Στα χέρια σου όλα τα στατιστικά του Μουντιάλ

Μόλις δύο μέρες έχουν απομείνει για την εκκίνηση της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Αν και η πληροφόρηση για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη είναι τεράστια στο διαδίκτυο, τι γίνεται όταν οι παίκτες-φίλαθλοι αναζητούν μια άλλη, στατιστική προσέγγιση της κάθε αναμέτρησης;

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Betshop, η οποία καταφέρνει να προσφέρει την απόλυτη διαδραστική πλατφόρμα στατιστικής. Ξεκινώντας από τα βασικά, θα βρείτε για κάθε παιχνίδι, για κάθε μέρα του τουρνουά όλα όσα χρειάζεστε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Συνολικά τα γκολ που έχει πετύχει η κάθε ομάδα στην προκριματική φάση, τα σουτ, τα εντός στόχου, τα φάουλ, τα κόρνερ, τα οφσάιντ και τις κάρτες, το τι έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια τους, τους κορυφαίους σκόρερ της κάθε ομάδας. Φυσικά μπορείτε να ενημερωθείτε και για την προϊστορία της κάθε ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ξεχωριστά, για κάθε ομάδα

Δεν σταματάει εκεί όμως η ενημέρωση, καθώς αυτό είναι μόνο το κομμάτι H2H. Πατώντας πάνω στη σημαία της κάθε χώρας, βλέπετε τα στατιστικά της κάθε ομάδας, το ρόστερ της, ενώ έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σύγκριση με όποια ομάδα θέλετε από τις υπόλοιπες 31 μονομάχους. Στο διαδραστικό κομμάτι, μπορείτε να επιλέξετε το ποια θα είναι η έκβαση του ματς και από κάτω ακριβώς προκύπτει η ποσοστιαία ανάλυση του τι πιστεύουν για το ματς και οι υπόλοιποι χρήστες.

Αλλά και γενικές πληροφορίες…

Αυτά θα τα βρείτε στο κομμάτι «Ομάδες», με το World Cup Center να σας προσφέρει σε άλλα κομμάτια το πρόγραμμα του τουρνουά, τις βαθμολογίες του κάθε ομίλου, συνολικά στατιστικά του τουρνουά (κορυφαίες ομάδες, γκολ, δεν δέχθηκε γκολ, αλλά και πληροφορίες για όλα τα στάδια στα οποία θα διεξαχθούν τα ματς του τουρνουά, μαζί με χάρτη για να αντιλαμβάνεστε που βρίσκεται το κάθε γήπεδο.

Σχόλια