ΝΑΙ» (εναλλακτικά «Χ-ισοπαλία» σε στοίχημα νίκης τριπλής επιλογής). Και πάλι εδώ, οι λογαριασμοί σε πολλές στοιχηματικές θα φανούν χρήσιμοι, αφού η έρευνα αποδόσεων έδειξε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στην απόδοση της παράτασης.

Ρίσκαρε με τα μεγάλα χάντικαπ των φαβορί κι εκτός έδρας

Τα μεγάλα φαβορί στο NBA έχουν την τάση να κερδίζουν εύκολα και εκτός έδρας κι αυτό μπορούμε να το αξιοποιήσουμε όταν παίζουμε στοίχημα NBA. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ειδικά στην regular season (κανονική διάρκεια), οι έδρες δεν έχουν μεγάλη σημασία. Το κοινό του ΝΒΑ δεν είναι φανατικό για να πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλο. Οπότε τα φαβορί πολύ εύκολα καταφέρνουν να κάνουν μεγάλες νίκες μέσα σε έδρες αδύναμων ομάδων. Άρα, εύκολα καλύπτουν μεγάλα αρνητικά χάντικαπ.

Μάλιστα, δεν είναι λάθος η στρατηγική να ανεβάζεις το αρνητικό χάντικαπ των φαβορί (εναλλακτικό χάντικαπ), ακόμα κι εκτός έδρας, για να πάρεις μεγαλύτερη απόδοση. Για παράδειγμα, το χάντικαπ ενός δυνατοί φαβορί, εντός έδρας δίνεται στο -13.5 σε απόδοση 1.90. Για το ίδιο ματς και το ίδιο φαβορί, θα έχει χάντικαπ εκτός έδρας, -6.5, πάλι στο 1.90. Δεν είναι όμως δύσκολο για το φαβορί να κερδίσει και πάλι με διψήφια διαφορά πόντων. Μόνο που εκτός έδρας, το -10.5 πλέον, θα δίνεται σε απόδοση κοντά στο 3.00. Κι αξίζει να το ποντάρεις.

Παίξε στο -1.5 αντί για την απλή νίκη μιας ομάδας

Τέλος, σχετικά με το στοίχημα νίκης, η στατιστική 🔍 μας δείχνει ότι η αύξηση ρίσκου-απόδοσης με το -1.5 χάντικαπ αντί της απλής νίκης, είναι αποδοτική. Πιο απλά, αν βλέπουμε νίκη μιας ομάδας, αντί του σημείου προτιμότερο είναι να επιλέγουμε το -1.5 χάντικαπ. Θέλουμε πάλι νίκη, απλά όχι με 1 πόντο. Σε ένα πρωτάθλημα που ο ΜΟ διαφοράς νικών, στο σύνολο των 1200+ αγώνων αγγίζει κάθε χρόνο το διψήφιο νούμερο (συγκεκριμένα τη σεζόν 18/19 το average ήταν 12.56), καταλαβαίνουμε ότι τα ματς που λήγουν στον πόντο είναι λίγα. Και για να μιλήσουμε και με αποδόσεις, αυτή η αύξηση του 0.10-0.15 σε κάθε bet, μας δίνει την δυνατότητα να καλύπτουμε ένα χαμένο bet/επτά στοιχήματα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τα tips που βρήκατε παραπάνω, κι εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε τις συμβουλές που διαβάσατε στον οδηγό στρατηγικής μπάσκετ.

Στοίχημα NBA – Αγορές

Συνεχίζουμε τον οδηγό μας και πάμε να δούμε κάποια δημοφιλή μακροπρόθεσμα στοιχήματα nba. Επιπλέον θα δούμε αποδόσεις και tips για κάποια από τα μακροχρόνια που αποτελούν επιλογές των «παικτών».

🏆 NBA championship

Ο Πρωταθλητής ΝΒΑ (εναλλακτικά μπορούμε να το βρούμε και ως «νικητής NBA στοίχημα»), αλλά κι οι Πρωταθλητές των δύο περιφερειών στα playoffs είναι στο Νο1 όσον αφορά στις προτιμήσεις των «παικτών». Βέβαια, η τετραετία της κυριαρχίας των Warriors (2015-2019) καθιστούσε un-value τις αγορές για τον νικητή του ΝΒΑ, αλλά και για τον Πρωταθλητή στη Δυτική περιφέρεια. Από την άλλη, τα χρόνια του LeBron στην Ανατολή δεν έδιναν αξία στο ποντάρισμα σε κάποιο αουτσάιντερ, αφού οι ομάδες του LeBron ήταν επί σειρά ετών Πρωταθλήτριες Ανατολής.

Εκτίμησή μας και συμβουλή για το «στοίχημα πρωταθλητής NBA», όταν βάση αποδόσεων το καλοκαίρι έχουμε ανταγωνισμό, να τον ποντάρετε τον Φλεβάρη μετά και το all-star game. Δεν έχουμε «δραματική» αλλαγή αποδόσεων κι έχουμε μια πολύ καλή εικόνα του συνόλου των ομάδων.

⛹️‍♂️ Ειδικά παικτών

Δεν παραθέτουμε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, αφού εδώ δεν έχουν τη δυναμική που έχει ο πρώτος σκόρερ σε κάποια ποδοσφαιρική διοργάνωση. Σε διάφορες πλατφόρμες βρίσκουμε δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) ειδικά στοιχήματα παικτών, για όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Υπάρχει «ποικιλία» και στους τύπους στοιχήματων, αφού έχουμε ΜΟ, σύνολο, H2H, over/under. Η μελέτη που χρειάζεται να γίνει από πλευράς «παικτών» είναι πολύ μεγάλη.

⛹️‍♂️⛹️‍♂️ Ειδικά ομάδων

Όπως συμβαίνει και με την κατηγορία για τα ειδικά παικτών, είναι… άπειρες οι επιλογές που βρίσκουμε σε μακροχρόνια στοιχήματα για τις ομάδες. Σύνολο νικών (over under nba), αν θα μπουν στα playoffs ή όχι, H2H νικών, πρωτιά σε περιφέρεια, πρωτιά σε όμιλο. Όπως συμβαίνει και με τα ειδικά παικτών, «χάνεσαι» στο ψάξιμο και θέλει αρκετές ώρες/ημέρες μελέτης προκειμένου να καταλήξεις κάπου.

🆕 NBA rookie of the year odds

Συνεχίζουμε με τα ατομικά βραβεία και περνάμε σε ένα εξίσου δημοφιλές, αυτό του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου (rookie) της χρονιάς. Αποδόσεις ΝΒΑ για το στοίχημα αυτό βγαίνουν πριν την έναρξη της σεζόν και σχεδόν πάντα έχουμε μεγάλες τιμές. Προβλέψεις δεν κάνουμε, παρά μόνο στατιστική έρευνα. Βάση αυτής λοιπόν, αξίζει να αναφέρουμε ότι την τελευταία 20ετία, μόλις επτά φορές αναδείχθηκε RoY αυτός που ήταν στο Νο1 του draft. Το επισημαίνουμε αυτό για να τονίσουμε ότι αποδόσεις μικρές (κάτω από 2.00) σε τέτοιο στοίχημα δεν έχουν αξία. Συνήθως το Νο1 του draft δίνεται σε χαμηλές τιμές κι όπως βλέπουμε και βάση στατιστικής δεν επιβεβαιώνεται.

6️⃣ NBA 6th man of the year odds

Ο άνθρωπος που έρχεται από τον πάγκο και κάνει τη διαφορά. Ένα nba στοίχημα που δεν είναι πολύ εύκολο, είναι όμως αρκετά δημοφιλές γιατί από τη σεζόν 13-14 οι νικητές 🏅είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι. Αυτό είναι και το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου bet. Ίσως ποντάρεται με σχετική ασφάλεια, αν ο νικητής της μιας σεζόν παραμείνει στην ίδια ομάδα κι οι συνθήκες για το status του στην αρχική πεντάδα δεν αλλάξουν δραματικά. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις δεν είναι χαμηλές και έχουν αξία για ένα bet που την εξαετία 2013-2019 έχει δώσει ίδιους νικητές.

🗣️ NBA coach of the year odds

Η βασική αρχή που διέπει το συγκεκριμένο bet, είναι ότι για να βρεις ποιος θα πάρει το βραβείο αυτό πρέπει να υπολογίσεις το αν η ομάδα του θα τερματίσει στην πρώτη θέση της περιφέρειάς του. Δύσκολα, στο στοίχημα ΝΒΑ θα βρεις ατομικό bet όπως αυτό, να επιβεβαιώνεται, αν η ομάδα δεν τερματίσει πρώτη. Από το 2010 ως το 2019, σε σύνολο εννιά βραβείων, μόλις δύο φορές δεν το πήρε κόουτς από την πρωτοπόρο ομάδα μιας εκ των δύο περιφερειών. Ακόμα και για τον MVP στο διάστημα αυτό, οι φορές που δεν ήταν από ομάδα που ήταν στην κορυφή της περιφέρειας, ήταν τρεις. Εδώ οι αποδόσεις, ακόμα και για το πρώτο φαβορί είναι αρκετά καλές, ενώ είναι πολύ μεγάλες οι τιμές για τους κόουτς που δεν βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Από τα πλέον value-bet, αφού αν μπορέσεις και «διαβάσεις» την έκπληξη, σίγουρα θα τη βρεις σε μεγάλες τιμές.

📈 NBA most improved player odds

Κλείνουμε τα ατομικά bets με ένα στοίχημα nba πολύ δύσκολο να το προβλέψεις σωστά, αυτό του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, πέραν του πρώτου φαβορί, που είναι σωστά τοποθετημένο σε αποδόσεις από τον book, είναι δύσκολο να βρεις την έκπληξη. Και αξίζει να επισημάνουμε ότι και βάση στατιστικής, ποτέ στην ιστορία του βραβείου δεν είχαμε ίδιο νικητή. Οπότε, κάθε χρόνο το βραβείο αλλάζει χέρια, το πρώτο φαβορί είναι σε αποδόσεις που δεν το καθιστούν value κι από εκεί κι έπειτα είναι «ζόρι» να βρεις την «μπόμπα»💣.

O Book Spy συμβουλεύει, για τα ειδικά παικτών και ομάδων καθώς και για μακροχρόνια bet που είδαμε παραπάνω, να γίνεται η ανάγνωση ενός κειμένου που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, σε site που ασχολείται με προγνωστικά στοιχήματος nba κι έχει σημαντικές επιτυχίες.

⭐ Odds for nba All Star Game

Αξίζει να πούμε δυο λόγια και για το συγκεκριμένο στοίχημα NBA, αφού οι αγορές κάθε χρόνο αυξάνονται. Μιλάμε για ένα ματς (το All-Star Game), όπου οι επιλογές σε κάποιες πλατφόρμες φτάνουν σε αριθμό αυτές που βρίσκουμε στους τελικούς. «Λάθος» στις συγκεκριμένες αποδόσεις, στο στοίχημα αγώνα, θα βρούμε κυρίως στο line. Εκεί όπου στοιχηματικές ορθά τοποθετούν το βασικό line πόντων (@1.90) σχετικά ψηλά (300+ πόντοι), αλλά τα τελευταία χρόνια το σκορ ξεφεύγει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνονται over σε ψηλά line και καλές αποδόσεις. Φυσικά, εκτός από το παιχνίδι του All-Star έχουμε και δύο από τους πλέον δημοφιλείς διαγωνισμούς (NBA 3 point contest betting & NBA dunk contest betting), όπου κι εκεί βγαίνουν αποδόσεις για τον νικητή σε κάθε έναν από αυτούς.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ