Οδηγός για arbitrage betting – Τι είναι sure bets

Κι όμως! Υπάρχει τρόπος να βγαίνεις κερδισμένος στο στοίχημα 100%. Δεν μιλάμε για πιθανότητες.

Μιλάμε για σίγουρη -στοιχηματική- νίκη, όποιο αποτέλεσμα κι αν «έρθει» στο παιχνίδι που πόνταρες.

Είτε είσαι παλιός, είτε είσαι νέος «παίχτης» στο χώρο του στοιχήματος, το αθλητικό arbitrage (arb) είναι μια έννοια που πρέπει να γνωρίζεις.

Αν και το arbitrage betting στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα τόσο δημοφιλές, η έμπειρη ομάδα του Bookmakers.gr, μελέτησε και ανέλυσε διεξοδικά το κομμάτι «Αθλητικό arbitrage» και σας παρουσιάζει στον παρακάτω οδηγό, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε κι εσείς ένας ικανός «arber».

➤ Τι είναι το arbitrage;
➤ 
Πως το υπολογίζω;
➤ Για ποιου λόγους εμφανίζεται η συγκεκριμένη συνθήκη;
➤ Τι πρέπει να προσέξω όταν κάνω arb;

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

➥ Τι είναι το Aribtriage;

Το arbitrage betting είναι μια συνθήκη που διαμορφώνεται κατά το ποντάρισμά μας σε δύο «αντίθετα» σημεία μιας αγοράς (σε στοίχημα διπλής επιλογής), σε δύο διαφορετικές στοιχηματικές σε τέτοιες αποδόσεις και με τέτοιο ποντάρισμα ώστε να έχουμε σίγουρο κέρδος όποιο από τα δύο αποτελέσματα κι αν «κάτσει». Με δυο λέξεις, τα sure bets.

Αποσαφηνίζοντας το ακόμα και στους πιο «νέους παίχτες» του στοιχήματος, έστω ότι έχω τον αγώνα Ομάδα Α – Ομάδα Β. Για να δημιουργηθεί συνθήκη arbitrage και να ποντάρω σημαίνει ότι σε κάποια στοιχηματική θα βρω τη νίκη της Ομάδας Α στο 2.02 και σε άλλη στοιχηματική θα βρω τη νίκη της Ομάδας Β στο 2.03. Οπότε, ποντάροντας 1.000€ στη μία και 1.000€ θα κερδίσω είτε 2020€ (αν κερδίσει η Ομάδα Α, καθαρό κέρδος 20€), είτε 2030 (αν κερδίσει η Ομάδα Β, καθαρό κέρδος 30€)! Not Bad!

Arbitrage calculator

Πάμε με συγκεκριμένο παράδειγμα και με τη χρήση των μαθηματικών τύπων να δούμε πως υπολογίζεται το arbitrage.

Μελέτη Περίπτωσης

Έστω λοιπόν ότι έχουμε τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν στο μπάσκετ. Και βρίσκουμε τις παρακάτω αποδόσεις για άσο και διπλό σε δύο στοιχηματικές.

Πλατφόρμα 1: Μπαρτσελόνα @ 1.25 – Βιλερμπάν @ 3.90

Πλατφόρμα 2: Μπαρτσελόνα @ 1.43 – Βιλερμπάν @ 2.85

Για να βρούμε αν στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει συνθήκη arbitrage θα χρησιμοποιήσουμε τον τύπο αντιστροφής αποτελεσμάτων. Με τη χρήση του άσου από την Πλατφόρμα 1 και του διπλού από την Πλατφόρμα 2 (και αντιστοίχως για τα άλλα δύο αντίστροφα αποτελέσματα, Άσος από Π2 και Διπλό από Π1) θα βγάλουμε έναν συντελεστή (Χ).

calculatorΤύπος αντιστροφής αποτελεσμάτων (Χ)

*Π1 & Π2 οι δύο πλατφόρμες από όπου παίρνουμε τις αποδόσεις

Έχουμε τον τύπο:

arbitrage

Οπότε, παίρνουμε τα αποτελέσματα, Απόδοση 1 (Π1) και Απόδοση 2 (Π2) αρχικά. Άρα:

sure betsΚαι παίρνουμε και τα αποτελέσματα, Απόδοση 1 (Π2) και Απόδοση 2 (Π1). Άρα:

sure bets sites

Ανάλυση της Bookmakers Team

Βλέπουμε ότι στην πρώτη περίπτωση ο συντελεστής είναι 1.15 και στη δεύτερη είναι 0.995. Όταν από τον τύπο των αντίστροφων αποτελεσμάτων έχουμε τον συντελεστή μικρότερο της μονάδας, τότε οι συγκεκριμένες δύο αποδόσεις μας δίνουν συνθήκη arbitrage.

✍️ Άρα λοιπόν εμείς κρατάμε τον «άσο» από την Πλατφόρμα 2 και το «διπλό» από την Πλατφόρμα 1. Οπότε μένει να δούμε το ποσό που θα ποντάρουμε στις δύο αποδόσεις, για να έχουμε σίγουρο κέρδος.

calculatorΤύπος ποσού στοιχηματισμού στις δύο πλατφόρμες (ΠΣ1 & ΠΣ2)

Έστω ότι για το συγκεκριμένο σετ πονταρίσματος θα διαθέσουμε κάβα 2.000€. Χρησιμοποιούμε τους δύο παρακάτω τύπους, για κάθε μια από τις δύο αποδόσεις.

υπολογισμος arbitrage

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπότε, για την Απόδοση του «άσου» από την Πλατφόρμα 2 έχω:

arbitrage στοιχημα

Και για την Απόδοση του «διπλού» από την Πλατφόρμα 1 έχω:

arbitrage betting στην ελλαδα

Ανάλυση της Bookmakers Team

✍️ Οπότε τα ποσά στοιχηματισμού θα είναι 1.464,50€ στην Πλατφόρμα 2 και 536.98€ στην Πλατφόρμα 1.

Τέλος, για να επιβεβαιώσουμε ότι σίγουρα θα έχουμε κέρδος (sure bet), πάμε να κάνουμε τον τυπικό πολλαπλασιασμό, «Απόδοση*Ποσό πονταρίσματος».

➢ Για τον άσο θα έχουμε:

1.465,50€ ∙ 1.43€ = 2.095,665€ – 2.000€ = 95,655€ καθαρό κέρδος

➢ Για το διπλό θα έχουμε:

536,98€ ∙ 3.90 = 2094,222€ – 2.000€ = 94.222€ καθαρό κέρδος

✍️ Άρα, σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε 94 ευρώ καθαρό κέρδος. Χωρίς να αγχωθούμε καθόλου για το νικητή!!!

O BookSpy επιλέγει να κάνει εγγραφή στις Stoiximan, Netbet, Bwin και Bet365, γιατί είναι από τις στοιχηματικές με τη χαμηλότερη γκανιότα και τον συμφέρει να κάνει arbitrage σε αυτές τις πλατφόρμες.

Arbitrage στοιχημα – Γιατί εμφανίζεται;

Οι λόγοι για τους οποίους μπορούν να δημιουργηθούν συνθήκες για αρμπιτραζ στοιχημα είναι οι εξής τρεις:

Ανταγωνισμός στους bookmakers

Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους bookmakers. Στην προσπάθειά τους οι στοιχηματικές να προσελκύσουν «πελάτες» και να ρίξουν την γκανιότα τους σε δημοφιλή πρωταθλήματα (εδώ μπορείς να δεις τις καλύτερες στοιχηματικές βάση της γκανιότας για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα), «διογκώνουν» τις αποδόσεις τους και προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους.

Διαφοροποίηση των στοιχηματικών

Διαφορά στις αποδόσεις μπορούμε να έχουμε κι επειδή οι στοιχηματικές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες και υπάρχει έτσι μια διαφοροποίησή τους. Έχουμε τις στοιχηματικές – «οδηγούς». Είναι αυτές που βγάζουν πρώτες τις αποδόσεις των αγώνων κι ακολουθούν μετά οι υπόλοιπες. Αυτές που παίρνουν τις τιμές αυτές και διαμορφώνουν τις δικές τους. Εδώ λοιπόν, υπάρχει περίπτωση κάποιες από τις στοιχηματικές που «ακολουθούν» να αποφασίσουν να «παίξουν» δυνατά μόνες τους. Χωρίς τους οδηγούς. Έτσι διαμορφώνουν αποδόσεις που διαφέρουν αρκετά σε σχέση με αυτές των στοιχηματικών – «οδηγών».

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάθη των book – Προσπάθεια κάλυψης

Πολλές φορές οι στοιχηματικές ανοίγουν κάποιες αγορές με την εκτίμηση των book να είναι λανθασμένη. Έχουμε για παράδειγμα ένα σετ αποδόσεων για O2.5/U2.5 στο 1.75-2.08 με τις τιμές στις περισσότερες στοιχηματικές να είναι εκεί. Η τιμή για το under ποντάρεται αρκετά, γιατί από τους παίχτες θεωρείται «λάθος». Οπότε αν στις περισσότερες στοιχηματικές ο τζίρος 💶 πέσει στο U2.5, οι στοιχηματικές προκειμένου να αποθαρρύνουν ολοένα και περισσότερους παίχτες να ποντάρουν στο U2.5 και να τους οδηγήσουν στο ποντάρισμα και του O2.5 (για να εξισορροπήσουν τα πονταρίσματα, άρα το κέρδος τους και τη χασούρα τους) θα αλλάξουν το σετ αποδόσεων σταδιακά. Έτσι θα δούμε να ανεβαίνει η τιμή του O2.5 και να πέφτει αυτή στο U2.5. Κάτι που σταδιακά κι αν έχουμε αγοράσει το U2.5 στην υψηλότερή του τιμή, μπορεί να μας δώσει το O2.5 σε συνθήκη arbitrage.

Η τρίτη περίπτωση είναι κι η δυσκολότερη συνθήκη για arbitrage, γιατί θεωρητικά (και στην πράξη) το «λάθος» του book το καθορίζει κι ο τζίρος. Και το να υπάρξει sure bet εξαρτάται από την ικανότητά μας να βρούμε και το «λάθος» και το συγκεκριμένο «λάθος» να πάρει πάρα πολύ μεγάλο ποντάρισμα.

Αρμπιτραζ στοίχημα – Συμβουλές

Το arbitrage είναι μια διαδικασία που δεν είναι αρκετά αρεστή στους book. Ειδικότερα, το Arbitrage Betting στην Ελλάδα δεν είναι τόσο εύκολο, όσο σε χώρες του εξωτερικού, κυρίως γιατί υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί και όρια στα πονταρίσματα, από τις πλατφόρμες. Η στρατηγική arbitrage που ακολουθούμε κι οι συμβουλές που θα διαβάσετε παρακάτω αφορούν (και είναι και βάση της εμπειρίας μας) το arbitrage στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες. ➡️ Δες ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα.

⚠️ Προσοχή στα όρια των στοιχηματικών

Όπως είδατε και στο παράδειγμα παραπάνω, για να πούμε ότι έχει αξία το arbitrage, το αρχικό κεφάλαιο που πρέπει να διαθέσουμε είναι τουλάχιστον 2.000€. Και μάλιστα αυτό το κέρδος της τάξης του 5% του αρχικού κεφαλαίου που είδαμε παραπάνω, ήταν πολύ ιδανική περίπτωση. Συνήθως ένα surebet να μας αποφέρει κέρδος της τάξης του 1-2%. Οπότε χρειάζεται να ποντάρουμε αρκετά. Κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μας το επιτρέπει η στοιχηματική, στην αγορά που θα ποντάρουμε. Αν για να ικανοποιήσω τη συνθήκη arbitrage χρειάζεται να ποντάρω 1.500€ κι η πλατφόρμα με «limitάρει» στα 500€, «κάηκα». Καταστράφηκα!

💸 «Θυσιάστε» μερικά (λίγα) ευρώ για να μην εκτεθείτε

Όπως είδαμε και παραπάνω στα παραδείγματα, με βάση τις αποδόσεις και τους τύπους που έχουμε, το arbitrage απαιτεί πονταρίσματα σε ποσά με δεκαδικά. Για να μοιραστεί σωστά το ποσό και να έχουμε ίδιο κέρδος σε οποιοδήποτε από τα δύο (ή τρία) αποτελέσματα. ΠΡΟΣΟΧΗ❗όμως. Όσο γνωρίζουμε εμείς το arbitrage, άλλο τόσο το γνωρίζουν κι οι στοιχηματικές. Κι ένας από τους τρόπους να «ψαρεύουν» τους arbers και να λιμιτάρουν ή να κλείνουν λογαριασμούς είναι τα πολλά πονταρίσματα με δεκαδικά. Όταν μια ιστοσελίδα παρατηρήσει σερί πονταρίσματα με δεκαδικά, πολύ πιθανόν να σας πάρει χαμπάρι. Οπότε, φροντίστε ανά πέντε (ενδεικτικά) πονταρίσματα, να στρογγυλοποιείτε το ποντάρισμά σας. Και αντί για 536,98 ευρώ, ποντάρετε 537 ή ακόμα και 540.

Stoiximan, Novibet και Bwin έχουν την καλύτερη αξιολόγηση όσον αφορά τις αποδόσεις κι ο Book Spy τις επιλέγει για το παιχνίδι του, στο arbitrage betting.

📝 Υπολογίστε χρεώσεις σε καταθέσεις & αναλήψεις

Επειδή το arbitrage bet απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά και παίζουμε σε κάθε στοίχημα για κέρδος 20-50 ευρώ, είναι σημαντικό να υπολογίζουμε και τυχόν χρεώσεις που μπορεί να έχουμε από καταθέσεις – αναλήψεις. Βέβαια, πλέον στις στοιχηματικές, η δυνατότητα «παιχνιδιού» με τις κάρτες Neteller και Skrill μας έχουν «λύσει τα χέρια», όσον αφορά την αμεσότητα στις συναλλαγές και φυσικά το μηδενικό κόστος. Δείτε εδώ ➡️ Ολοι οι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης σε στοιχηματικές πλατφόρμες.

‼️ Προσοχή στα sure bets sites

Είναι δεκάδες πλέον στα sites που υπάρχουν στο διαδίκτυο και σας «υπόσχονται» ότι θα βρίσκουν για εσάς όλα τα sure bets (sure bets finder). Αγορές δηλαδή όπου υπάρχει συνθήκη arb. Συνήθως στα συγκεκριμένα σάιτ υπάρχει χρονική καθυστέρηση αρκετών ωρών, ενώ και οι αγώνες όπου εμφανίζονται sure bets είναι λίγες. Άποψή μας είναι να γίνεται προσπάθεια και μελέτη από τον ίδιο στον παίχτη για να μπορέσει να βρει που θα ποντάρει.

❌ Μην ποντάρετε σε arbitrage συνθήκες με μεγάλα «λάθη»

Ενδέχεται πολλές φορές ψάχνοντας🔍, να «ανακαλύψουμε» μεγάλες αποκλίσεις σε αποδόσεις ανάποδης αγοράς. Και η επιστροφή κέρδους που θα έχουμε, αντί για ένα ποσοστό της τάξης του 2-5% να είναι 10+%. Εκεί ενδέχεται να έχει γίνει (ή μπορεί και όχι, αλλά αυτό μπορεί να ισχυριστεί η πλατφόρμα αν καταλάβει ότι υπάρχει συνθήκη arbitrage) και κάποιο τυπογραφικό λάθος. Και να έχει παρουσιαστεί μια πολύ μεγάλη απόδοση σε σχέση με τη μέση τιμή της αγοράς.

✍️ Βέβαια, αξίζει να παραθέσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο γεγονός, μπορεί να είναι 100% αποδοτικό κατά το live (live betting arbitrage). Κι αυτό γιατί, σε pre-game πονταρίσματα, οι πλατφόρμες έχουν το χρονικό περιθώριο να τσεκάρουν το λάθος τους, αν δουν μεγάλα ποσά να ποντάρονται σε συγκεκριμένες αγορές. Στο live όμως, όπου η διαδικασία είναι πιο άμεση, υπάρχει πιθανότητα να ποντάρετε, να ολοκληρωθεί το γεγονός και να πληρωθείτε πριν τον επανέλεγχο. Κι το σημείο εκείνο να έχετε φροντίσει να κάνετε ανάληψη και στο χρηματικό ποσό που κερδίσατε.

🔎 Ψάξτε arbitrage σε δημοφιλή πρωταθλήματα, αγώνες και αγορές

Σε συνάρτηση με το παραπάνω, προσπαθήστε, το σίγουρο ποντάρισμα που θα βρείτε να είναι από όσο το δυνατόν δημοφιλέστερο άθλημα και πρωτάθλημα γίνεται. Σκεφτείτε μια πλατφόρμα, που γνωρίζει πιο είναι ο μέσος τζίρος σε όλα της τα γεγονότα, να δει ξαφνικά ένα ποντάρισμα 1.000 και 1.500💶💶💶 σε ένα άθλημα-πρωτάθλημα όπου τζιράρονται 500 και 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Αμέσως θα αντιληφθεί ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει και θα το ψάξει παραπάνω.

💯 Διατηρείτε αρκετούς λογαριασμούς στις πλατφόρμες

Εφόσον πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε την τακτική του arbitrage, καλό θα ήταν να διατηρείτε αρκετούς λογαριασμούς στις διάφορες πλατφόρμες και ει δυνατόν, να μην είναι κι όλοι οι λογαριασμοί στην ίδια ip. Να μην φαίνεται στην στοιχηματική ότι όλοι αυτοί οι «παίχτες» που ποντάρουν μεγάλα ποσά, είναι από τον ίδιο πάροχο και την ίδια σύνδεση.

✔️ Τσεκάρετε καλά τις στοιχηματικές

Για το τέλος αφήσαμε, κατά τη γνώμη μας, το σημαντικότερο που πρέπει να ελέγξει κάποιος πριν ξεκινήσει το arb betting. Να τσεκάρει καλά τις στοιχηματικές, όσον αφορά το πόσο έμπιστες είναι. Και κυρίως, το πόσο φερέγγυες είναι όσον αφορά τις πληρωμές και σε μεγάλα ποσά. Το arb είναι μια διαδικασία που (το ξαναλέμε) απαιτεί πονταρίσματα με μεγάλα ποσά και τα κέρδη είναι επίσης τετραψήφια νούμερα (συνήθως). Αυτός είναι κι ο λόγος που το arbitrage στην Ελλάδα έχει κάποιες δυσκολίες. Οι στοιχηματικές εδώ δεν έχουν τόσο μεγάλα όρια όσο στο εξωτερικό κι έτσι γίνεται πιο δύσκολη η «δουλειά» ενός «arber».

Χρυσός Κανόνας 💎 Το σωστό arbitrage απαιτεί εγγραφή σε πολλές πλατφόρμες και κυρίως σε αυτές που έχουν τις μικρότερες γκανιότες

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην Bet365! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άποψη του Bookmakers Team για το Arbitrage

Αν τηρηθούν «ευλαβικά» κάποια σημαντικά κομμάτια (που αναφέρονται στον οδηγό μας) τότε όχι απλά αξίζει το arbitrage, αλλά αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος με τον οποίο οφείλει να ασχοληθεί κάποιος που παίζει στοίχημα. Ξαναλέμε. Δεν μιλάμε για πιθανότητα. Μιλάμε για 100% σίγουρο κέρδος. Προφανώς και δεν έχουμε ανακαλύψει την κότα με τα «χρυσά αυγά». Υπάρχουν κίνδυνοι. Όμως υπάρχουν και τρόποι για να τους αποφύγουμε. Αν το κάνουμε, το arbitrage γίνεται «επάγγελμα» και τα κέρδη του ένα σίγουρο μεροκάματο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ