Η προπληρωμένη κάρτα U-Pay στο online στοίχημα

upay 1Η Upay έκανε την εμφάνιση της στη χώρα μας στις αρχές του 2016 και κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων για συναλλαγές στο Internet. Η Upay είναι αδειοδοτημένη από την Prepaid Financial Services Limited, ένα ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος που έχει λάβει άδεια λειτουργίας και εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA). Προς το παρόν θα την βρείτε σε ένα περιορισμένο αριθμό σημείων λιανικής πώλησης, όμως έχει υιοθετήσει μια πολύ δυναμική στρατηγική και αναμένεται σύντομα να είναι διαθέσιμη σε όλη τη χώρα. Η παρουσία της Prepaid Financial Services αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό, καθώς η Βρετανική εταιρία βρέθηκε στην θέση 108 στη λίστα που εκδίδει η Deloitte Touche Tohmatsu Limited με τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο κόσμο. Παράλληλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Sunday Times την κατέταξε ως μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι είναι η U-Pay

Η Upay δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κουπόνι (voucher), παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείτε για την ανανέωση χρόνου ομιλίας στα κινητά τηλέφωνα (ή την paysafecard) και μπορείτε να την προμηθευτείτε σε σημεία πώλησης με το σήμα Upay. Κάθε κουπόνι διαθέτει ένα 16-ψήφιο μοναδικό Pin κωδικό αξίας 10€, 20€, 50€, 100€ ή 250€, τον οποίο και θα χρησιμοποιήσετε για τις online συναλλαγές σας. Με την U-Pay  έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μόνο μέρος της αξίας του κουπονιού, και έπειτα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.u-pay.eu και να δείτε το υπόλοιπο που έχει μείνει στη κάρτα σας απλά πληκτρολογώντας τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο.

U-Pay και Online στοίχημα

Τα Capital Control και οι περιορισμοί που αυτά έφεραν στις συναλλαγές δημιούργησαν μεγάλες καθυστερήσεις και πολλά προβλήματα στις καταθέσεις στις εταιρείες στοιχημάτων. Η U-Pay έλυσε μονομιάς αυτό το πρόβλημα, καθώς είναι πολύ εύκολη στη χρήση και οι συναλλαγές διαρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης, η Prepaid Financial Services Limited είναι αδειοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (Financial Conduct Authority – FCA), κάτι που αποτελεί εγγύηση σε ότι αφορά τα χρήματα σας και τις συναλλαγές με το Upay Voucher.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε U-Pay

Πλεονεκτήματα

  • Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης νέου κωδικού εάν είναι ο ήδη υπάρχων είναι αλλοιωμένος
  • Ασφαλής τρόπος συναλλαγής, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρία είναι αδειοδοτημένη από την FCA
  • Ιδανική για παίκτες που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους
  • Εξαιρετική επιλογή για παίκτες που δεν παίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά
  • Δεν υπάρχουν χρεώσεις στους Online bookmakers

Μειονεκτήματα

  • Είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό σημείων πώλησης
  • Οι περισσότεροι online book δεν την προσφέρουν προς το παρόν ως μέσο πληρωμής.
BookmakerΧρέωση Κατάθεσης Χρέωση Ανάληψης  

 

Σχόλια