«Άνοιγμα» της Goalbet στον Καναδά!

H Goalbet έπειτα από μια πολυετή και πετυχημένη πορεία στην ελληνική επικράτεια καθώς και σε πολλές χώρες παγκοσμίως, καταφέρνοντας να γίνει όχι μόνο γνωστό αλλά και αγαπητό προϊόν, αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο σε μία νέα απαιτητική αγορά, αυτή του Καναδά.

Η εταιρεία πλέον θα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της και στον Καναδά, έπειτα από την αδειοδότηση της από την αρμόδια επιτροπή της χώρας, με το νέο domain www.goalbet.ca.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε σε συνδυασμό με την αφοσίωση της ομάδας μας, κατάφεραν να κατατάξουν την Goalbet ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων. Δεχόμαστε τις προκλήσεις και ακολουθούμε τις τάσεις των αγορών ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πιο ανταγωνιστικό και προηγμένο προϊόν. Αυτή η ανοδική πορεία, την οποία η Goalbet έχει καταφέρει να χαράξει με την πάροδο των ετών, οδηγεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων της παγκοσμίως.


Παίξε Νόμιμα | 21+ Goalbet
Η Goalbet ιδρύθηκε το 2009 και μπήκε δυναμικά στην αγορά το 2012. Διαθέτει τις υψηλότερες αποδόσεις μεταξύ των νόμιμων ιστοσελίδων και την καλύτερη live betting πλατφόρμα με εκατοντάδες παιχνίδια καθημερινά, ορισμένα εκ των οποίων προβάλλονται και μέσω live video.
www.goalbetint.com | 21+
Βαθμολογία Χρηστών: 71/100 (82 Votes)

Σχόλια